PUBLISERT 20. DESEMBER 2019
Under den aller siste sendingen av det etterhvert legendariske radioprogrammet “P3-morgen” i NRK den 20. desember 2019, hadde programleder Silje Nordnes i hemmelighet invitert Hanne Krogh til sendingen for at de to skulle synge duett på “Sonjas sang til julestjernen”.
Hanne og Silje ble kjent tidligere i år da begge deltok på “4-stjerners middag”, som skal sendes på nyåret.
– Gratulerer med den fabelaktige innsatsen dere har gjort, vi er flere på min alder som kommer til å gråte, avsluttet Hanne til programlederne Markus, Silje og Ronny, som alle altså hadde sin siste dag på jobb i P3-morgen.
SE STREAM FRA PROGRAMMET HER

PUBLISERT 18. DESEMBER 2019
-Det beste vi har hørt! rapporterte begeistrede publikummere til Lillesandsposten etter konserten med Hanne Krogh, Tre Tenorer og stjerneskuddet Anna-Lisa Kumoji på Kalvild Gård.
Det var fredag den 13. at Hannes julekonsert besøkte den idylliske sørlandsbyen Lillesand, og ifølge avisen satt et meget fornøyd publikum igjen med gåsehudstemning når konserten var over!
Hanne er nå inne i den siste uke av sin årlige juleturné. I kveld spiller de to konserter i Nøtterøy kulturhus.
LES MER I LILLESANDSPOSTEN HER (PLUSS-SAK)

PUBLISERT 10. DESEMBER 2019
– Konserten i Vår Frelsers kirke i går kveld ble en sterk opplevelse, skriver Hanne Krogh etter besøket med juleturnéen mandag 9. desember i byen hun vokste opp.
Hun fortsetter:
– Tankene gikk tilbake til da jeg sto på samme sted for to år siden og prøvde å synge – mens jeg kjente det blødde innenfra halsen. Da var jeg helt sikker på at det ville bli min siste forestilling noensinne. Og slik kunne det ha gått… Derfor var det en vidunderlig opplevelse å være tilbake i en fullsatt kirke – med gode venner både i sal og på «scene» – og bare være lykkelig. Jeg var så stolt over konserten vår, hjertelig takk til dere alle sammen, avslutter hun.
Foto: Tor Andre Johannessen

PUBLISERT 9. DESEMBER 2019
Lørdag 7. november gjestet Hanne Kroghs juleturné et utsolgt Parken Kulturhus i Ålesund.
Sammen med sine Tre Tenorer – Thomas Ruud, Nils Harald Sødal og Jan Erik Fillan – feiret de 10 års jubileet siden første konsert sammen i 2009, og med det nye stjerneskuddet Anna-Lisa Kumoji fikk publikum oppleve de største og flotteste høydepunktene fra julekonsertene de siste ti årene.
Fra kapellmester Stein Austrud slo opp første tone på “Little Drummer Boy” sammen med Tarjei Nysted på fiolin, Stig Espen Hundsnes på trompet og det dyktige lokale koret “Von Dess”, til avslutningsnummeret “Deilig er jorden”, ble det en festkonsert av de sjeldne.

PRØYSEN
Med den vakre sangen “A Magical Moment” tok Hanne publikum inn i julestemningen, og klassikeren “Vi tenner våre lykter” sørget for full allsang i salen. Skuespillerkunsten sin viste hun til fulle i det stemningsfulle diktet “Spelledåsen” av Alf Prøysen, som gikk over i en acapella-versjon av “Romjulsdrøm”!
Stjernetenorene var i ilden både som solister og trio. Jan Erik Fillan strålte i “Walking in the air”, Nils Harald Sødal tok “Mitt hjerte alltid vanker” til nye høyder mens Thomas Ruud er uslåelig i “Nessun Dorma” og fikk velfortjent trampeklapp fra salen.
Stjerneskuddet Anna-Lisa Kumoji er ny på Hannes julekonsert, men tok publikum med storm bl.a. i “The circle of life” og “Silent night”.
– Merk dere navnet med en gang, henne kommer vi til å få høre mye fra i tiden fremover, kommenterte Hanne fra scenen.

