PUBLISERT 18. DESEMBER 2017
– Det fineste vi noen gang har gjort! Det sier Hanne Krogh i et intervju til TV-Haugaland etter julekonserten i Åkra kirke den 17. desember. Sammen med Tata Vega og Thomas Ruud har hun holdt konserter over hele landet, og er i disse dagene på vestlandet. I kveld spiller de i Vår Frelsers kirke i Haugesund.

SE HELE VIDEO-REPORTASJEN HERPUBLISERT 8. DESEMBER 2017
Har du lurt på hvordan det er å oppleve Hanne Kroghs julekonsert «Hannes julestjerner» fra taket av scenen? Nå har du muligheten! Et kamera ble plassert midt over scenen og filmet i to timer. Her kan du se resultatet – på 2 minutt og 15 sekunder!

LINK HERPUBLISERT 5. DESEMBER 2017
Avisen Eidsvoll Ullensaker Blad fulgte Hanne Krogh, Tata Vega og Thomas Ruud foran julekonserten i Ullensaker Kirke. Etter konserten konkluderer journalisten med følgende: «Stort finere og hyggeligere er det knapt mulig å få det. Det er en førjulskveld du skulle ønske aldri tok slutt.»

LES HELE ARTIKKELEN HERPUBLISERT 4. DESEMBER 2017
«Hanne Krogh, PicoCanto og de to julestjernene Tata Vega og Thomas Ruud løftet taket over en fullsatt Immanuels kirke søndag kveld.» Det skriver nettstedet Kandusi.no etter konserten i Halden 3. desember.

Journalisten fortsetter:
«Den sprudlende Tata Vega sto for en god del av takløftet på gårsdagens konsert, og det var spesielt hennes fremføring av Circle og Life, Amazing Grace og Go tell it on the mountain som gjorde inntrykk på publikum. Thomas Ruud sto for noen av høydepunktene i konserten, og her bør hans fremføring av O helga natt med PicoCanto i rygg trekkes frem. Høy gåsehudfaktor. Thomas imponerte også med Nessun Dorma, og beviste en gang for alle at han er en operasanger av verdensklasse.
Hanne Krogh er en formidler av rang, og holder i den røde juletråden gjennom hele konserten med sitt lune prat mellom sangene.»

LES HELE OMTALEN HERPUBLISERT 1. DESEMBER 2017
«Publikum fikk en musikalsk opplevelse utenom det vanlige da Hanne Krogh med solister, kor og musikere inntok Skånland kirke onsdag kveld for å finne fram den gode julestemninga», skriver Harstad Tidende etter konserten onsdag kveld.

De skriver videre: «I år kaller hun ensemblet sitt «Hannes julestjerner», og hun hadde virkelig valgt stjerner på øverste hylle. Latinamerikanske Tata Vega tok publikum med storm, og hun regnes som en av de største soul- og gospelsangere i nyere tid.
Om Thomas Ruud skriver de: «Svensk presse kaller tenoren Thomas Ruud for den nye Jussi Bjørling, og etter blant annet «Nessun Dorma» og «O Helga Natt» fikk han vist at han fortjener denne hedersbetegnelsen. Hanne bandt programmet sammen på en fin måte og skapte et par timer med god julestemning som aldri ble aldri søtladen eller klissete.»


PUBLISERT 26. NOVEMBER 2017
«Storslagent, rørende og ikke minst stemningsfullt da Hanne Krogh med gjester og Selbu Korensemble dro i gang julekonsert lørdag kveld i Selbu kirke», skriver avisen Selbyggen etter konserten lørdag kveld.
De skriver videre: «Táta Vega, multigenrevokalisten, var en fryd for øyet, og øret. Thomas Ruud. Nessun Dorma og O helga natt – mer trenger ikke nevnes, verdt inngangen alene. Selbu korensemble med stålkontroll og blikket mot publikum, og fikk også sin velfortjente applaus.
Så var det Hanne Krogh da. Man må bare elske denne vakre, flotte og tilstedeværende damen, som ikke bare dro fram nære og velkjente sanger. Hun rørte også publikum med historier og minnet oss på at julen ikke trenger bare å være den varme gode tiden», avslutter avisen som kommer med flere bilder og større omtale i papiravisen den 1. desember.

