PUBLISERT 9. APRIL 2020
Langfredag 10. april 2020 er Bobbysocks gjester sammen med Stian “Staysman” Thorbjørnsen når artisten Vidar Villa arrangerer påskekonsert/afterski i Oslo. Konserten vil streames live kl 20:00 fra Facebook-siden til Vidar Villa og på VG TV.
Link til facebook-arrangementet her


PUBLISERT 29. OKTOBER 2017
Tusenvis av feststemte publikummere i Oslo Spektrum kokte over i allsang da Bobbysocks inntok scenen i showet «We love the 80’s» lørdag 28. oktober.

Sammen med artister som Village People, Thomas Anders (Modern Talking), Nik Kershaw og Maggie Reilly, toppet Hanne og Elisabeth stjerneshowet med sine nummer 1-hits fra Bobbysocks-tiden på 80-tallet, «La det swinge» og «Waiting for the morning». Andre artister som deltok var brødrene Herreys fra Sverige, Sputnik, Mattis Hætta, John Parr, Jive Bunny og vokalistene fra 80-tallsbandene Return og The Kids.
Pat Sharp – populær programleder i Sky Channel på 80-tallet – ledet det hele.

– Rent gledespåfyll før en lang turné gjennom advent. Livet består av mange farger, skriver Hanne om konserten.
Etter showet var det stort After-party på Oslo Plaza, der mange sikret seg autografer og selfies sammen med artistene.


Kjempeallsang i «La det swinge». Bobbysocks med fullt band i Oslo Spektrum.


Hanne og Elisabeth stilte i sine originale Bobbysocks-jakker fra 80-tallet, og Hans Aaseth sørget for gitarsoloen i «Waiting for the morning»


Village People bød på kjente hits som «Macho Man», «In the Navy» og ikke minst «YMCA»


Thomas Anders var med i duoen Modern Talking på 80-tallet, men opptrer nå alene med bl.a. «Cherie cherie lady», «Atlantis is calling» og «You’re my heart, you’re my soul».


Stjernemøte på Oslo Plaza etter showet. Hanne og Elisabeth sammen med bl.a. Village People, Mattis Hætta og konsertarrangøren Chris Collings.

Tekst og foto: Knut Webmaster


192016
PUBLISERT 8. AUGUST 2016
Onsdag 3. august var Bobbysocks blant gjestene i det populære TV-programmet «Allsang på grensen» på TV2. Selv med fare for torden og regn, var det fullt foran scenen på Fredriksten Festning i Halden der opptaket til sendingen ble gjort. Hanne og Elisabeth stilte i sine sjokkrosa paljetter, og hele publikumshavet sang og swinget med til «La det swinge».

Hanne skriver følgende om kvelden:
Det er en stor glede å delta i «Allsang på grensen». Fordi det er så profesjonelt i hvert minste – og største – ledd, men også fordi produksjonen viser en slik omsorg for hver eneste artist som deltar.
Ekstra gøy å være i Halden sammen med disse nære vennene.

I tillegg til Bobbysocks, stod nemlig bl.a. også Norges to andre Grand Prix-vinnere, Secret Garden og Alexander Rybak på scenen denne kvelden (bildet).
Foto: TV2


IMG_0806b
PUBLISERT 13. JULI 2016
Stående applaus og trampeklapp avsluttet det to timer lange stjerneshowet «La det swinge – With a Little Help From My Friends», i Oseberg Kulturhus i Tønsberg sist lørdag! Hanne Krogh hadde invitert tidligere samarbeidspartnere til et fyrverkeri av en egenskrevet forestilling, der publikum var med fra første tone. Og for et show det ble!

LES MER OG SE FLERE BILDER FRA FORESTILLINGEN HER


004
PUBLISERT 3. JUNI 2016
I år feirer TV2s «Allsang på grensen» 10 års-jubileum, og 3. august gjester Bobbysocks programmet som blir spilt inn ved festningen i Halden. Dette blir tredje gang som Hanne og Elisabeth deltar som Bobbysocks, og de kommer garantert til å la det swinge i det populære sommerprogrammet.
Andre som skal være med samtidig med Bobbysocks er bl.a. Secret Garden, Alexander Rybak, Wenche Myhre og Bonnie Tyler.
Bildet er fra 2010.
Foto: Anne Brit Solland

————————————————————–

172016
PUBLISERT 30. MAI 2016
For første gang på over 25 år swinger Bobbysocks seg på samme scene gjennom et helt show. Det skjer i Tønsberg i sommer, 31 år etter den utrolige seieren med «La det swinge» i Melodi Grand Prix i Göteborg.
– Det morsomste var at vi vant med en ordentlig hit, 50-tallsmusikk blandet med 80-tallets galskap, sier Hanne Krogh til Tønsberg Blad og mimrer tilbake til maikvelden da Andreassen var Andreasson og Bobbysocks vant Eurovision Song Contest.
De hadde holdt det gående i ukevis, tenkte at etter finalen, på mandag, da kunne de sove.
– Men vi sov vel ikke på fire år, sier Krogh.
– Det var helt hysterisk sykt, sier Elisabeth Andreassen.