SWINGENDE JULEMEDLEY
Et av de nye innslagene under konserten var et swingende humoristisk julemedley der Hanne hadde satt sammen noen av hennes amerikanske julefavoritter det rett og slett var umulig å sitte rolig til! Hele salen swingte med når ensemblet serverte bl.a. “Santa Baby”, “Jingle Bells” og “All I Want For Christmas Is You”.

SONJAS SANG TIL JULESTJERNEN
Det er en sang Hanne ikke kommer utenom på julekonsertene sine. Udødeliggjort i filmklassikeren “Reisen til julestjernen” er “Sonjas sang til julestjernen” en viktig ingrediens for å skape julestemning for mange. Denne kvelden i Ålesund fikk plutselig Hanne besøk på scenen av sitt tre år gamle barnebarn Saga Krogh Sundbø som også gjerne ville være med å synge “Sonja sang”! En fantastisk konsertkveld nærmet seg slutten, og med “O helga natt” og “Gloria” måtte det bli stående trampeklapp, før artister og publikum avsluttet sammen med “Deilig er jorden”.

Tekst og fotos: Knut Webmaster

PUBLISERT 6. DESEMBER 2019
Søndag 1. desember holdt Hanne, Anna Lisa og Tre Tenorer braksuksess av en julekonsert i Oslo Konserthus som ble avsluttet med stående trampeklapp i ti minutter!
Kronprinsparet var blant tilhørerne i salen og hilste på ensemblet etter konserten. Også de populære podcasterne Jan Thomas og Einar Tørnquist var tilstede ettersom Jan Thomas hadde utfordret Tørnquist til å synge en julesang under konserten – noe han også gjorde!
Onsdag ankom turnégjengen Molde midt i stormen som har herjet over landet, og de er nå midt i tre konserter på sunnmøre. Torsdag spilte de i Fosnavåg, fredag er det Sjøborg kulturhus i Ulsteinvik før Parken kulturhus venter lørdag den 7. desember. Søndag står Grieghallen i Bergen for tur!

PUBLISERT 2. DESEMBER 2019
“I 30 år har den folkekjære artisten Hanne Krogh sunget julen inn for nordmenn over det ganske land. Men aldri før har hun vært i Kulturhuset Fyrverkeriet på Raufoss. Ut fra stemningen å bedømme, både i salen og i køen ut i den kalde, snødekte vinternatten etterpå, blir det ikke siste gangen, skriver avisen Opplands Arbeiderblad og gir terningkast 5 for konserten med Hanne & Tre Tenorer med Anna Lisa Kumoji og ikke minst gjestekoret Toten Toner.
De skriver videre: “Krogh makter, til tross for eller kanskje på grunn av all sin erfaring, å finne en plass i hjertene våre. Hun er troverdig, trygg og trivelig. Hun snakker og synger – om godhet, om håp, om glede, sorg og savn. Hun er personlig, klok og åpen.
Dessuten makter tenorvennene hennes og Kumoji og nå fram til oss med tidvis brilliant stemmeprakt”.

LES MER HER (Pluss-sak)

Pressefoto: Anne Brit Solland

PUBLISERT 30. NOVEMBER 2019
“De vel 350 fremmøtte fikk en forestilling de neppe kunne drømt om, da Hanne Krogh med sitt superteam av det ypperste inne sølvstruper i Norge, stilte med selveste gullrekka av en julekonsert”, skriver Avisen Lofoten etter konserten Hanne Krogh & Tre Tenorer holdt sammen med Vestvågøy gospelkorpå Leknes.
De skriver videre “Konserten har svømt i femmere og seksere i terningkast gjennom sin parade fra sør til nord i landet, og ikke uten grunn… Stemningen var magisk og håndtørklene ble flittig brukt av publikum” og legger til at “konsertgangerne i Vest-Loften har fått nok et høydepunkt å se tilbake på!