LINK HERPUBLISERT 22. NOVEMBER 2017
Det ble en storslagen og stemningsfull premiere med mye humor, da Hanne Krogh dro igang juleturnéen «Hannes Julestjerner» tirsdag kveld i Kimen kulturhus i Stjørdal med sine stjernegjester Tata Vega og Thomas Ruud.

Et forventningsfullt publikum i den fullsatte salen fikk nesten to timer med herlig julestemning med alt fra Prøysen-klassikere, storslåtte arier og ikke minst skikkelig gospelsang. Hanne holdt sin trygge ledelse over konserten, og bandt  det hele sammen med varme historier og julesangene vil aller helst vil høre hennes synge. Tenor Thomas Ruud er nettopp hjemkommet fra oppdrag i Singapore, og brillierte under julekonserten med sine opera-arier i bl.a. «Nessun Dorma» og selvfølgelig «O helga natt»!
Hanne har de siste årene gjort opera til en naturlig del av julerepertoaret, og i år får vi gospel på sitt ypperste med den amerikanske stjernen Tata Vega. Full av sjarm hadde også hun publikum med seg fra første tone. Å få synge med på «Go tell it on the mountain», «Feliz Navidad» og «Amazing Grace» tok konserten til nye høyder. Hanne og Tata Vega i Alf Prøysens «Julekveldsvise» på norsk var meget populært.
Med seg hadde de fantastiske musikerne Stein Austrud, Tarjei Nysted, Stig Espen Hundsnes og ikke minst prosjektkoret «Kimenkoret» som bestod av omkring 70 sangere som var kommet sammen for denne konserten.
Publikum kvitterte med stående trampeklapp til artister, musikerere og kor før alle avsluttet sammen med «Deilig er jorden».

Tekst og foto: Knut Webmaster

Hanne Kroghs premiere på «Hannes Julestjerner» fikk en fantastisk mottagelse i Stjørdal


Kjempestemning med gospelstjernen Tata Vega i «Go tell it on the mountain»


«Den nye Jussi Bjørling» skrev svenske aviser om Thomas Ruud etter en konsert i vårt naboland. 


Hanne fikk hjelp av to unge jenter i Kimenkoret under «Sonjas sang til julestjernen»


Et herlig øyeblikk da Tata Vega sang Alf Prøysens «Julekveldsvise» på NORSK!


Musikere og artister samlet etter konserten. F.v. musikalsk leder Stein Austrud, Hanne Krogh, Thomas Ruud, Tarjei Nysted, Stig Espen Hundsnes med Tata Vega i midten.PUBLISERT 21. NOVEMBER 2017
– Mange av mine venner og kollegare, spør hvordan orker du å finne på nye ting hele tiden? Kan du ikke gjøre det du vet fungerer? Men det er prosessen fra idé til virkelig-gjørelse som er gøy, forteller Hanne Krogh i dagens utgave av Dagbladet.
I kveld er det premiere på hennes nye julekonsert «Hannes julestjerner» i Stjørdal, der hun har med gospelstjernen Tata Vega og stjernetenoren Thomas Ruud.
– Dette blir så bra. Jeg bobler over av forventning, fortalte hun avisen noen dager før avreise til Trøndelag. – Jeg vil ut og fortelle historier og få folk til å le eller gråte.

LES HELE INTERVJUET HER (+SAK)PUBLISERT 15. NOVEMBER 2017
Det ble et skikkelig stjernemøte da Hanne Krogh og Tata Vega møttes på Gardermoen onsdag kveld. Tata Vega kom direkte fra Los Angeles og skal medvirke i årets juleturné «Hannes julestjerner – World of Christmas» sammen med Hanne og tenoren Thomas Ruud.