– Det er så deilig når jeg står på scenen med Elisabeth, det er noe med henne, hun er bare så full av energi. Vi går ikke inn i roller, vi er oss selv, forteller Hanne.
Sammen med souldronningen Marianne Antonsen og heavyrocksanger Eirikur Hauksson pluss tenorene Thomas Ruud og Jan Erik Fillan, samt full blåserrekke og korister, holder 18 artister og musikere seg i sving på scenen.
– Dette er en feiring av vennskapet. Vi har tatt med oss A-laget, sier Hanne Krogh.
Torsdag 30. juni er premieren for den musikalske gjenforeningen, som ifølge Krogh er den eneste som er planlagt.
– Dette blir en once i a lifetime-opplevelse, sier Krogh til avisen.

LES HELE SAKEN HER

Foto: Anne Charlotte Schjoll

————————————————————–

142016b
PUBLISERT 19. MAI 2016
Fredag 20. mai er Bobbysocks gjester i TV2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald». Her skal Hanne og Bettan bl.a fortelle om sommershowet «La det swinge», som de setter opp på Oseberg Kulturhus i Tønsberg sammen med Marianne Antonsen, Eirikur Hauksson, Thomas Ruud og Jan Erik Fillan.
De andre gjestene i sofaen hos Thomas og Harald denne fredagskvelden er Marcus & Martinus, Petter Stordalen og Henning Solberg.
Programmet sendes fredag 20. mai kl. 22.15

————————————————————–

122016
PUBLISERT 8. MAI 2016
Lørdag 7. mai åpnet ABBA-museet i Stockholm en helt spesiell utstilling. I forbindelse med at Eurovision Song Contest i år skal arrangeres i den svenske hovedstaden, foreslo ABBA-medlem Bjørn Ulvaeus at museet burde ha en utstilling om sangkonkurransen. Dermed tok Ingmari Halling fra museet kontakt med en del tidligere Grand Prix-vinnere for å sikre seg autentiske antrekk fra historien.
Bobbysocks glitrende paljettjakker, bukse og skjørt er blant kostymene som er utstilt i glassmontrene. I tillegg kan man karaoke-synge GP-melodier og konkurrere i quiz og lese historiske fakta fra tidligere år. Utstillingen er ventet å vare ut 2016.

SE VIDEO FRA ÅPNINGEN HER

————————————————————–

102016
PUBLISERT 3. MAI 2016
I oktober 1985 avsluttet Bobbysocks sin «Swingin’ Tour» med fire utsolgte konserter i Moskva. Måneden før hadde de gjestet Australia og opptrådt med hele bandet sitt for 20.000 publikummere foran operahuset i Sidney.
Nå 31 år etter gjenforener Hanne og Elisabeth suksessgruppen for sommershowet «La det swinge» på Oseberg kulturhus i Tønsberg med premiere 30. juni.
– Det skal bli en energibombe av glede, forteller Hanne Krogh.
Men Hanne og Elisabeth blir på ingen måte alene på scenen, Hanne har også fått med sine tidligere kollegaer fra Just4Fun, nemlig souldronningen Marianne Antonsen og rockekongen Eirikur Hauksson, samt stjernetenorene Thomas Ruud og Jan Erik Fillan! Dettte blir et sommershow med swingende poplåter, herlige og tøffe rockelåter, samt de vakreste operaarier!

Tirsdag 3. mai dro Elisabeth og Hanne til Tønsberg for å forberede showet, og melder til hjemmesiden at stikkordene blir «energi», «glede» og «galskap» – på samme måte som da de fartet jorden rundt i årene etter den fantastiske seieren i Melodi Grand Prix!

