Hanne124
PUBLISERT: 23.12.08
– I 2009 blir det rundt 100 opptredener, hvorav 10-15 i Amerika, forteller Hanne Krogh i et intervju med “God Kveld Norge på TV2.
– I tillegg ser det ut til å bli to større TV-prosjekter. Det nye og morsomme blir at jeg endelig får «Vestavind-konserten» min ut på veien – ferdig med scene og audiovisuelle løsninger. Og så er det vel kanskje på tide at jeg får ut den nye cd-en min, sier Hanne, som også avslører at hun bytter ut lue og votter med bikini og solkrem og feirer julen utenlands i år.

Hanne123
PUBLISERT: 22.12.08
Mellom 500 og 1.000 fikk med seg utekonserten med bl.a. Hanne Krogh, Torstein Sødahl og Voice of Joy på Landmannstorget i Hannes hjemby Haugesund søndag ettermiddag. Det ble samlet inn i underkant av 100.000 kroner til Frelsesarmeen, forteller Morten Knutsen til Haugesunds Avis.
Foto: Alf Robert Sommerbakk, Haugesunds Avis

Hanne121
PUBLISERT: 17.12.08
Mandag 22. desember sender NRK1 TV-programmet “Alt lys på Hanne Krogh”.
Hanne var i Finland og spilte inn dette programmet som ble sendt på finsk TV i februar.
Her både synger og forteller hun fra sin karriere. Vi får bl.a. høre “Tir n´a noir”, “Hvem har tatt mine dager” og noen linjer fra storslageren “Høstvise”!
Sendestart er kl. 14.15 og programleder er Tomas Lundin (bildet).

Hanne120
PUBLISERT: 14.12.08
Rundt 2000 mennesker så Hanne Kroghs 16. adventskonsert på Stovner senter! Med henne sang barn fra Høybråten, Stig og Stovner barnekor. “Det var et fullsatt senter med folk stående på alle kanter. Noen hadde satt seg ned i trappene, mens andre pustet personen foran i nakkehårene. Folk klappet ivrig, store som små, da barnekorene, Torstein Sødal og Hanne Krogh dro til med kjente julesanger ” skriver Groruddalen.no.
LES MER HER

Hanne118
PUBLISERT: 8.12.08
I forbindelse med julekonserten i Hustad kirke besøkte Hanne Krogh også Hustad fengsel, der hun lot de innsatte bestemme innholde i en minikonsert hun holdt der.
“Hun åpna like godt for ønskekonsert og lot de innsatte sjøl bestemme sangene hun skulle synge! Og slik gikk det til at tradisjonelle julesanger ble byttet ut med sanger som “La det swinge” og “Tir N´n Noir”, skriver Øystein Hauge i Kriminalomsorgen i en liten rapport fra konserten.
“Og virkelig nært ble det da hun sang Klovnen med tekst av Edvard Hoem:
Å du vakre verd, sei kven du er, eg treng ditt famntak sang hun. Med en nærhet til publikum du sjelden opplever. Historiefortelleren Hanne Krogh var det også plass til i den lille timen hun hadde i fengselet. Korte historier om mennesker hun har møtt. Om levde liv. Før de innsatte fikk med seg inn i kvelden “Det lyser i stille grender”, rapporterer Romsdals Budstikke.
Foto: Svein Brimi

Hanne117
PUBLISERT: 31.10.08
Torsdag 30. oktober hadde filmen “Krigsseilerne – med æren i behold” premiere i Oslo Sjømannsforening. Vertskap for visningen var Hanne Krogh og filmskaperen Eilert Munch Lund og de ønsket bl.a. Kong Harald velkommen, samt flere krigsseilere som var invitert til denne premieren (bildet).
Hanne sang også for gjestene før filmfremvisningen startet.
LES MER HER
Foto: Terje Pedersen, ANB

Hanne116
PUBLISERT: 20.10.08
Gospelkoret Celebration feiret søndag sitt 10 års-jubileum sammen med Hanne Krogh som bød publikum både på “Høstvise” og “Tir N´a Noir”.
– Gratulerer med opprykk til 1. divisjon selv om draktene er utrolig stygge, sa Hanne til stor jubel fra salen.
Hanne og Celebration skal i tillegg til søndagens konsert, ha to julekonserter i desember. Det blir i Heggen kirke i Modum og i Norderhov kirke på Ringerike.
Foto: Roy Hansen, Eikernytt