– Dette har vi gledet oss til, smiler Hanne i det hun ønsker den amerikanske gospelstjernen velkommen til Norge. Frem til nå har øvingene til konsertene foregått på Skype mellom Oslo og Los Angeles, men fra i morgen er endelig alle tre samlet for å gjøre siste finpuss frem mot premieren på tirsdag.
Tata Vega er en av Amerikas legendariske gospelsangerinner, og har bl.a. samarbeidet med Stevie Wonder, Whitney Houston og Michael Jackson. De siste fem årene med Elton John.
– Jeg spurte Bill Maxwell (superprodusent i Hollywood, kjent fra bl.a. gruppen Koinonia) om hvem som er den beste, og han var ikke i tvil, det er Tata Vega, forteller Hanne. – Dermed inviterte vi henne til årets juleturné, og til vår store overraskelse takket hun ja!
Premieren på den splitter nye julekonserten blir i Kimen Kulturhus i Stjørdal tirsdag 21. november.

LINK TIL BILLETTER HERPUBLISERT 29. OKTOBER 2017
Tusenvis av feststemte publikummere i Oslo Spektrum kokte over i allsang da Bobbysocks inntok scenen i showet «We love the 80’s» lørdag 28. oktober.

Sammen med artister som Village People, Thomas Anders (Modern Talking), Nik Kershaw og Maggie Reilly, toppet Hanne og Elisabeth stjerneshowet med sine nummer 1-hits fra Bobbysocks-tiden på 80-tallet, «La det swinge» og «Waiting for the morning». Andre artister som deltok var brødrene Herreys fra Sverige, Sputnik, Mattis Hætta, John Parr, Jive Bunny og vokalistene fra 80-tallsbandene Return og The Kids.
Pat Sharp – populær programleder i Sky Channel på 80-tallet – ledet det hele.

– Rent gledespåfyll før en lang turné gjennom advent. Livet består av mange farger, skriver Hanne om konserten.
Etter showet var det stort After-party på Oslo Plaza, der mange sikret seg autografer og selfies sammen med artistene.


Kjempeallsang i «La det swinge». Bobbysocks med fullt band i Oslo Spektrum.


Hanne og Elisabeth stilte i sine originale Bobbysocks-jakker fra 80-tallet, og Hans Aaseth sørget for gitarsoloen i «Waiting for the morning»


Village People bød på kjente hits som «Macho Man», «In the Navy» og ikke minst «YMCA»


Thomas Anders var med i duoen Modern Talking på 80-tallet, men opptrer nå alene med bl.a. «Cherie cherie lady», «Atlantis is calling» og «You’re my heart, you’re my soul».


Stjernemøte på Oslo Plaza etter showet. Hanne og Elisabeth sammen med bl.a. Village People, Mattis Hætta og konsertarrangøren Chris Collings.

Tekst og foto: Knut WebmasterPUBLISERT 19. OKTOBER 2017
– At Tata Vega kommer helt fra Los Angeles for å være med på Hanne Kroghs juleturne, og at hun skal synge sammen med oss i korensemblet. Det er så stort at det nesten ikke er til å fatte! Det forteller Heidi Aas i Selbu Korensemble i et intervju med avisen Selbyggen.

De skriver videre: «Selbu Korensembles førjulskonserter pleier å representere store musikalske høydepunkter som får selbyggene til å gå mann av huse for å få med seg vårt lokale elitekor sammen med fremragende solister.
Hanne Krogh er en av disse solistene som også har vært her tidligere på en slik førjulskonsert.
Når vi nå tar sjansen på å skrive at årets konsert vil kunne bli en enda større opplevelse enn de tidligere, er det på bakgrunn av at Hanne Krogh denne gangen har med seg en av verdens beste og mest respekterte soul og gospelsangere, amerikanske Tata Vega, også kjent som en fremragende skuespiller både på teateret og på film.»