PUBLISERT 29. NOVEMBER 2019
Julekonsertene med “Hanne Krogh & Tre Tenorer med Anna Lisa Kumoji” har fått en strålende mottagelse i nord-Norge den siste uken, torsdag spilte de for et fullsatt kulturhus i Bodø.
Det meldes også om stort billettsalg i hele sør-Norge, og kulturhusene i både på Nøtterøy og i Asker setter nå opp ekstraforestillinger 18. og 20. desember! (Foto Ellinor Sandvik)

PUBLISERT 27. NOVEMBER 2019
– Vi er blant venner her, sa Hanne Krogh da hun, Anna-Lisa Komuji, tre tenorer og Eidsfjord blandakor bød på julestemning foran et entusiastisk publikum i Kulturfabrikken på Sortland tirsdag kveld. Hanne gledet seg over å endelig være tilbake i Nord-Norge, og ikke minst sammen med dyktige Eidsfjord blandakor som har deltatt under julekonsertene flere ganger tidligere.
I dag går turen videre ned Lofoten til Meieriet Kultursenter på Leknes.
LES MER OM KONSERTEN I BLADET VESTERÅLEN

PUBLISERT 26. NOVEMBER 2019
For 10 år siden samlet Hanne Krogh tre av de beste tenorene Norge hadde å by på. Mandag kveld hadde hun endelig klart å samle alle på scenen igjen, sammen med årets herlige fyrverkeri Anna-Lisa Kumoji!
Publikum i Olavshallen i Trondheim fikk servert både de beste numrene fra tidligere år samt helt nye sanger, og salen kvitterte med jubelrop, trampeklapp og stående applaus!
Foto: Ellinor Sandvik og Anne Brit Solland

PUBLISERT 16. NOVEMBER 2019
Lørdag 16. november stod Hanne Krogh for den offisielle åpningen av julegaten i hovedstaden ved varehuset Steen & Strøm.
Fra scenen i Nedre Slottsgate intervjuet hun Elin Prøysen om hennes far, legenden Alf Prøysen, og ikke minst 10 år gamle Miriam Kolstad Strand – som spiller i den nye julefilmen “Den vesle bygda bygda som glømte at det var jul”.
Med sangene “Sledeturen” og “Vi tenner våre lykter” sørget Hanne for kjempestemning blant publikum foran scenen, ja så bra at da strømmen og lyden fra scenen forsvant midt i allsangen, så fortsatte alle å synge som om ingenting hadde hendt! (Foto: Ingrid M. Opsal)

PUBLISERT 8. NOVEMBER 2019
Hvert år inviterer Magnor Glassverk forskjellige designere som får frie tøyler til å dekke de mest spektakulære bord med glass og service.
Torsdag 7. november var Hanne Krogh invitert til Magnor for å åpne årets utstilling.
– Sammen med Magnors egne designere Kristin Skaare og Marianne Gjerde har vi kommet frem til hvordan bordet skal se ut, forteller Hanne til hjemmesiden.
-Jeg gav Kristin og Marianne tre stikkord: eventyr, kongelig og stjerner – samt fargene gull, sølv, hvitt og islett av blått. I tillegg ønsket jeg istapper som skulle henge over bordet og jeg bad også om en tronstol. For å toppe det skikkelig har jeg fått tak i originalkappen som jeg brukte i filmen “Reisen til julestjernen” – og som vi har hengt opp ved siden av bordet.
Det ble skikkelig fint, akkurat slik jeg hadde sett det for meg, sier hun.
Under åpningen fikk et begeistret publikum en minikonsert med Hanne der hun bl.a. sang “Sonjas sang til julestjernen” som selvfølgelig er med under årets julekonsert som har premiere mandag 25. november i Olavshallen i Trondheim.

PUBLISERT 5. NOVEMBER 2019
Vi skriver endelig november og Hanne Krogh er i full gang med de siste forberedelsene til årets julekonserter sammen med sine Tre Tenorer og årets stjerneskudd Anna-Lisa Kumoji!
Det er i år 10 år siden hun fikk idéen om å sette sammen tre av Norges beste operastemmer, og å ta de med på turné. I år har hun endelig klart å samle de igjen, og i tillegg til nytt materiale blir det gjenhør med de største publikumsfavorittene.
Bildet er tatt da Hanne og Anna-Lisa var gjester på Wallmans Salonger i Oslo. Foto: Tore Skaar
Hanne skriver følgende:
Nå har jeg startet nedtellingen til advent!
Gleder meg mer enn noensinne – til reisen gjennom advent 
Nesten bare kulturhus i år – for produksjonen vår er blitt så stor at kirkerommet denne gang blir for vanskelig for teknikere og musikere hver eneste kveld.
Første forestilling er i Trondheims storstue, Olavshallen, den 25. november – og så reiser vi videre nordover. Inn i nordlyset…