Billettsalget til showet er nå igang, link til billetter HER (søk på «La det swinge»)

————————————————————–

La Det Swinge plakat SM
PUBLISERT 7. APRIL 2016
Gjør klart for sommerens stjerneshow! I juli gjenforener Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen endelig Bobbysocks på Oseberg Kulturhus i Tønsberg for et to timers fyrverkeri av et sommershow. På scenen stiller også souldronning Marianne Antonsen og rockekongen Eirikur Hauksson fra Just4Fun, samt stjernetenorene Thomas Ruud og Jan Erik Fillan.
– Det har lenge vært en ønskedrøm å få samlet Bobbysocks, Just4Fun og Tenorene på samme scene, og endelig lyktes vi, forteller Hanne til hjemmesiden.

I fjor skrev britisk presse at helgens største TV-øyeblikk var det eksplosive gjensynet  med Hanne og Bettan i BBCs store jubileumsforestilling ”Eurovision Greatest Hits” i Apollo Theatre i London.
Just4Fun måtte sette opp to ekstrakonserter sist de var samlet, mens Hanne & Tenorene gjorde tidenes suksess med forestillingene «Ta meg til havet», «Ikke gi deg, jente» og ikke minst fjorårets storsatsing «World of Music».

– Det blir et show sprengfullt av energi, med de beste sangene til Bobbysocks, herlige rockelåter fra repertoaret til Just4Fun, samt de flotteste opera-ariene fra to av landets fremste tenorer. Gjett om vi gleder oss, sier Hanne!

Billettene legges ut for salg 1. april 2016.

————————————————————–

14036
PUBLISERT 30. AUGUST 2015
– Så utrolig kult! Jeg er mektig imponert, sier Hanne Krogh til hjemmesiden om gatekunst-tegningen av Bobbysocks som pryder en murvegg i Steinkjellergaten i Bergen. Det er kunstnere fra streetart-firmaet «Bart» som står bak dekoreringen.
Rita Grøtte i Stølestrøkenes forening var med og hyret Bart til å male på muren i Steinkjelleren.
– Vi hadde en idé om en historisk kavalkade oppetter veggene, men kunstnerne tenker jo litt annerledes, uttaler hun til Bergensavisen. Dermed ble det Bobbysocks og katter ved siden av sjablonger. Hun forteller videre at gaten er blitt en skikkelig snakkis:
– Folk tar bilder, ikke minst med den svære katten eller Bobbysocks i bakgrunnen, sier hun til avisen.

Originalbildet av Bobbysocks som er brukt til gatekunsten ble tatt under en fotosession i 1984, rett før de sendte inn «La det swinge» til den norske finalen i Melodi Grand Prix.

12. desember i år kommer Hanne & Tre Tenorer til Johanneskirken i Bergen med årets juleturné «O helga natt».
– Om tiden strekker til når vi kommer til Bergen må jeg bare ta turen til Steinkjellergaten for å skue dette i levende live, sier Hanne til hjemmesiden – og legger spøkefullt til:
– Her har vi coveret til den neste Bobbysocks-platen!

Foto: Oddgeir Synnes

14037

————————————————————–

14025
PUBLISERT 25. JUNI 2015
Onsdag 24. juni var Hanne Krogh tilstede under Oslo Pride arrangementet «Eurovision Song Contest 60 år». Her fikk hun av leder og nestleder i LLH Bård Nylund og Brita Møystad Engseth overrakt Gay Galla sin hederspris, som i år gikk til Bobbysocks. Elisabeth Andreassen var på jobb i Sverige og kunne ikke være tilstede.
Prisen var, i tillegg til en flott plakett, et sølvsmykke laget av den svenske kunstneren Efva Attling.

Hanne skriver følgende om prisen:
Jeg har et smykke som jeg alltid har på meg – hver eneste dag. Det er satt sammen av gaver jeg har fått helt overraskende – og er et kjærlighetssmykke. Fordi det avspeiler alle måter vi møtes av kjærlighet. I går fikk jeg – like overraskende – det anhenget jeg manglet. Det som angir at kjærligheten har alle regnbuens farger.

Festkvelden bød på et stort Eurovision-party med Per Sundnes som programleder og flere kjente norske Grand Prix-deltakere på scenen, bl.a. Charmed, Maria Haukaas Mittet og Merethe Trøan. Og Hanne samlet alle i et rosa avslutningsnummer som fikk hele lokalet til å swinge!