Premieren for Hannes juleturné finner i år sted i Kimen Kulturhus i Stjørdal den 21. november, og konserten sammen med Selbu Korensemble finner sted lørdag 25. november i Selbu Kirke.
FULL OVERSIKT OG BILLETTLINKER HER

LES MER HERTata Vega på scenen i Amerika. Foto: Privat

PUBLISERT 30. AUGUST 2017
– Har jeg egentlig fortalt dere hvem som blir med på juleforestillingene mine i år?
Dette spør Hanne Krogh på sin facebook-side og fortsetter:

Jeg har vært helt sprekkeferdig av lyst til å si det – men tenkte høsten måtte få lov til å falle på plass først. Og etter skolestart er vel sommeren over? Jeg kan i hvert fall ikke holde meg lenger!

Det blir altså THOMAS RUUD – Norges egen internasjonale stjernetenor – som synger mye mer enn bare opera. Men dere kjenner ham jo – og vet allerede at hans fremføring av «Nessun Dorma», for eksempel, gjør et evig inntrykk. For ikke å nevne hans muntre, lattervekkende innspill 🙂

Dessuten har selveste TATA VEGA sagt ja takk til å komme hit fra solfylte California for å bli med på en reise gjennom vinterlandet!
Jeg teller allerede dager til jeg skal få sitte i en kirkebenk og lytte til en av verdens fremste soul- og gospel-sangerinner – og jeg gleder meg om mulig enda mer til at dere skal få oppleve dette!
Helt nært.
Uten filter.
Vet dere ikke hvem Tata er? Da kan jeg bare love dere en stor opplevelse!! Spør noen dere kjenner som vet noe om gospel.
De siste fem årene har hun stått på scenen sammen med Elton John…

Og så gutta selvsagt! De ytterst fine musikerne! De er også med!
Både Stein Austrud ogTarjei Nysted – på alle slags instrumenter – og, som sist år, Stig Espen Hundsnes – med sin sølvtrompet og sitt stemningsskapende flygelhorn. Og de to siste kunstnerne – på lyd og lys: Espen Alexander Husby og Espen Andersen. Og korene selvsagt!!! Mine kjære venner gjennom mange år.
Vi sees – når nettene blir mørke…

Hanne Krogh og Thomas Ruud under fjorårets juleturné. Foto: Anne Brit SollandPUBLISERT 12. AUGUST 2017
Fredag 11. august var Hanne Krogh tilstede på Vinstra ved den offisielle utdelingen av årets Peer Gynt-pris, som gikk til NRK-programmet SKAM ved regissør Julie Andem.
Dette er en pris som utnevnes av politikerne på Stortinget og som gis til den eller de som har gjort mest for å gjøre Norges navn kjent i utlandet på en positiv måte. Hanne fikk selv prisen sammen med Elisabeth Andreassen i 1985, og har i de siste årene sittet i nemnden som velger ut de tre kandidatene som stortingspolitikerne stemmer over.
Det er nok ingen hemmelighet at Hannes hjerte har banket litt ekstra for Skam-gjengen, og etter seremonien på Vinstra fortalte hun til Dagbladet at Skam var hennes favoritt til å vinne dette året.
På bildet over ser vi SKAM-gjengen sammen med tidligere vinnere i den eksklusive klubben, og statsminister Erna Solberg som delte ut prisen.PUBLISERT 9. AUGUST 2017
I år slår Hanne Krogh på stortromma! I anledning at det er 30 år siden hun holdt sin første julekonsert, har hun bestemt seg for å gi sitt publikum en julekonsertopplevelse uten like med gjestesolister i ypperste verdensklasse!

Fra Amerika henter hun Tata Vega – en av de største amerikanske soul- og gospelsangere av vår tid som har sunget med blant andre Michael Jackson, Andrae Crouch, Whitney Houston, Stevie Wonder og de siste fem årene med Elton John.
Vega ble håndplukket av Steven Spielberg til å synge hovedsangen i filmen “The Color Purple”, som førte til Oscar-nominasjon og solo-opptreden på Oscar-gallaen, og var en stjernene i dokumentaren “20 Feet From Stardom” som i 2013 vant både Oscar og Grammy.