LES MER OG SE VIDEO FRA FESTKONSERTEN HER


Hanne115
PUBLISERT: 20.10.08
– For meg er tro en overgivelse til noe som er større enn meg selv. Jeg liker å ha kontroll, men når vi forsøker å fange Gud i våre egne begreper og dimensjoner, har vi allerede gjort ham for liten. Min tro handler om to ord: «Ja takk». Større prestasjon ligger det ikke i min tro, forteller Hanne til den kristne publikasjonen KS.
Foto: Mathias Fossum, KS

Hanne113
PUBLISERT: 10.10.08
Koret Celebration markerer sitt tiårsjubileum med konsert på samfunnshuset i Mjøndalen søndag 19. oktober og gjesteartist er Hanne Krogh.
– På konserten blir det høydepunkter fra de siste ti år samt noe av det vi er veldig glad i, sier Mette Solberg, som er leder i koret til Eiker avis.
Hanne og Celebration har samarbeidet tidligere i forbindelse med Hannes julekonserter, noe de også skal gjøre i år.
LES MER HER

Hanne112
PUBLISERT: 8.10.08
Etter en travel høst er Hanne nå på den andre siden av Atlanteren, nemlig i New York!
– Jeg fikk plutselig en uke fri hjemme, og benytter derfor anledningen til å ta en tur til min favorittby nummer én, sier Hanne. I løpet av uken skal hun bl.a. i flere møter angående en turné hun planlegger på USA´s vestkyst i februar neste år.

Side2.no intervjuet Hanne i New York og hun fortalte bl.a. om sitt forhold til byen:
– Jeg har et veldig spesielt forhold til New York. Mine foreldre traff hverandre her i sin tid og søsteren min er født her. Så jeg er veldig glad i denne byen. Det er noe med energien her. Byen er evig pulserende og jeg blir fylt med dens energi.
LES HELE INTERVJUET HER

Hanne111
PUBLISERT: 5.10.08
Mandag 6. oktober er Hanne og Asmund med i God Morgen Norge på TV2 rundt
kl. 9.00, og deretter stiller de til nettprat på tv2underholdning.no. Et live nettprat går ut på at du kan se deltakeren direkte på video på din datamaskin.
Her kan du stille spørsmål og Hanne og Asmund sitter klar til å svare. Spørsmålene kan gjerne sendes inn på forhånd.
Foto: TV2

Hanne110
PUBLISERT: 5.10.08
De var dansepartnere i “Skal vi danse”, nå kan det også bli et musikalsk samarbeid mellom Hanne og Asmund Grinaker på Hannes nye CD som kommer på nyåret.
Asmund jobber nemlig også som komponist, og Hanne har falt for noen av låtene han har presentert for henne.
Foto: TV2

Hanne109
PUBLISERT: 5.10.08
Fredag ble det Hanne og Asmund som måtte forlate “Skal vi danse” etter en nervepirrende samba-omdans mot Lene Alexandra. Men Hanne forlater konkurransen med stil og terningkast 6 for kjolen fra stylist Storm Pedersen:
“Folkebevegelsen «ja-til –Hanne-i-korte-kjoler» herjer vilt over hele landet, og vi jubler den rosa lerka høyt i sky når hun frister alle mannebein med sine gasellebein! Lurer på hvordan prosessen har vært fra tilkneppet julestjerneidealist til hoftevrikkende sexsymbol?! Alle hjerters Hanne Krogh måtte dessverre forlate konkurransen, men kan gjøre det med et velfortjent terningkast 6.”
LES MER HER
Foto: TV2

Hanne108
PUBLISERT: 1.10.08
Bli med og stem fram tidenes norske VG-liste-låt! Bobbysocks er nominert med to låter som begge ble nummer 1 på VG-lista: “La det swinge” toppet i 1985, og “Waiting for the Morning” gikk til topps året etter. Frem til 16. oktober vil det bli mulig å stemme på din favoritt, eller dine favoritter, via sms og VG Nett. Alle som deltar i avstemningen er med i trekningen om en tur for to til New York.

Hanne107
PUBLISERT: 30.9.08
Hanne Krogh har ikke tid til å hvile på laurbærene etter suksessen i forrige “Skal vi danse”-program. Allerede lørdag morgen var hun og Asmund i full gang med å øve inn Samba!
– Hvem har ikke hatt en drøm om å lære seg gledesfylt brasiliansk livsutfoldelse? Vi har seks dager på oss, skriver Hanne i bloggen sin på TV2.no.
– Det fokuseres sterkt på konkurransen – og på hvem som skal vinne. Det er nok først og fremst ønsket om å få fortsette å danse som er den store motivasjonen blant oss nye dansere. Ikke dét å slå de andre… Jeg skal trene intenst for å få lov til å lære enda mer.