Foto: Jon Martin Larsen

14026

————————————————————–


14019
PUBLISERT 4. MAI 2015
Mandag 4. mai 2015 var det nøyaktig 30 år siden Bobbysocks vant den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix med «La det swinge». Dagen gikk ikke upåaktet hen, utallige hilsninger og minner ble delt på sosiale medier.  Hanne og Elisabeth fortalte også om hva seieren har betydd for dem i et stort intervju med avisen VG:

– Det er veldig spesielt. Vi lever i høyeste grad enda, og har hatt et så utrolig morsomt siden den gang. Det har betyr enormt mye, sa Elisabeth.

– Jeg føler takknemlighet for å være en del av noe som har gitt mennesker et godt minne. Det er ingen tvil om at den seieren i Gøteborg var en trampoline for min karriere, som har gjort at jeg kunne samarbeide med det ypperste vi har av musikere i dette landet, fortalte Hanne og la til: – I tillegg til alt fikk jeg en klin gæren lillesøster. (LES HELE INTERVJUET HER)
Senere på dagen var de gjester i NRK Dagsrevyen (SE INNSLAGET HER), før de samlet hele gjengen fra 1985 til en privat middag i Oslo.

Foto: Tor Lindseth

————————————————————–


Amsterdam004
PUBLISERT 19. APRIL 2015
1500 elleville Eurovisions-fans sang med da Bobbysocks avsluttet den utsolgte konserten «Eurovision in Concert» i Amsterdam i Holland lørdag 18. april. Hanne og Elisabeth var stjernegjester i programmet, som bestod av 24 artister fra årest startfelt i Eurovision Song Contest. Konkurransen avholdes i år i Wien i Østerrike i mai.

De åpnet sin avdeling med det som Hanne kalte en «gave til Eurovisions-fansen», hvor hun for første gang tok Kikki Danielssons plass og sang «Dag efter Dag» sammen med Elisabeth. Deretter sang Bobbysocks sin store hit fra 1986, «Waiting for the Morning», og Hanne fortalte fra scenen at det er nettopp det denne kvelden handlet om for de 24 andre artistene, og ønsket lykke til under finaleuken om en måned. Elisabeth kom ikke utenom sin vakre ballade «I evighet» som kapret andreplassen i 1996, og som svært mange ute i Europa fortsatt husker og setter stor pris på. Avslutningsvis var det bare å «La det swinge» til enorm jubel og allsang blant publikum, som kom fra store deler av Europa.

Bobbysocks ble fotografert og intervjuet hvor hen de gikk, og Hanne har ikke tall på hvor mange selfies de stilte opp på. Dagene i Amsterdam oppsummerer hun på følgende måte: «Så mye gøy man kan ha pga. tre minutter med swingende toner!»

Amsterdam003
Årets deltaker fra Sverge, Måns Zelmerlöw» benyttet anledningen til å hilse på Elisabeth og Hanne.

Amsterdam002
Presse og videobloggere fra hele Europa intervjuet Bobbysocks under dagene i Amsterdam.

Amsterdam001
To populære norske duoer i Holland. Bobbysocks sammen med årets norske deltakere, Debrah Scarlet og Kjetil Mørland.

Amsterdam005
Kjempestemning under Bobbysocks’ opptreden i Amsterdam natt til søndag. Scenefoto: ORF/Regina Brandstätter

————————————————————–

14016
PUBLISERT 18. APRIL 2015
I kveld 18. april braker det løs i Amsterdam i Holland når konserten «Eurovision in Concert» arrangeres for en utsolgt konsertsal.

Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen landet i byen fredag ettermiddag og er nå i full gang med prøvene til kveldens show. Artistene som opptrer er en del av årets nasjonale vinnere som skal konkurrere i Eurovision Song Contest i Wien i mai. Bobbysocks er inviterte som «Spesial Guests» og kommer mest trolig til å kjøre en swingende avdeling der publikum både får høre «La det swinge» og flere andre sanger fra Hanne og Elisabeth.
I går kveld var artistene samlet, og da passet Bobbysocks på å hilse på årets norske vinnere Kjetil Mørland og Debrah Scarlett som fremfører låten «A Monster Like Me» (bildet).

————————————————————–

14015
PUBLISERT 8. APRIL 2015
Den engelske avisen «The Sun» hyller Bobbysocks når de anmelder TV-helgen i spalten «TV Gold». Om Eurovisions-showet fra London er høydepunktet «Bobbysocks bringing the Apollo house down at BBC1s Eurovision tribute»! Slettes ikke dårlig fra den tøffeste TV-kritikeren i England.