Formidable og morsomme Thomas Ruud er blant tidenes beste norske tenorer med fortid i Staatsoperaen Stuttgart og solo-konserter med blant andre verdensstjernen Kiri Te Kanawa. Hans fantastiske tolkninger av “Nessum Dorma” og “O helga natt” er alltid blant høydepunktene under Hannes julekonserter.

Kombinert med Hanne Kroghs varme fremføring av de klassiske norske julesangene, samt hennes unike, kloke og humoristiske formidling av julens budskap, blir dette en konsertopplevelse for minnebøkene!

Musikerne er også av de beste i landet, kapellmester Stein Austrud, Tarjei Nysted på fiolin og perkusjon og Stig Espen Hundsnes på trompet.

Premiere blir i Kimen Kulturhus i Stjørdal den 21. november 2017.Lykken er, sang Hanne – som hadde byttet ut silkeparasollen med en regnbueparaply i anledning arrangementet! Foto: Christer Rikenberg

PUBLISERT 4. AUGUST 2017
– Å opptre for et Eurovision-publikum er som å bli dynket i kjærlighet, sier Hanne Krogh. Torsdag 3. august var hun og Elisabeth Andreassen i Stockholm i anledning Schlagerkvelden under den årlige Pride-uken.
Elisabeth stilte i år som programleder sammen med Claes-Johan Larsson, mens Hanne var invitert til å synge noen av sine største hits fra Grand Prix-konkurransen. Og for en kveld det ble!
Til tross for at kvelden holdt på å regne bort, fikk det trofaste publikummet oppleve nettopp det de hadde kommet for å se og høre.
Artister som Sarek, Owe Thörnqvist og Lotta Engberg bød på sine kjente sanger fra tidligere år, mens bl.a. bulgarske Poli Genova og Ace Wilder sang fra årets finaler.
Hanne sang først «Lykken er» – for anledningen med en ekte Pride-paraply, og deretter «Mitt liv» som hun skrev sammen med Rolf Løvland på 80-tallet.
Ingen skikkelig schlager-kveld uten dramatikk, midt i konserten gikk strømmen, men programlederne fikk publikum med på allsang med Carolas «Främling», og like etter fortsatte stjerneshowet.
Bobbysocks avsluttet selvfølgelig kvelden, og fikk alle artistene og de regnvåte publikummene med på kjempeallsang i «La det swinge»!

LES MER OM KVELDEN HER


Hanne sammen med programleder Claes-Johan Larsson og Elisabeth Andreassen.


God stemning bak scenen! Her er Hanne flankert av årets bulgarske Grand Prix-stjerne Poli Genova og hennes manager Alon Amir.


En stjernefylt avslutning der alle artistene sang «La det swinge» sammen med Bobbysocks!
Foto Ronny Larsson, QX.se (Link til QX her)PUBLISERT 2. AUGUST 2017
Hanne og Elisabeth er denne uken i Stockholm der de skal delta under årets Pride-festival. I går besøkte de det populære tv-programmet Allsång på Skansen, og tv-publikummet kunne se de flere ganger i VIP-avdelingen foran scenen. Torsdag er Elisabeth Pride- programleder under Schlagerkvelden, hvor Hanne også medvirker sammen med bl.a Kikki Danielsson og Lotta Engberg.PUBLISERT 29. JUNI 2017
Tirsdag 27. juni arrangerte Aksept den 16. hagekonserten på Grünerløkka i Oslo, og mot slutten av forestillingen dukket Hanne Krogh helt overraskende opp og ble med programleder Else Kåss Furuseth og hele det rekordstore publikumet på allsang med «La det swinge»!
Deretter fremførte hun for første gang sin og Trygve Skaugs splitter nye tekst til den vakre svenske sangen «Kjærlighetens vise».
Avslutningsvis sang Hanne og publikum den norske Grand Prix-vinnermelodien «Mitt liv», som Hanne skrev tekst til i 1987.
– En nydelig kveld i går på Aksepts hagekonsert, forteller Hanne om konserten. – «Alle» var der, til og med statsminister Solberg og ordfører Borgen, plassert midt blant verdens beste publikum.
Hanne sender også en hilsen til mannen som står bak hele arrangementet:
– En varm takk til deg, Svein Fuglestad, for det viktige og imponerende arbeidet du har nedlagt i dette hvert år.