Hanne106
PUBLISERT: 30.9.08
Side2.no´s stylist-skribent Storm Pedersen har vurdert antrekkene fra fredagens “Skal vi danse” og om Hanne sier han:
“Hanne er som en deilig orkidé i dette antrekket. Hun bærer det som hun skal selge det, og dette kan hun. Selv om antrekket i seg selv ikke helt når opp på full skår, skal det ha for elegansen Hanne skaper gjennom det. I tillegg har hun svært bra hårfrisyre”
LES ALLE ANMELDELSENE HER
Foto: Paul Weaver

Hanne105
PUBLISERT: 29.9.08
Lørdag 27. september var Hanne Krogh gjest i NRK Radios “Ukeslutt” der hun mellom dansetreningen med Asmund Grinaker var invitert for å diskutere de to amerikanske presidentkandidatene Obama og McCain.

Hanne104
PUBLISERT: 29.9.08
– Du oser profesjonalitet. Det ser ut som du nyter dette. Kjempebra, sa fagdommer Christer Tornell etter at Hanne og Asmund hadde danset ferdig sin slowfox på fredag. Paret fikk mye skryt for dansen, og da dommerne hadde avgitt sine stemmer viste det seg at de hadde fått flest poeng av alle danse-parene! De slapp dermed å danse omdans, og gikk klart videre til neste program.
Foto: TV2

Hanne103
PUBLISERT: 25.9.08
Fredag er det klart for tredje program i “Skal vi danse”, og denne gangen skal Hanne og Asmund danse Slowfox til melodien “Have you meet miss Jones”.
På bloggen sin på TV2 skriver Hanne bl.a. “Det er en vidunderlig dans å lære seg. Kanskje først og fremst fordi den bringer frem bilder fra 40-/50-tallets filmer. Fra den tiden da moren og faren min traff hverandre i Brooklyn, New York, og sikkert valset over parketten i tilsvarende trinn. Derfor danser jeg slowfox med stor glede – og noen få vemodige tårer i øyekroken…”
Foto: TV2

Hanne102
PUBLISERT: 21.9.08
“Har ikke bevegelsen ”ja-til-Hanne-i-korte-kjoler” startet enda, så startes den i skrivende stund. For de beina er født til og vises fram”, skriver Side2.no´s Storm Pedersen om Hanne Krogh.
Han har igjen kastet terning over deltakernes antrekk i fredagens “Skal vi danse”. Pedersen er stylist med base i New York, og er også kjent som modell, danser og moteredaktør i MANN.
LES MER HER
Foto: TV2

Hanne101
PUBLISERT: 19.9.08
Etter en ulidelig spennende omdans i kveldens “Skal vi danse” på TV2, ble det klart at Hanne og Asmund gikk videre i konkurransen til neste fredag.
Hanne Krogh og Asmund Grinaker gikk på gulvet med jive. Hanne skadet denne uken hånden under et fall på trening, men nektet å gå glipp av TV-programmet av den grunn. Den sorte, glitrende hånddekoren på Hannes venstre hånd var i virkeligheten en bandasje med støtteskinne.

Jenny Skavland og dansepartner Egor fikk 26 poeng for sin quickstep av dommerne og Hanne og Asmund fikk 24 poeng av dommerpanelet etter første runde av programmet. Dermed havnet de i duell om å kapre siste konkuranseplass. Og da siste runde var over og stemmene var talt opp, fikk Hanne og Asmund flest telefonstemmer og er dermed med videre!
LES MER HER

Hanne100
PUBLISERT: 19.9.08
Hanne Krogh har armen i skinne etter fall under jive-treningen tirsdag. Midt i en heftig jive på skyhøye hæler, gikk hun i gulvet med et smell og tok seg for med venstre hånd. Dansepartner Asmund Grinaker trodde også at armen var brukket.
– Det første jeg sa var: Oj, der brakk jeg visst armen, sier Hanne til VG-Nett.
Hun er uansett klar til fredagens program der hun og Asmund danser jive til «Why do fools fall in love».
-Jeg gleder meg til hver trening. Ikke filla om jeg gir meg nå, sier hun.
LES MER HER

Hanne99
PUBLISERT: 15.9.08
Hanne Krogh får terningkast 6 for sin kjole i TV2s “Skal vi danse” av Side2s stylistguru Storm Pedersen. Han sier følgende om Hannes antrekk:
– Hanne ser virkelig helt fantastisk ut! Klarer ikke helt å slutte å stirre på hennes skjønnhet, og det blender nok kjolen litt. Men shit au: Selv om jeg synes kjolen er i det korteste laget til å være så lang, får hun topp score! Klassisk og smakfullt og elegant showpreget! Hanne er nå i full gang med treningen til fredag, og da er det jive som står på programmet.
Foto: Paul Weaver
LES MER HER