Hanne ble intervjuet i NRK-programmet «Brønsj» dagen etter programmet ble sendt, og fortalte om dagene i London. I tillegg sa hun at dette ble en kveld hun kommer til å huske for resten av livet. HØR HELE INNSLAGET HER

Her kan du se Bobbysocks’ fantastiske opptreden om igjen: LINK

Foto: Thomas Hanses, EBU

 ————————————————————–


14013
PUBLISERT 4. APRIL 2015
Tirsdag 31. mars var Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen i London da BBC feiret at Eurovision Song Contest fyller 60 år.
Sammen med et eksklusivt utvalg av tidligere Grand Prix-vinnere, sørget Bobbysocks for at  konsertsalen satte ny rekord i desibelstyrke med responsen fra et svært entusiastisk publikum. Hanne og Elisabeth sang sin “La det swinge” så salen kokte, i tillegg til at de også fremførte en annen Grand Prix-vinner i finalenummeret mot slutten!
Programmet sendes på NRK1 lørdag 4. april kl. 19.55.
Scenefotos: Thomas Hanses, EBU

14011
Bobbysocks med dansere i full aksjon på scenen under BBC-programmet “Eurovision Greatest Hits”

14012
Finalenummeret med alle artistene samlet. Sjekk den line-up’en!

14014
Bobbysocks intervjues av den hysterisk morsomme EBU-kvinnen Lynda Woodroff, alias den svenske artisten og komikeren Sarah Dawn Finer, som ikke gikk av veien for å stille Bettan og Hanne en del veldig uvanlige spørsmål. Sendes i før-programmet på SVT lørdag kl. 21.25.

————————————————————–


Nederland 2015
PUBLISERT 20. MARS 2015
Lørdag 18. april er Bobbysocks invitert som hedersgjester til arrangementet «Eurovision in Concert» i Amsterdam i Nederland. Til denne festen samles et stort antall av årets nasjonale Grand Prix-vinnere for å fremføre sine vinnermelodier for et live-publikum, og konserten fungerer som en «oppvarming» til den store finalen en drøy måned senere.
Bobbysocks ble svært populære i Holland etter Eurovisjonsseieren i 1985. «Let it Swing» var i flere uker den mest spilte sangen på radio, og singelen lå lenge på hitlistene der nede. Bobbysocks var også med i mange forskjellige hollandske TV-show, bl.a. opptrådte de for dronning Beatrix under en stor direktesendt gallaforestilling.
Både Hanne og Elisabeth gleder seg til å reise tilbake til tulipanenes land som Bobbysocks, og lover å «Let it Swing» som bare de kan!

LES MER HER

 ————————————————————–

14007
PUBLISERT 14. MARS 2015
Lørdag 14. mars gjorde Bobbysocks et jublende comeback under den norske finalen i Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum.
Rett før vinneren skulle kåres ble 30 års-jubileet for seieren med «La det swinge» i 1985 feiret, og Hanne og Elisabeth overrasket alle da de dukket opp under sin velkjente Bobbysocks-logo – og fikk Oslo Spektrum til å koke. Elisabeth var i tillegg en av de deltagende artistene i finalen, og kom på en flott fjerdeplass med duetten «All Over the World» som hun sang sammen med Tor Endresen. Vinner av finalen ble Mørland og Debrah Scarlett med sangen «A Monster Like Me».
Foto: Knut Webmaster

14006

————————————————————–

Bobbysocks ESC85 SM2
PUBLISERT 5. MARS 2015
I år er arrangeres den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen for 60. gang. For å markere jubileet, arrangerer BBC en stor jubileumskonsert i Eventim Apollo Hammersmith i London den 31. mars. Nå er det klart at Bobbysocks blir å finne i det celebre selskapet artister som opptrer her, sammen med noen av historiens mest populære Eurovision-vinnere. Konserten skal sendes på TV i en rekke europeiske land lørdag 4. april. Fjorten artister har så langt blitt annonsert, blant dem gamle stjerner som tyske Nicole («Ein bißchen Frieden», 1982), svenske Loreen («Euphoria», 2012), og finske Lordi («Hard Rock Hallelujah», 2006).
Med seg til London tar Bobbysocks Rolv Løvland, mannen som skrev både «La det swinge» og «Nocturne», som Norge vant Eurovision for andre gang med, i 1995.

LES MER HER

Foto: Per Fronth Nygård

————————————————————–


005

PUBLISERT 20.4.2014
I Minnekirkens 40-årige historie, har det aldri vært presset flere mennesker inn, og publikum svarte Bobbysocks-jentene Hanne Krogh/Elisabeth Andreassen og tenorstjernen Marius Roth Christensen med hurra-rop og stående trampeklapp etter et fyrverkeri av en påskekonsert på den spanske solkysten påskeaften.