PUBLISERT 1. NOVEMBER 2019
Endelig er den tilgjengelig på Spotify og iTunes, duetten “Jeg ror alene” med Hanne Krogh og Jan Thomas – som de fremførte på TV i sommer.
Hanne skriver følgende om sangen:
“Etter «Allsang på grensen» i sommer – da Jan Thomas og jeg sang duett for aller første gang – var responsen så rørende og overveldende at vi rett og slett gikk i studio og sang den inn.”
Hun avslutter innlegget med en hilsen til komponisten:
Tonje Unstad – vi elsker sangen du har skrevet!”

PUBLISERT 24. SEPTEMBER 2019
Hanne Krogh, Aksang, Boknakoret, Anne Tove Øvrebø og musikere. Du verden for et åpningsshow det ble på årets Seniorperler, skriver avisen Tysvær Bygdeblad etter konserten Hanne holdt i Tysvær lørdag 21. september.
LES MER HER

PUBLISERT 17. SEPTEMBER 2019
Hanne Krogh er en av deltakerne i den splitter nye sesongen av TV-programmet “Fire stjerners middag”. Episodene Hanne deltar i ble spilt inn i forrige uke, og Hanne kan røpe at det blir et program ikke helt uten utfordringer…
Sammen med Hanne deltar TV-psykologen Peder Kjøs, rapperen Don Martin og P3-morgens Silje Nordnes. Programmet sendes på nyåret.

PUBLISERT 28. AUGUST 2019
Høstens storsatsing på NRK TV er musikk-konkurransen “Stjernekamp”, og lørdag 31. august er Hanne Krogh hentet inn for å være mentor for deltakerne. Temaet er sendingen er Melodi Grand Prix, og på bildet over er Hanne sammen med Sondre Mulongo Nystrøm som har valgt seg “La det swinge” som sin låt!
Hanne skriver følgende:
Jeg elsker Melodi Grand Prix!
Det har gått opp for meg i dag, for jeg har coachet artistene i kommende lørdags Stjernekamp hele dagen 🌟
Temaet er MGP, ESC, Eurovision….
Kjært barn har mange navn ❤️
Stort sprang i sjanger.
Stort sprang i artistenes uttrykk.
Men like moro – alt sammen!
Gled dere til et dypdykk i fest og moro og glede ….


PUBLISERT 24. AUGUST 2019
Under årets sesong av “Allsang på Grensen” sang Hanne Krogh og Jan Thomas duett til stor jubel på festningen i Halden.
Nylig var de to i platestudio sammen med musikeren Knut Bjørnar Asphol, men hva resultatet av dette skal bli, skal foreløpig være en hemmelighet.
Vi venter i spenning!

PUBLISERT 19. AUGUST 2019
Lørdag 17. august åpnet Hanne Krogh verdens lengste sildabord i Haugesund.
Det var i forbindelse med Havnedagene i byen at proffe kokker fra Kokkenes mesterlaug disket opp med gratis sild i alle varianter fra et bord som strakk seg over to lange kvartaler. I løpet av noen timer fikk over 30.000 personer servert sild i Haugesunds hovedgate.
Senere på kvelden deltok Hanne under Amandapris-utdelingen der hun delte ut prisen for beste originalmusikk i en film.
Foto: Tor André Johannessen

PUBLISERT 15. AUGUST 2019
I år er det 10 år siden Hanne Krogh lanserte sin originale juleturne-ide med å la nasjonens største stemmer fritt og storslagent boltre seg i musikkens store klassikere og vakre julesanger.
Kombinert med varm, klok og slagferdig formidling av julens budskap, har Hanne & Tre Tenorer utviklet seg til å bli blant norsk kulturlivs største suksesser. Jubileet feires med originalbesetningen, tre av våre fremste operatenorer gjennom alle tider, og årets musikalske stjerneskudd, formidable Anna-Lisa Kumoji.
Hun sjokkerte en samlet musikkbransje da hun i TV-programmet “All Toghether Now” sang med et trøkk som ville gjort selv Tina Turner misunnelig. Anna-Lisa er internasjonal musikal-sanger og reiser på juleturne direkte fra rolle i musikalen «The Book of Mormon».