Hanne98
PUBLISERT: 13.9.08
– Dette var klasse. Feelingmessig var det jævlig bra. Hanne var i wonderland og jeg var nesten i wonderland, sa fagdommer Tor Fløisvik etter at Hanne og Asmund hadde danset sin første dans i “Skal vi danse”. Og med 29 poeng totalt fra fagdommerne holdt Asmund og Hanne fjerdeplassen da alle 11 par hadde gjort sitt, og er med også neste uke.
LES MER HER
Foto: Asbjørn Risbakken

Hanne97
PUBLISERT: 12.9.08
Så er endelig dagen kommet! I kveld kl. 19.30 går startskuddet for “Skal vi danse” på TV2, og Hanne Krogh med dansepartner Asmund Grinaker skal i ilden som startnummer 5. Så nå gjelder det å sitte klar med telefonen, slik at vi får gitt nok stemmer til å få se Hanne og Asmund på parketten gjennom hele høsten!
I kveld skal vi få se paret danse engelsk vals til Tom Jones´ “Take it to the Limit”, og bildet er fra generalprøven onsdag kveld.

Hanne94
PUBLISERT: 10.9.08
Hanne Krogh er inne i en travel høst med en rekke opptredener og mye trening i forbindelse med “Skal Vi Danse”.
Men Hanne holder seg i god form, blant annet takket være et kosttilskudd med omega-3 som heter “Omega Cure”.
Hanne begynte med dette produktet for noen år siden, og har så god erfaring at hun gjerne forteller dette som et tips til lesere av hjemmesiden.
For ordens skyld legger vi til at hun har ingen avtaler med produsenten www.ambo.no og kjøper produktet på lik linje med alle andre.

Hanne har ellers fått merke at danseskoene ikke er av de mest behagelige.
– Å guri, det er et mareritt! Det blir som kvinnen som betaler for eplet som falt ved syndefallet ennå, forteller hun lattermild til TV2.no.
– Men ett og et halvt minutt skal jeg klare. Jeg gleder meg til å komme i gang og alle vi deltakerne deler nok på de samme sommerfuglene.

Hanne95
PUBLISERT: 10.9.08
Takket være et raskt helikopter, rakk Hanne frem til årets Grand Prix-mimring “Eurovision Memory Lane” i Stavanger! Hanne sang fra sin egen Grand Prix-historie, bl.a. “Lykken er”, “La det swinge” med Bobbysocks, og “Småting” fra 1972 i en hilsen til Grethe Kausland.
Foto: Ronny Edvardsen

Hanne93
PUBLISERT: 7.9.08
Hanne Krogh satte danseskoene bort for noen timer og swingte seg inn under Bydelsdagene på Vestkanttorget i Oslo sammen med bl.a. ordfører Fabian Stang.
Hanne bød på både “Ta meg til havet” og “La det swinge” og kunne fortelle at hun selv bærer på et litt magisk minne fra bydelen.
Foto: Anders Jørstad/Lokalavisenfrogner.no

Hanne92
PUBLISERT: 4.9.08
Fredag 5. september blir en skikkelig heseblesende dag for Hanne Krogh!
Hun starter på formiddagen med TV-opptak i Oslo, før turen går med fly til Haugesund på ettermiddagen og en stor konsert på Vikinggården på Avaldsnes.
Denne konserten starter samtidig som Grand Prix-showet “Eurovision Memory Lane” i Stavanger starter – hvor Hanne også skal delta…

For å løse dette har Hanne rekvirert helikopter som står klar ved Vikinggården. Rett etter konserten på Avaldsnes, bærer det opp i luften igjen og over til Stavanger hvor hun forhåpentligvis klarer å bli med på siste del av GP-showet, som er en del av “Stavanger på skeivå”!

Her skal hun selvfølgelig “La det swinge” med Bobbysocks, men også – dersom hun rekker det – i en hyllest til Grethe Kausland synge “Småting”, sangen både Hanne – og Grethe med Benny Borg sang og vant med i den norske finalen i Melodi Grand Prix i 1972!
Foto: Britt Krogsvold Andersen

Hanne89
PUBLISERT: 1.9.08
Nedtellingen til første program i “Skal vi danse” er i gang. I den anledning er en egen fan-side på nettstedet “Facebook” opprettet for å samle alle Hanne-tilhengere på ett sted. Siden heter “Heia Hanne” og hundrevis av Facebook-brukere er allerede innmeldt for å gi Hanne sin støtte før og under programmet. Her finnes også en del bilder bl.a. fra Grand Prix-cruiset tidligere i år.