PUBLISERT 22. JUNI 2017
Visste du at på denne dag, 22. juni i 1985 var Bobbysocks midt i Norgesturneen og skulle opptre på Kynna i Finnskogen?
Men, i forbindelse med at de toppet singel-listene i Belgia, var de også ønsket i et stort live TV-show der nede – på samme dag!
Løsningen ble privatfly til Belgia, opptreden med «Radio» og «Let It Swing» i et stort radio-show. Så hastet Hanne og Elisabeth videre til det store TV-showet hvor de sang «Let It Swing». Her var det bare nummer 1-artister som opptrådte.
Samtidig stod taxiene klare bak scenen slik at det bare var å hoppe inn og komme seg til flyplassen og hjem til Norge øyeblikkelig de var ferdig med sin opptreden.
I kveldsmørket gikk så turen i rekordfart til Kynna hvor tusenvis hadde ventet i flere timer på jentene. Og endelig, noe over midnatt blåste orkesteret igang første tone på tidenes konsert til et ekstatisk publikum langt inne i Finnskogen!
PUBLISERT 10. JUNI 2017
1000 publikummere møtte opp til de to utsolgte konsertene med Hanne Krogh, Thomas Ruud, Rein Alexander og initiativtaker Are Hembre den 8. og 9. juni i Gammelgruva på Løkken Verk.

– En konsertarena uten sidestykke, sier Hanne om opplevelsen i den gamle kobbergruven. Hun fremførte kjente sanger som «Sommerdrøm», «Ta meg til havet», «Høstvise» og ikke minst «Levende lys» der hun fikk hele gruven med på allsang.
Avisa Sør-Trøndelag skriver følgende om sangen:
«Levende lys», Dag Frølands store tekst om etterkrigstidens Europa har fått nytt liv og ny betydning nettopp fordi vårt kontinent trenger levende lys mer enn noen gang siden de store krigene. Hanne Kroghs versjon ble et utropstegn, et statement. Formidlingen av denne viktige teksten i Fagerlisalen ga undertegnede både gåsehus, klump i halsen og tårer i øynene. Rett og slett en stor opplevelse slik verden er blitt.»

Hanne sang også «Vår beste dag», og dessuten Bobbysocks-klassikeren «Waiting For The Morning» i duett med Are Hembre.
På stor oppfordring fra nettopp Hembre tok hun også på den siste konserten en sang helt utenfor spillelisten, nemlig «Sonjas sang til julestjernen», til stor glede for publikum.

Tenorene bød bl.a. på «Pie Jesu», «O Sole Mio» og Perlefisker-duetten – den store Jussi Bjørling-klassikeren – og alle fire avsluttet konserten med Edith Piafs vakre «Hymne til kjærligheten». Thomas Ruud sørget for ekstranummeret «Nessum Dorma».

Dette er blitt en årlig stor konsertbegivenhet i den gamle kobbergruva i Trøndelag, og den 9. i rekken som Hembre står bak.

Avisa Sør-Trøndelag avslutter sin anmeldelse med følgende ord: «Årets konsert går over i historien som en av de aller beste!»