Anmeldernes seksere har falt tett som snøkrystaller over dette ensemblet, og både publikum og presse har hentet frem de helt store ordene: «Den perfekte julekonserten», «Tidenes beste julekonsert», eller da Fædrelandsvennen begrunnet sin sekser med: “«Hanne Krogh gav oss julekonserten alle andre julekonserter vil måles etter.»

Til jul kan publikum oppleve et nytt show hvor sangprestasjoner i verdensklasse kombineres med humor og moro.
Med på juleturneen er:
– Hanne Krogh
– Thomas Ruud
– Marius Roth Christensen
– Nils Harald Sødal
– Anna-Lisa Komujiook

Musikere:
Stein Austrud, Tarjei Nysted og Stig Espen Hundsnes

PUBLISERT 12. AUGUST 2019
12. august kommer Hanne Krogh til Dale kirke i Luster med konserten “Skynd deg å elske”.
– Jeg gleder meg, dette blir sommerens store fine tur for meg, forteller hun til lokalavisen.
Sammen med pianisten Svein Ragnar Myklebust blir nært og vakkert når hun binder sang og musikk sammen med poesi og egne refleksjoner.

PUBLISERT 12. AUGUST 2019
Onsdag 31. juli var Hanne Krogh gjest i det populære underholdningsprogrammet på TV2 “Allsang på Grensen”. Med den herlige “Vakker når du sover” dro hun igang full allsang ved festningen i Halden.
Stylisten Jan Thomas var sammen med Kathrine Moholt programleder for sendingen, og hans store ønske for kvelden var å få synge duett med Hanne i den vakre “Jeg ror alene”, hentet fra albumet “Ikke gi deg jente” – noe Hanne mer enn gjerne stilte opp på.

PUBLISERT 23. JUNI 2019
Fredag 21. juni overrasket Bobbysocks et jublende publikum da de dukket opp på utestedet “Elsker” i Oslo i forbindelse med Pride-uken.
Med “La det swinge” og sine klassiske rosa paljetter sørget de for at alle foran utescenen ved nattklubben swingte med. Andre artister på scenen denne kvelden var Kate Gulbrandsen (“Mitt liv” fra 1987), Guri Schanke (“Ven a vailar conmigo” fra 2007) og selvsagt årets populære norske Grand Prix-vinner Keiino med “Spirit in the sky” (bildet over).

Populære deltakere i årets rekordstore Pride-parade i Oslo. F.v. forhandligssjef i Presteforeningen Kristian Mollestad, Hanne Krogh, tidligere ordfører Trude Drevland, skuespiller Simon Andersen og generalsekretær i foreningen Norden, Espen Stedje.

PUBLISERT 21. JUNI 2019
Hanne Krogh og Jan Schüssler møttes første gang under innspillingen av filmklassikeren “Reisen til julestjernen” i 1976. Siden da har de beholdt vennskapet, og 19. juni var Hanne gjest i utrolig vakre omgivelser på Mikrofestivalen i Holmestrand – der Schüssler er arrangør sammen med Kjetil Strandabø. 
Publikum fikk et nært møte med artisten Hanne Krogh, som hadde plukket på øverste hylle i sin fantastiske låt-katalog. Sammen med musikerne Knut Bjørnar Asphol og Svein Ragnar Myklebust skapte hun øyeblikk som sent blir glemt av et entusiastisk publikum.
Blant sangene hun fremførte denne kvelden var “Vår beste dag”, “Haugalandet” og “Høstvise”, men vi må også nevne “Trøbbel” (innspilt på Hannes plate fra 1980) og ikke minst den evige klassikeren “Lykken er” fra 1971 som sørget for kveldens kanskje største allsang!
Med et innrammet bilde av de begge fra “Reisen til julestjernen” i gave til Jan Schüssler (bildet over), takket Hanne for seg med ekstranummeret “Sonjas sang til julestjernen” til stående applaus!
Tekst og foto: Knut Webmaster

Hanne med sine to musikere, gitarist Knut Bjørnar Asphol (t.v.) og pianist Svein Ragnar Myklebust, i idylliske Kulturhaven i Holmestrand.