Hanne88
PUBLISERT: 27.8.08
Søndag 23. november starter Hanne Krogh årets juleturné, og premieren finner sted i Målselv Kirke i Troms fylke. Med seg har hun tenoren Torstein Sødal, Tarjei Nysted på fiolin og Stein Austrud på keyboards.
Som tidligere samarbeider hun også denne gang med lokale kor på de stedene hun besøker. Siste konsert på turneen blir 22. desember i Kristiansand.

Hanne Krogh
PUBLISERT: 22.8.08
Fredag 22. august var Hanne gjest i TV2s “God Morgen Norge” og fortalte om hvorfor hun sa ja til å være med i “Skal vi danse” som direktesendes utover høsten.
– Dette kan jeg ikke la være» tenkte jeg. Jeg hadde gitt meg selv et løfte i år der jeg skulle si «ja» til ting, fortalter Hanne til «God morgen Norge».
Foto: Svein Brimi, Hjemmet

Hhv artist og danser
PUBLISERT: 12.8.08
Hanne Krogh deltar i årets ”Skal vi danse” på TV2! Sammen med dansepartner Asmund Grinaker skal hun swinge seg på parketten utover høsten.
– Jeg har brukt sommeren på å psykisk forberede meg til dette, ler Hanne som gleder seg stort til å komme i gang. Allerede førstkommende fredag starter treningen til premiereprogrammet som sendes fredag 12. september.
Asmund Grinaker danset med Susann Goksør i 2006 til en andreplass, og han var også en av danserne til Guri Schanke under Melodi Grand Prix-finalen i Finland.
Årets sesong av ”Skal vi danse” er den fjerde i rekken, og fjorårets konkurranse ble vunnet av Tshawe Baqwa.

Hanne85
PUBLISERT: 22.7.08
Hanne avbryter ferien sin på Hvasser og hopper inn på avslutningskonserten under Prøysendagene på Tromøya. En av hovedartistene måtte avlyse, og Hanne tok utfordringen og stiller med sitt Prøysen-inspirerte program den 23. juli kl. 19.00 sammen med musikerne Øystein Lund Olafsen og Tarjei Nysted. Hanne er nettopp hjemkommet etter flere opptredener i Nord-Norge. Hun skulle egentlig ha noen late dager frem til sommerkonserten i Kristiansand Domkirke den 2. august, men redder nå den planlagte konserten som faktisk skjer på Alf Prøysens fødselsdag!

Hanne83
PUBLISERT: 7.7.08
Hanne var det store trekkplasteret under Utvandrerfestivalen i Kvinesdal der hun ga en strålende konsert på utescenen midt i sentrum av Liknes. Avisen Agder kalte Hanne for “Den syngende rosinen i festivalpølsen”!
Hun hadde alliert seg med koret Schola Vocalis, og sammen med Tarjei Nysted og Stein Austrud tok hun det fulltallige publikum med på et utdrag fra Vestavind, hvor tråden er hennes egen historie om bestefaren Harald Hansen som seilte ut og om tre kvinner som satt igjen hjemme.

Etter en nydelig fremføring av ”Haugalandet”, fortsatte hun med historien om Annie Moore i sangen ”Ellis Island”. Hun kom selvsagt heller ikke utenom ”Tir n´a Noir” og ”Over the rainbow”.

Avslutningsvis sang hun og et samstemt publikum ”Den fyrste song”, før hun som et siste ekstranummer oppfordret til å ”La det swinge”. Og da var heller ikke publikum vanskelig å be, og mange lot rockefoten swinge på sentrumsplassen sammen med Hanne!
Foto: Anne Brit Solland

Hanne82
PUBLISERT: 29.6.08
“Berit Bislett” inviterte til Mardi Gras-fest i Oslo 28. juni med Hanne Krogh som en av gjesteartistene. Det ble en strålende avslutning på arrangementet som har pågått i løpet av siste uke. Bildet er fra avslutningsnummeret der Hanne fikk hjelp på “La det swinge” av Cårejånni Enderud, Hilde Lyrån og Geir Lillejord.

Hanne79
PUBLISERT: 24.6.08
Aksepts Hagekonsert tirsdag 24. juni 2008 ble en enorm publikumssuksess med rundt 1400 personer på gressmatten nedenfor verandascenen.
Hanne Krogh ledet programmet, og hun åpnet utetkonserten med “La det swinge” til øredøvende jubel og fortsatte med den vakre melodien “Klovnen”. Deretter presenterte hun de andre artistene, Mia Gundersen, Great Garlic Girls, Bjarte Hjelmeland, Homofonien m.fl. som alle stilte opp gratis for å være med på å sette hivpositives livssituasjon på dagsorden. Hanne avsluttet den vakre junikvelden med “Gabrielas sång” fra filmen “Så som i himmelen”.
Foto: Vestre/Olafsen