Hanne sammen med Are Hembre fremførte «Waiting For The Morning»


Begge gruve-konsertene var utsolgt, og alle i publikum ble utstyrt med hjelm før de gikk inn i fjellet


– En konsertopplevelse jeg sent vil glemme, sier Hanne om konserten i Gammelgruva på Løkken Verk i Trøndelag

Fotos: Anne Brit Solland og Ellinor SandvikPUBLISERT 15. MAI 2017
Torsdag 1. juni blir det stor familiekonsert med Hanne Krogh, barnekor og korps i Lommedalen Kirke. Sanger av Prøysen og Egner står på programmet og forestillingen har fått navnet «Barnas nasjonalskatt».
– Dette blir en ren gledesforestilling, med alt fra Kaptein Sorte Bill til Lillebrors vise, forteller Hanne Krogh i en prat med menighetsbladet Kirkepost. Dette er første gang Hanne lager en hel konsert med sangene fra platen «Barnas nasjonalskatt» som kom for noen år siden.
– Det er viktig å gi denne skatten videre! Men da holder det ikke med tre grep på gitaren. Sangene må arrangeres for en ny tid, uten å miste essensen, sier hun til bladet.

LES MER HERPUBLISERT 5. MAI 2017
Da Hanne Krogh tidlig på 80-tallet fikk idéen med å lage en ny popgruppe, hadde hun hele bildet klart i hodet. Gruppen skulle hete Bobbysocks – etter de nedrullede sokkene amerikanske tenåringer gikk rundt med på 50 tallet, musikken skulle være swingbasert, og like viktig som de swingende amerikanske 50-talls rytmene skulle image og kostymer være.

Noe slikt hadde aldri vært gjort og gjennomført i Norge tidligere. Og ettersom ingen jobbet profesjonelt med dette, måtte alt finnes på og skapes fra grunnen av.
Les den fasinerende historien om hvordan Bobbysocks-imaget ble skapt. Visste du forresten at en scene i den første Bobbysocks-videoen ble filmet i Hannes kjellerstue?

LES MER HERPUBLISERT 3. MAI 2017
Onsdag 3. mai var Hanne Krogh gjest i det direktesendte Radio og TV-programmet «Hva nå Europa», der bl.a. Melodi Grand Prix’s betydning før og nå ble diskutert. Deltakerne skulle ha med en «Europa-ting», og Hanne tok rett og slett med seg litt rosa paljetter med følgende begrunnelse:
– Dette er ikke hva jeg forbinder med Europa – men kanskje det Europa forbinder med meg!

Med i sekvensen sammen med Hanne var også mangeårig programleder i radio, Sigbjørn Nedland. På bildet skimter vi også bakhodet på programlederen Otto Haug.
Hanne deltok i maratonsendingen mellom kl. 11 og 12. LINK TIL TV-SENDINGEN HER

Foto: Patrick da Silva SætherPUBLISERT 23. APRIL 2017
Onsdag før påske holdt Hanne Krogh og Hemsedalskoret to utsolgte konserter i Hemsedal Kirke for å hedre lederen av Hemsedal Barnegospel Kjellaug Solbakken med hennes egne melodier.

Hanne har egentlig satt av første halvdel av 2017 til utvikling av nye prosjekt, men i påsken gjorde hun et unntak og avbrøt familieferien i Spania og tok turen til Hemsedal for å hylle en usedvanlig kvinne.
Kjellaug Solbakken har vært pianist, primus motor og skrevet de aller fleste sangene for Hemsedal Barnegospel i over 30 år, men måtte nylig gi seg av helsemessige årsaker. I år bestemte Hemsedalskoret ved dirigent Tori Snerte seg for å gi Solbakken en fortjent hyllest i form av en konsert med bare hennes egne sanger, arrangert av Norges fremste arrangører.

Hemsedalskoret ble i sin tid satt sammen for å synge sammen med Hanne under en julekonsert, og under Tori Snertes ledelse har de på kort tid blitt et fremragende kor. Hanne sier stolt: “Koret er fremdeles litt mitt”!

– Det var en ære å bli spurt om å være konferansier og sanger ved denne spesielle konserten, forteller Hanne til hjemmesiden. – Jeg ønsker også å ta med flere av disse melodiene på mine fremtidige konserten, sier hun.
Også hovedpersonen var rørt etter konserten: – Dette er stort for meg, for en fantastisk gave. Veldig rørende, sier hun til avisa Hallingdølen. Hun hadde barn og barnebarn til stede under konserten, bl.a. sønnen Erik Solbakken som er kjent programleder i NRK.


