“Med fullsatt sal og sceneshow med stjernedryss ble det rom for både latter, lommetørklær og tidvis allsang i Blåbyens storstue onsdag kveld”, skriver Bladet Vesterålen etter konserten på Sortland onsdag kveld.
Avisen skriver også bl.a. følgende:
“Konserten bød på et velsmurt og vakkert sceneshow, og presenterte en variert og herlig miks av tradisjonelle juleklassikere og andre fengende takter fra sangere og musikere. Ikledd julerød eventyrkjole sørget Hanne Krogh for at gjestenes opptredener elegant ble sydd sammen til en helhet som både hyllet julen og musikernes egenart.”
Thomas Ruud synger hovedroller i operahus over hele verden, og er med på en rekke konserter i inn-og utland. Hans stemmeprakt slo an juletonen med «Adeste fideles» («Oh, come all ye faithful»), og forventningene blei lagt på ei høg list.
Johnny Logans bidrag svingte fra irsk pubstemning innom gamle hits til norsk julestemning, men hans versjon av Leonard Cohens «Hallelujah» var absolutt ett av konsertens høydepunkter.
Når «Walking in the air» fra «The Snowman» strømmer ut i salen, kan vi formelig kjenne ribbelukta. Kvelden avrundes med den splitter nye tittellåta «A Magical Moment», og Krogh og gjestene flankeres inn i førjulsnatta av korsang. Et magisk pusterom i førjulstida.”

LES HELE ANMELDELSEN HER