Hanne80
PUBLISERT: 20.6.08
Fredag 5. september skal Hanne opptre både under en stor konsert i Haugesund og under den store Grand Prix-gallaen “Eurovision Memory Lane” som i år finner sted i Stavanger. Hun er derfor på jakt etter en rask transport fra hjembyen til oljebyen, og produsenten for Grand Prix-arrangementet Ole Christian Øen ber nå om lokal hjelp, enten med helikopter eller en rask båt slik at Hanne kan ”La det swinge” sammen med Bettan.
Dette er det fjerde “Eurovision Memory Lane” Hanne deltar i, og bildet til venstre er fra fjorårets arrangement som fant sted på Rådhusplassen i Oslo.

Hanne78
PUBLISERT: 17.6.08
Parkområdet St. Hanshaugen i Oslo viste seg fra sin beste side da det tirsdag 17. juni ble arrangert midtsommerkonsert. Arrangørene hadde værgudene på sin side og var strålende fornøyd med oppmøtet. Det var anslagsvis kommet dobbelt så mange som forventet, og disse fikk oppleve en nær 2 timer lang konsert med fire av våre mest folkekjære artister.
Tor Endresen og Rune Larsen var først ut med en populær avdeling sterkt inspirert av 60-tallet og bygget over samme lest som TV-suksessen ”Lollipop”. Elisabeth Andreassen bød på stemningsfull sang både på norsk, engelsk og svensk.
Hanne viste med sine tre solistnumre bredden fra den vakre, sommerlige ”Ta meg til havet”, via ”Ikke gi deg jente”, til det som aspirerer til Vestlandets nasjonalsang ”Tir n´a Noir”.
Og etter at alle fire hadde slått seg sammen med mer nostalgi, ble det – naturlig nok – en liten Bobbysocks-kavalkade til slutt. ”Waiting for the morning” og ”La det swinge” holder så visst mål ennå, selv om sangene er mer en 20 år gamle.
Det var andre året at Cathinka Guldberg arrangerte Midtsommerkonsert, og fra alle impliserte er det ønske om å gjøre dette til en årviss tradisjon – kanskje i ånd av tidligere års ”Hovedstads-sommer på St.Hanshaugen”…
Foto: Audun Antonsen

Hanne75
PUBLISERT: 4.6.08
12. juni er det klart for konsert med Hanne Krogh i Holmestrand i forbindelse med kulturfestivalen. Her skal hun synge sammen med det lokale koret Swinglett samt sangeren Bjørn Tagliano Erdal (bildet), også han opprinnelig fra Holmestrand.
– Jeg tror dette kommer til å låte riktig så bra. En sommerkveld i Holmestrand, jeg klarer knapt å vente, sier Hanne Krogh til tb.no
LES MER HER 
Foto: Erik Musterhjelm

Hanne73
PUBLISERT: 21.5.08
Alle var fra seg av begeistring etter Hanne Kroghs 17. mai-tale i Seattle. Festkledde norsk-amerikanere spratt opp fra stolene sine da Hanne var ferdig med sin 40 minutter lange tale og var samstemte i at dette var den beste 17.mai-talen i Seattle noengang.
Hanne bergtok det stappfulle festlokalet med kunnskapsrike betraktninger og historier, pyntet med innsiktfulle gullkorn og noen få spesielt utvalgte sanger.

Hanne74
PUBLISERT: 21.5.08
Lørdag 24. mai sender NRK1 programmet ”Edel vare” kl. 19.55 der Andreas Diesen tar et tilbakeblikk på den norske Grand Prix-historien. Hanne Krogh forteller om hvordan hun opplevde det da Norge i 1985 for første gang vant den internasjonale finalen. Dette blir et flott oppladning til finalen i Melodi Grand Prix som sendes rett etterpå. Maria H. Storeng skal forsvare Norges ære, etter en nervepirrende semifinale der det først i siste sekund ble klart at Norge fikk den siste finaleplassen.