Hanne Krogh, Kjellaug Solbakken og dirigent Tori Snerte etter konsertene i påsken.

Fotos: Steinar BlekenPUBLISERT 4. APRIL 2017
Billettene til konsertene med Hanne Krogh, Thomas Ruud, Rein Alexander og Are Hembre i Gammelgruva på Løkken verk fikk virkelig ben å gå på, da de ble lagt ut for salg. I løpet av første time var det solgt over 700 billetter!

Det er Hembre som står bak konserten, og han gleder seg til å synge sammen med Hanne.
– Jeg har ønsket det i mange år, men det har aldri passet. Endelig klaffet det. Det var på tide. Hun er hele Norges Hanne med en utrolig spennende karriere. Gammelgruva er midt i blinken for henne, forteller han til Bladet.no

Konsertene holdes 8. og 9. juni og billetter selges gjennom www.billettservice.no

Foto: Eir Jørgen BuePUBLISERT 10. MARS 2017
Lørdag 28. oktober inviteres det til 80-talls-fest i Oslo Spektrum, og blant gjestene på scenen finner vi selvfølgelig våre to favoritter-jenter i Bobbysocks!
Hanne og Elisabeth gleder seg til festen, og lover et tøft show med høyt hår og swingende toner! Andre artister på festen blir Thomas Anders fra Modern Talking og gruppen Village People. Programleder blir Pat Sharp, som var profilert og populær programleder på TV-kanalen Sky Channel på 80-tallet.
Billettene ble sluppet i dag og finnes i tre kategorier, ståplass, sitteplass og Golden Circle.
LINK TIL BILLETTER HERPUBLISERT 8. MARS 2017
8. og 9. juni kan du oppleve Hanne Krogh sammen med artistene Rein Alexander (t.v.), Thomas Ruud og Are Hembre i en festkonsert uten like. Stedet er i Gammelgruva på Løkken Verk.
Konsertsalen ligger noen kilometer inn under de tunge og vakre bergvelvingene, og byr på en konsert-arena av dimensjoner. Det vakre berget i samsvar med flott musikk, vil gjøre denne konserten til en sjelden opplevelse! Intitiativtager er Are Hembre som i samarbeid med forvaltningsselskapet Royal Music Production årlig setter opp store produksjoner- og det som har blitt Hembres hjertebarn er altså konserten i den nedlagte kobbergruva på Løkken Verk i Trøndelag!

Billetter blir lagt ut på Billettservice.no.PUBLISERT 24. FEBRUAR 2017
Lørdag 9. september 2017 arrangeres stjernegallaen «Night of the Eurovision» i Frankfurt i Tyskland. Vi kan nå avsløre at Bobbysocks er blant artistene som skal opptre på det som av arrangøren beskrives som «A must for any fan of the EuroVision Song Contest»!
Det er en imponerende rekke med stjernenavn som er booket til kvelden. Blant artistene som skal på scenen finner vi Charlotte Perelli, Olsen Brothers, Sandra Kim, Hera Björk og ikke minst tidenes første Eurovisions-vinner Lys Assia.
LES MER OG BESTILL BILLETTER HER

Foto: Gunnar MoePUBLISERT 14. FEBRUAR 2017
Mandag 13. februar var Hanne Krogh gjest i NRK P2s populære program «Salongen». Her fortalte hun at var ateist fram til hun var i trettiåra. Da valgte hun å tro for å få en ramme rundt livet sitt og et vitne.
Hanne har vært insisterende selvgående hele livet og nesten alle prosjektene hennes har startet i hennes eget hode. Da hun var femten, vant hun Melodi Grand Prix og reiste Europa rundt på egenhånd og flyttet til Oslo for å leve ut Skam anno 1970-tallet på Hartvig Nissen og la grunnlaget for sine viktigste vennskap.
HØR HELE PROGRAMMET HER