PUBLISERT 18. JUNI 2019
13. juni 2019 fikk publikum i Gjerdrum et nært og ærlig møte med artisten Hanne Krogh, når muskeren Knut Bjørnar Asphol inviterte henne til to utsolgte og helt spesielle intimkonserter “Hos Nabo’n”. Han hadde også valgt de sangene fra Hannes repertoar som skulle fremføres denne kvelden. Hanne skriver følgende om konserten:
– Det ble et møte med nye venner – og et møte med gamle venner; nemlig sanger jeg har glemt å synge. Det skal jeg gjøre noe med! Og jeg ser allerede frem til mer musikalsk glede med Knut Bjørnar…

Funfact: Gitaren på veggen bak Hanne og Knut Bjørnar er den faktiske gitaren som ble brukt under innspillingen av “Vakker når du sover” fra Hannes album fra 1989, og som er i Knut Bjørnars eie i dag!

PUBLISERT 16. MAI 2019
14. mai sang et knippe av Norges mest folkekjære artister under en støttekonsert i Jakobskirken i Oslo.
Hanne Krogh har flere ganger fortalt om sitt forhold til sjømannskirkene og det viktige arbeidet de utfører, og hun stilte mer enn gjerne opp på konserten.
Her fikk publikum høre henne synge den vakre “Isle of Hope/Ellis Island” og ikke minst sangen om “Haugalandet” – begge melodiene er med irsk opphav.
Konserten ble en feiring av Sjømannskirkene og arbeidet som gjøres der, og alle inntektene av konserten gikk til Sjømannskirkens arbeid.
Fotos: Morten Opedal

PUBLISERT 16. MAI 2019
Hele bygda og halve ski-Norge var på plass for å ta farvel da VM-kongen på ski fra 1966, Gjermund Eggen, ble begravet i Engerdal 15. mai. Hanne Krogh var en god venn av Gjermund og kona Anne, og var invitert til å synge i begravelsen. Hun hadde valgt vakre “Kärleksvisan” – med sin egne norske tekst, og “Jeg snører min sekk” som sin siste sanghilsen til Eggen.
VG skriver:
– Jeg har vært veldig mye i Engerdal, og hver eneste gang har jeg blitt invitert til Anne og Gjermund. Det var storslagent å møte deres gjestfrihet, fortalte Hanne Krogh.
– Gjermund Eggen var ikke bare en legendarisk sportsmann, han var et vidunderlig menneske. Han hadde en varme og utstråling som gjorde at du hadde lagt merke til ham selv om han ikke hadde alle VM-gullene.

Bildet under er fra da Hanne og Thomas Ruud holdt konsert under Engerdalsdagene 2014. Etter konserten ble de invitert hjem til Anne og Gjermund på rømmevafler og kaffe.

PUBLISERT 10. MAI 2019
Komponist Svein Gundersen fyller 70 år, og søndag 12. mai står Hanne Krogh på scenen i Fredrikstad under gallaforestilling i anledning dagen.
Hanne har samarbeidet med Gundersen flere ganger under karrieren, han produserte bl.a. Hannes Spellemannsprisvinner-album “Ta meg til havet” på 90-tallet, han skrev sangen “Bryllupsfesten” til filmen av samme navn der Hanne var en av solistene, og ikke minst skrev han Norsktopp-eneren “Alene” til Hanne i 1982. Kanskje blir det gjenhør med den i Fredrikstad på søndag?!
Konserten er på City Scene i Fredrikstad søndag 12. mai kl. 17.00

PUBLISERT 6. MAI 2019
Årets akustiske aften på utestedet «Hos Nabo’n» på Gjerdrum blir av det meget eksklusive slaget. I år blir det et nært og varmt møte med Hanne Krogh. Det er sjelden Hanne har slike konserter, og i samspill og samtale med Knut Bjørnar Asphol (bildet), blir dette en «one night only» som vil bli husket.
Det vil bli historier og sanger, og vi blir bedre kjent med en Norges største artister gjennom mange tiår. Knut Bjørnars musikerkarriere er kanskje mer påvirket av Hannes artistliv enn man skulle tro. Velkommen!
Alle billettene til denne konserten forsvant på én dag, så det blir nå satt opp ekstrakonsert kl. 21.00!