Hanne71
PUBLISERT: 1.5.08
Hanne har den senere tid hatt en serie opptredener for våre næringslivstopper i lukkete forsamlinger. Med seg på scenen har hun hatt sine musikere, fullt kor og tenoren Torstein Sødal. Kombinasjonen av Hannes sanger og fortellinger har vært så vellykket at hun forleden reiste til Sveits, med hele gjengen av musikere, tenor og korister, for å underholde en gruppe på 10 internasjonale toppledere fra Sentral-Europa og Russland.
Hvordan det gikk?
Jo, topplederne ville ikke gi slipp på den norske gjengen og det ble sang og musikk til langt på natt.
Foto: Siri Walen, Hjemmet

Hanne Krogh
PUBLISERT: 1.5.08
Da Hanne Krogh gjestet programmet “Stjerneklart” på NRK P1 fortalte hun at hun i disse dager planlegger kulturhus-turnéen “Salt” og at et nytt album på vei.
– Nå har jeg lyst til, for første gang på mange år, å spille inn et nytt album. Og det har jeg endelig kommet i gang med.
LES MER HER
Foto: Svein Brimi, Hjemmet

Hanne55
PUBLISERT: 28.4.08
Fredag holdt Just4Fun et fullsatt City Scene i Fredrikstad, det vil si nærmere 350 personer, i ånde med showet som gir publikum noe av det kvartetten mener er det aller beste fra 60-tallets pop- og rockescene.
LES MER HER
Foto: Trond Thorvaldsen, F-B.no

Hanne67
PUBLISERT: 22.4.08
Mandag 28. april kl. 22.05 medvirker Hanne Krogh i det populære radioprogrammet “Stjerneklart” i NRK P1. Det blir småprat og smakebiter fra Hannes utrolige karriere.
– Her har vi hele to radiotimer til disposisjon og god tid til å bli kjent med den enkelte ukes gjest. Dermed har vi anledning til å tegne et klart og tydelig bilde av gjesten, forteller programlederne Elisabeth Strand Mølster og Viggo Valle.

Hanne68
PUBLISERT: 22.4.08
Over 20 arrangører ville ha konserter med Just4Fun etter suksess-comebacket i Sarpsborg tidligere i vår, men de har kun sagt ja til Fredrikstad.
Etter to fullsatte hus i Sarpsborg (1100 billetter) ønsket gruppa virkelig å spille i deres andre hjemby – Fredrikstad. Så fredag 25. og lørdag 26. april blir det full trøkk på City Scene med de tøffeste og de vakreste melodiene fra 60-tallet! Foto: Audun Antonsen

Hanne66
PUBLISERT: 10.4.08
Under et stort arrangement på utestedet “Smuget” i Oslo 24. april skal Hanne være med på å lokke Haugesunds-utflyttere tilbake til regionen.
Det er Haugesund Kommune som står bak prosjektet som har fått tittelen “Haugesundsregionen”, og det hele skal gjøres med pomp og prakt, med rød løper, champagne og ordførere fra distriktet, skriver Haugesund Avis. Foto: Rohny Kristensen, Ute og Hjemme

Hanne65
PUBLISERT: 4.4.08
Årets 17. mai-feiring tar Hanne i Seattle i USA! Hun er invitert til å være årets “Grand Marshall” i Ballard – som er den byen som har den største norske kolonien utenfor Norge. Det innebærer at hun skal holde årets 17. mai-tale og dessuten lede an toget gjennom byen. Hanne har feiret 17. mai i USA ved flere andledninger, og bildet til venstre er fra et tidligere Amerika-besøk på nasjonaldagen.

Hanne64
PUBLISERT: 1.4.08
Også i år er Hanne invitert til å ha julekonserter i Akershus Slottskapell!
Det er lørdag 13/12 kl. 19.30 og søndag 14/12 kl. 18.00. Slottskapellet åpnes for publikum ved bare helt spesielle anledninger, og her kan det bli fort fullt.
Foto: Jon Henrik Larsen, Salangen-Nyheter

 

Hanne Krogh
PUBLISERT: 14.3.08
Hva kom først til den nye Operaen i Bjørvika, La Traviata eller La det Swinge?
Blant hvit marmor(uten gule flekker), islandske kunstvegger, sofistikerte tresorter og storslagne omgivelser lød tonene til La det Swinge da Hanne i forrige uke underholdt i et av de aller første arrangementene i Kultur-Norges nye prestisjebygg.
Hanne sier at Operabyggets store konsertsal er både nært og storslagent på en gang – med flotte, mørke tresorter og et scenegulv hvor selv Åge Hareides gutter får plass om været skulle bli for dårlig utendørs. Foto: Svein Brimi, Hjemmet

Hanne62
PUBLISERT: 5.3.08
Tirsdag 11. mars viser NRK1 det populære programmet “Landeplage”, der “La det swinge” med Bobbysocks skal under lupen. Under sin jakt etter svar om hvorfor akkurat denne melodien ble en landeplage, oppsøker programleder Ravi blant andre Hanne og Elisabeth, komponisten Rolf Løvland, Even Ruud (professor i musikkvitenskap), Per Sundnes (MGP-general) og Wolfgang Plagge (klassisk komponist og pianist).