Bobbysocks var gjenforenet til inntekt for Wenche Foss sitt minnefond, hvor inntektene går til å bringe folk med spesielle utfordringer på ferie til Solgården på Costa Blanca. Publikum fikk høre både de mektige tonene til «Waiting For The Morning», en La Det Swinge-versjon som fikk alle de nær 500 publikummerne dansende på beina og et feiende friskt Andrew Sisters-medley, i tillegg til både store arier, «You`ll Never Walk Alone» og Hanne og Bettans største solo-hiter opp gjennom årene.

Hanne Krogh har som husregel at artistvenner som besøker henne i Spania, må opptre gratis for Solgården.

I fjor var det konsert med Marianne Antonsen og Hanne Sørvaag, i år var det Marius Roth Christensen, ansatt som solist på Den Norske Opera, og Elisabeth Andreassen som sammen med Hanne storkoste seg med publikum i Minnekirken, bare noen hundre meter fra Solgården ved den spanske byen Villa Joyosa, rett nord for Alicante.
SE FLERE BILDER FRA KONSERTEN HER

————————————————————–

004
PUBLISERT: 7.04.14
Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen gjenforener Bobbysocks og byr på påskekonsert i Minnekirken i Villajoyosa påskeaften lørdag 19. april! Med seg til Spania har de også tenorstjernen Marius Roth Christensen, som nylig hadde premiere på Don Giovanni på Den Norske Opera.
Hanne Krogh ferier nemlig påsken i Spania med Elisabeth Andreassen og Marius Roth Christensen som gjester, og benytter muligheten til å holde påskekonsert i Minnekirken med sine artistgjester.
LES MER HER
Foto: Anne Brit Solland

———————————————————————————————-
NYHETSARKIV 2010-2013

BobbysocksMalmo2013011
PUBLISERT: 20.05.13
Mandag 13. mai inntok Bobbysocks byen Malmö for en eksklusiv opptreden under en stor Grand Prix-fest på utestedet “Moriska Paviljongen”. Malmö var som kjent vertsby for årets Eurovision Song Contest, mens “Moriska Paviljongen” var base for Euroklubben hvor Eurovisions-fansen fra hele Europa samlet seg på kvelden etter å ha overvært prøvene i Grand Prix-arenaen.

Les alt om Bobbysocks i Malmö HER
SE BOBBYSOCKS SYNGE “WAITING FOR THE MORNING” HER
SE BOBBYSOCKS SYNGE “LA DET SWINGE” HER

Hanne281
PUBLISERT: 11.4.12

Onsdag 11. april var Bobbysocks gjenforent under veldedighetskonserten “Eurovision Reunited” i Newcastle i England. På bildet ser vi Hanne og Elisabeth rett før de skal inn på scenen. Under den glitrende kvelden fremførte de selvfølgelig “Let It Swing”, og de deltok også under ABBA-hyllesten av “Waterloo” sammen med de fleste andre artistene. Hanne fortalte i et intervju med “Schlagerboys” om da komponist Rolf Løvland spilte “La det swinge” for de første gang:
– Jeg spratt opp og begynte å danse, og så ringte vi til Elisabeth som bodde i Sverige og ropte i telefonen “Her er den”!!
Da Elisabeth hadde hørt den skrek hun ut “Det er en vinnermelodi”!  Og resten er historie…

Hanne269
PUBLISERT: 4.01.12

11. april 2012 gjenforenes Bobbysocks for en kveld under et stort Grand Prix-show i Newcastle i England!
Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen har takket ja til gallaforestillingen hvor de bl.a. skal dele scene med Lys Assia (historiens første GP-vinner fra Sveits), Brotherhood of Man (Save Your Kisses For Me) fra England og Luxembourgs vinner fra 1973, Anne Marie David.
Billettene til showet legges ut for salg 11. januar.