PUBLISERT 30. APRIL 2019
31. juli 2019 er Hanne Krogh endelig tilbake på allsangscenen ved Fredriksten festning i Halden og TV-programmet “Allsang på grensen”.
Hun har deltatt i programmet flere ganger tidligere, men Hanne gleder alltid til å komme tilbake til Halden.
– Et tvers igjennom lykkelig tv-program hvor selv en festning symboliserer glede og fred, sier hun.
Følgende artister deltar sammen med Hanne: Da Buzz, Vidar Villa, Henning Kvitnes, Trygve Skaug og Sound Of Music Ansamble. Programmet sendes på TV dagen etter innspillingen.

PUBLISERT 24. APRIL 2019
19. juni åpner Hanne Krogh Microfestivalen med friluftskonsert i Holmestrand! Her blir det et varmt og nært møte med artisten og kunstneren Hanne Krogh sammen med pianisten Svein Ragnar Myklebust.
Arrangøren skriver:
“Opplev hvorfor Hanne forlengst har blitt en av våre mest folkekjære artister. Denne gangen blir det hverken julestjerner eller Eurovision, men derimot et møte med nye sider av Hanne som byr på både humor og varme, og med sitt velkjente skråblikk på livet, som har gjort henne til en av våre virkelige nasjonalskatter.”

PUBLISERT 27. MARS 2019
Lørdag 30. mars konkurrerer Hanne i TV2-programmet “Familieduellen” sammen med skuespillerdatteren Amalie, programleder-sønnen Sverre og hans stylistkone Cecilie som jobber som kreativ leder for Jan Thomas Studio.
I programmet skal de forsøke å gjette hva det norske folk har svart på tilfeldige spørsmål – i konkurranse mot VGTVs Morten Hegseth og hans familie.
– Utrolig hyggelig å ha med nesten hele familien på jobb. Det ble veldig mye humor, men sånn måtte det vel gå når en samler så mye energi i ett studio, forteller en engasjert Hanne til hjemmesiden.
Dette er den norske versjonen av den amerikanske gameshow-suksessen “Family Feud”. Programmet sendes på TV2 lørdag 30. mars kl. 20.00 og ledes av Klaus Sonstad.

PUBLISERT 22. MARS 2019
14. mai stiller Hanne Krogh og et knippe andre folkekjære artister opp til konsert i Jakobskirken i Oslo. Konsertens tema er «Langt hjemmefra», og er en feiring av Sjømannskirkene og arbeidet som gjøres der. Felles for alle som står på scenen er at Sjømannskirken har fungert som et hjem – langt hjemmefra.
Inntektene av konserten går i sin helhet til Sjømannskirkens arbeid. Alle, både på og bak scenen, jobber frivillig denne kvelden.

PUBLISERT 2. MARS 2019
– Vi visste ingenting! Vi trodde vi skulle sende en hilsen til Grand Prix-deltagerne i anledning den norske finalen, men der lurte NRK oss skikkelig, forteller Hanne til hjemmesiden i anledning helgens store Bobbysjokk.
– Vi satt i stolene på Oslo Plaza og ventet på klarsignal, da en jente plutselig stoppet opp foran oss og begynte å synge på “La det swinge”. På få sekunder var hele lobbyen på hotellet en eneste stor flashmob som hyllet Bobbysocks. Det ble ganske sterkt, forteller Hanne som gleder seg til den norske Grand Prix-finalen i kveld, og sender lykkeønskningene hun ikke rakk på Plaza – til alle artistene gjennom hjemmesiden.
SE INNSLAGET HER