Hanne Krogh
PUBLISERT: 28.2.08
Hanne har brukt vinteren på å skrive ferdig sin nye forestilling om norsk kystkultur, og 6. mars presenterer hun fra fragmenter fra “Salt” på hovedscenen i Drammen Teater! Med seg har hun Øystein Lund Olafsen, Tarjei Nysted og koret “Reflex”. Just4Fun har etter comeback-konsertene i Sarpsborg blitt nedringt av arrangører som ønsker ønsker å booke kvartetten. Nå har de ryddet plass i timeplanene sine og presset inn to konserter på City Scene i Fredrikstad i slutten av april!
Foto: Svein Brimi, Hjemmet

Hanne59
PUBLISERT: 20.2.08
Mandag 25. februar sendes programmet “Allt ljus på: Hanne Krogh” på finsk TV. Hanne var i Finland i slutten av januar og spilte inn dette dokumentar-programmet der det både blir sang og småprat med programlederen Thomas Lundin.
På ønske fra nettopp Lundin sang Hanne bl.a. “Hvem har tatt mine dager”, en melodi hun aldri tidligere har gjort live! Programmet er dessverre ikke tilgjengelig på internett for andre enn de som bor i Finland, men for de med Finland-antenne blir det sendt kl. 21.00 på kanalen YLE/FST5.

Hanne58
PUBLISERT: 15.2.08
“Norske Sjøfolk” er tittelen på en ny DVD som nettopp er utgitt. En av Hannes vakreste sanger fra “Vestavind”, “Du bærer mitt hjerte” er brukt i filmen, og Hanne sang den også live under lanseringen.

Filmen forteller historien om norske sjøfolk som skapte grunnlaget for det velstandssamfunnet vi har i dag. “Reisen” starter med vikingene. Så til seilskutetiden med skip av tre og menn av stål. Videre til dampskipene, gjennom krig og fred til dagens norske sjøfolk. DVD’en inneholder spennende og rørende historier fra de syv hav fortalt av sjøfolk selv gjennom intervjuer og originalt filmmateriale. Vi møter også folk fra “kjerka” og “velferden”.


Hanne55
PUBLISERT: 8.2.08
I forbindelse med Just4Fun-konserten den 14. februar i Sarpsborg, jakter gruppen på hverdagshelter som de ønsker å gjøre litt ekstra stas på denne kvelden. Gjennom Sarpsborg Arbeiderblad kan forslagsstillerne skrive en 10-linjers-begrunnelse om hvorfor vedkommende fortjener å få gratisbilletter til konserten.
LES MER HER
Foto: Erik Hagen, Fredrikstad Blad

Hanne53
PUBLISERT: 6.2.08
Lørdag kveld var Hanne gjest under Spellemannspris-utdelingen og ankom festen i et Tine Solheim-antrekk som virkelig vakte oppsikt! Ukebladet Se & Hør´s faste motepoliti, stylisten Jan Thomas, var fra seg av beundring og delte ut terningkast seks til Hanne.
Hanne sier dessuten at det er lenge siden noe har gledet henne så mye som da Rolf Løvland under lørdagens TV-show fikk tildelt årets bransjepris.
– Det var utrolig velfortjent og på tide, legger hun til.

Hanne51
PUBLISERT: 4.2.08
Torsdag 14. februar samles Just4Fun igjen til en ny konsert i Folkets Hus i Sarpsborg. – Dette var så gøy at vi gir en konsert til. Just 4 Fun er en helt unik konstellasjon, med stemmene til Marianne og Eirikur, energien til Jan, og Hannes utstråling. Jeg ville uten å blunke tatt dem med til Las Vegas, sier manager Trygve Sundbø til Sarpsborg Arbeiderblad.
Foto: Erik Hagen, Fredrikstad Blad
LES MER HER

Hanne50
PUBLISERT: 30.1.08
Ikke et sete var ledig i Folkets Hus i Sarpsborg da Just4Fun ble samlet for en kveld den 29. januar. Det var “sylpresisjon i alle synkoper og ritardandoer, klokkerene harmonier, og fullt tilstedevær i alle solopartier, og det låt rett og slett knallgodt”, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. LES MER HER og HER
Foto: Erik Hagen, Fredrikstad Blad

Hanne47
PUBLISERT: 15.1.08
Neste uke drar Hanne til Finland for å gjøre TV-opptak til “Allt ljus på: Hanne Krogh”. Dette blir ett program i en serie på åtte, der finske og skandinaviske artister presenteres med egne program. Hanne skal synge 4 sanger og fortelle historier innimellom.
Programmet sendes mandag 25. februar kl. 21.00 på YLE/FST5, og ledes av populære Thomas Lundin, også kjent som Finlands Grand Prix-ekspert.