Hanne255
PUBLISERT: 21.06.11

Bobbysocks overrasket alle da Aksept – senteret for alle berørt av hiv – inviterte til Hagekonsert på Grünerløkka i Oslo for tiende gang tirsdag 21. juni!
Midt under Bobbysocks-parodien til “Berit Bislett og Muttern” gjorde originalene en uannonsert entre til stående applaus. Hanne og Elisabeth sang “La det swinge” og “Waiting For The Morning”, og sørget for en kanonavslutning på konserten som samlet rundt 1500 tilhørere.
LES OGSÅ MER PÅ GAYSIR
Foto: Carl Fredrik Olafsen

Hanne224
PUBLISERT: 15.7.10

Hele Halden feiret Bobbysocks’ 25 års-jubileum da Hanne og Bettan gjestet TV2-programmet “Allsang på grensen” 14. juni 2010. Jentene mimret fra den ville tiden etter Grand Prix-seieren, og bød publikum på “Swing it, magister’n” og selvsagt “La det swinge”. Dessuten fikk publikum høre en av de to låtene som ble nyinnspilt i anledning samleplaten “The Best of Bobbysocks” som kom i midten av mai – nemlig Rolf Løvlands vakre “Thank You”.
Foto: Anne Brit Solland

Hanne217
PUBLISERT: 19.5.10

– Det er en stor ære å få være på et frimerke. Det kjennes godt å representere en bransje og sjanger, sa Hanne Krogh tirsdag da hun, Elisabeth og Rolf Løvland (bildet) var samlet ved utgivelsen av de nye Grand Prix-frimerkene.
Merkene med Bobbysocks, Secret Garden, Alexander Rybak og Jahn Teigen er nå trykket opp i 35 millioner eksemplarer.
Foto: Truls Heilo/TV 2

Hanne216
PUBLISERT: 18.5.10

Flere tusen møtte frem på Rådhusplassen for å overvære det storslåtte Grand Prix-showet i regi av Sound of Oslo. Bobbysocks glitret som alltid og var ekstra glad for å kunne synge “La det swinge” nettopp på nasjonaldagen:
– Mange kaller jo «La det svinge» for den andre nasjonalsangen, så det er jo hyggelig å endelig kunne synge den på 17. mai, sa Hanne Krogh til TV2-nyhetene. Senere på kvelden opptrådte Bobbysocks i Nansenparken på Fornebu.
LES MER HER
Foto: Martin Berg-Isaksen/TV 2

Hanne215
PUBLISERT: 17.5.10

Da «Over the Rainbow» og «La det swinge» runget ut av høytalerne med Hanne Krogh og Elisabeth Andreasson bak mikrofonene, steg stemningen i taket på Pride Cruise lørdag kveld.
– Vi har i overkant av 500 påmeldte, og Bobbysocks leverte åtte ganger mer enn de hadde lovet, sier styreleder i Skeive dager, Stein Runar Østigaard til Blikk.no
Foto: Margarethe Standberg

Hanne213
PUBLISERT: 9.5.10

Det kokte i Bergen sentrum da Nordiske Mediedager inviterte til Grand Prix-show på Festplassen. Bobbysocks var i stor-form og bød Bergenserne på “Waiting For The Morning” og selvsagt “La det swinge”. Senere på kvelden var de med i “Gullruten” på TV2.
Foto: Ellinor Sandvik

Hanne212
PUBLISERT: 5.5.10

Bobbysocks er blant artistene i TV- showet “Gullruten” i TV2 lørdag 8. mai! Hanne og Elisabeth deltar tidligere på dagen under Bergens egne Grand Prix-show fra Festplassen, men dukker så opp som musikalske gjester i TV2-showet fra Grieghallen som har sendestart kl. 21.40.

Hanne211
PUBLISERT: 27.4.10

Bergen inviterer til folkefest på frigjøringsdagen 8. mai med Bobbysocks og Grand Prix-show på Festplassen. Tor Endresen leder showet der publikum bl.a. skal få lære seg Eurovision-dansen som skal danses i pausen under årets internasjonale finale. Endresen avslører også at Bobbysocks kommer til å fremføre en av sine to nye låter for første gang på Festplassen og legger til: “Det skal bli et kjempeshow, en folkefest slik bare bergenserne kan få til!”

Hanne210
PUBLISERT: 22.4.10

Bobbysocks topper artistlisten når det europeiske Grand Prix-nettstedet ESCToday.com inviterer til stor 10 års-jubileumsfeiring på “Latter” i Oslo fredag den 28. mai. Dette er dagen før Eurovision Song Contest skal sendes fra Norge. Denne konserten blir en av de få eksklusive konsertene Bobbysocks gir i forbindelse med 25 års-jubileet sitt og utgivelsen av samleplaten “The Best Of Bobbysocks”.

Hanne207
PUBLISERT: 15.4.10

Tirsdag 13. april var Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen gjester i NRKs “Nitimen” i radioen. Her mimret de om den ville tiden på 80-tallet og fortalte om samleplaten som slippes i midten av mai.
De avsluttet intervjuet med å fremføre en strålende live-versjon av “Swing it, magister´n” sammen med pianisten Petter Anton Næss.
HØR INNSLAGET HER

Hanne206
PUBLISERT: 9.4.10

Hanne Krogh, Elisabeth Andreassen og Linda Eide (bildet) er gjester i første program av “Destinasjon Fornebu” som sendes på NRK1 lørdag 10. april kl. 20.55.
Dette er et nedtellingsprogram til finalen i Eurovision Song Contest, der hvert program er viet et eget tema og årets bidrag til den internasjonale eurovisjons-
finalen blir presentert i utdrag eller sin fulle versjon.
Programleder er Per Sundnes.
LES MER OG SE PROGRAMMET HER
Foto: Tom Hansen/NRK

Hanne203
PUBLISERT: 19.3.10

Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen blir det store høydepunktet når Skeive Dager inviterer til “Pride Cruise” på Stena Saga 15. mai.
– Dette blir et kjempespennende cruise og helt i Skeive Dagers ånd. Ved siden av Bobbysocks har vi fått på plass et program som vi virkelig tror vil fenge begge dagene, sier en fornøyd styreleder Stein Runar Østigaard til skeivedager.no

Hanne202
PUBLISERT: 14.3.10

Bobbysocks glitret i stjerneparaden under finalen i Melodifestivalen lørdag 13. mars. Pauseunderholdningen bestod i en landskamp mellom kjente Grand Prix-stjerner fra Norge og Sverige med bl.a. Shirley Clamp, Åge Sten Nilsen, One More Time, Alexander Rybak, Kikki Danielsson og Hanne og Elisabeth.
Foto: Aftonbladet.se

Hanne201
PUBLISERT: 10.3.10

Bobbysocks deltar i et stjernefyllt pausenummer under lørdagen svenske Grand Prix-finale! Nummeret er lagt opp som en landskamp mellom Norge og Sverige hvor bl.a. Kikki Danielsson tar opp kampen mot Hanne og Elisabeth mens The Poodles kommer til å forsvare den svenske fanen mot hardrockerne i Wig Wam.
Programmet sendes på SVT1 lørdag kl. 20.00.
LES MER HER

Hanne200
PUBLISERT: 2.3.10

Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen går denne uken i platestudio for å spille inn to nye låter som skal være med på samleplaten med Bobbysocks som er planlagt utgitt i midten av april! Det er nå 23 år siden Hanne og Bettan sist spilte inn noe sammen som Bobbysocks, og resultatet vil også bli sendt ut som singel i forkant av CD-platen.
Foto: Se & Hør

Hanne198
PUBLISERT: 20.2.10

Her er Bobbysocks-frimerket! Under et arrangement i Oslo i går kveld offentliggjorde Posten de fire Grand Prix-frimerkene som skal gies ut i forbindelse med den internasjonale GP-finalen i Oslo i mai. Og det er ikke få konvolutter som kommer til å bli prydet av Grand Prix-frimerkene: – Vi skal trykke opp 35 millioner frimerker, opplyser Elisabeth Gjøme til nrk.no

Hanne195
PUBLISERT: 10.2.10

18. mai kommer endelig CD-platen fansen har ventet på i årevis: “Best of Bobbysocks”! I anledning 25 års-jubileet er Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen i full gang med å velge ut de beste Bobbysocks-sangene til denne samle-platen. Mer info følger!

Hanne194
PUBLISERT: 2.2.10

Det er i år 25 år siden Bobbysocks vant Eurovision Song Contest for Norge med “La det swinge”, og jubilantene Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh utelukker ikke at de stiller opp i Melodi Grand Prix flere ganger. – Man kan aldri si nei til Melodi Grand Prix, så lenge sangen er god nok. Kommer noen med den rette låten, kan jeg overtales til nesten hva som helst, sier Hanne Krogh til NRK.no.
– Det ble kaos med Alexander Rybak i fjor, men det var kaos i 1985 også skal jeg si deg. Det var jo bare én TV-kanal, og 96 prosent av alle som hadde TV, så på finalen, forteller Elisabeth Andreassen. – Det ble fire travle år etter dette. Vi reiste verden rundt på turné, og deltok i over 40 TV-show. Det var fantasiske år, minnes hun.
Førstkommende lørdag arrangeres den norske finalen i Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum. Før det kan du høre Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh snakke om 25-årsjubileet sitt i «MGP Vorspiel» som sendes på P1 klokken 17.03.
LES MER HER
Foto: Inger-Marit Sæby/NRK