Hanne191
PUBLISERT: 29.12.09
Team Hanne Kulturfond deler i 2010 ut et stipend på inntil kr. 100 000,- til en ung kunstner som er under 23 år. Kandidaten må ha vist et uvanlig talent innenfor sin kunstgren som kan være musikk, dans, teater, litteratur, billedkunst, film o.l.
Søknadsfrist er 15. januar og prisutdeling finner sted i Festiviteten 20. februar 2010.
LES MER HER

Hanne190
PUBLISERT: 21.12.09
Sangtalentet Maria Abrahamsen fra Farsund har i årevis drømt om å synge duett med Hanne Krogh. Under julekonserten i Vanse kirke lørdag kveld fikk Maria synge solo og duett sammen med sitt store forbilde.
— Noen mennesker bare kryper rett inn i hjertet ditt, sier Hanne til Farsunds Avis.
Foto: Anders Fjellestad, Farsunds Avis

Hanne189
PUBLISERT: 15.12.09
Hanne Krogh og Tre Tenorer har nå ankommet Haugalandet, hvor de sammen med sine gode venner i Team Hanne opptrer i utsolgte kirker. I kveld er de i Bømlo mens de i morgen spiller to utsolgte konserter i Vår Frelsers Kirke i Haugesund. Team Hanne er også nå klar med sin CD “Reis meg opp” som ble sluppet for salg på mandag.
Samme dag var hun og tenoren Thomas Ruud invitert til Radio 102 i Haugesund for å snakke om året som har gått og om den eventyrlige juleturnéen som nå pågår.

Hanne186
PUBLISERT: 2.12.09
– Jeg klyper meg i armen hver dag over at jeg får lov til å synge med disse gutta. Og siden Marius Roth Christensen er fra Tønsberg, blir det som å komme hjem, forteller Hanne Krogh i dagens utgave av Tønsberg Blad.
Mandag 7. desember er det klart for “Hanne og Tre Tenorer” i Tønsberg Domkirke. Første konsert er utsolgt, mens det er bare noen få billetter igjen til andre konsert.
I kveld opptrer de i utsolgte Kirkelandet Kirke, og i morgen er det Molde som står for tur.
LES MER HER

Hanne185
PUBLISERT: 25.11.09
Suksessen fortsetter. Tirsdag presset utrolige 700 (!) publikummere seg inn i Sortland kirke og biler sto parkert langs veiene på hele nordsiden av Sortland; Hanne lagde et aldri så lite førjuls-Texas i blåbyen. “Da man trodde høydepunktet var nådd, at julestemningen lyste rødt og at dette gikk det ikke an å toppe – da kjørte Hanne på med enda litt til”, skriver Bladet Vesterålen i dag. Og avslutter med “En perfekt julekonsert. Perfekt.” Foto: Kristina R. Johnsen, Bladet Vesterålen
LES MER HER

Hanne184
PUBLISERT: 23.11.09
Hanne Krogh og hennes Tre Tenorer fylte Narvik Kirke til siste plass og ga publikum det ene høydepunktet etter det andre under søndagens premiere.
“Blant de mange høydepunktene var Thomas Ruuds fantastiske tolkning av “Nessum Dorma”, Nils Harald Sødals “Nella Fantasia” og Marius Roth Christensens “Santa Lucia” og hans “The Prayer”-duett med Hanne Krogh. Hennes tolkning av “Himlen i min favn” hadde også klasse over seg”, skriver VG i dag og triller terningen på 5!
Foto: Knut Webmaster

Hanne183
PUBLISERT: 19.11.09
Fredag 20. november gjester Hanne Krogh og hennes Tre Tenorer Nils Harald Sødal, Thomas Ruud og Marius Roth Christensen “God Morgen Norge” på TV2. Her blir det småprat og de aller første smakebitene fra den storslagne juleturnéen som har premiere i Narvik kirke på søndag kveld. Hanne og tenorene blir å se i TV-ruta først mellom kl. 08 og 08.30, og deretter mellom kl. 09 og 09.30!

Hanne182
PUBLISERT: 26.10.09
Lørdag var Hanne Krogh tilbake på parketten i ”Skal vi danse”, men denne gangen bare som gjest. Det er nå gått ett år siden Hanne deltok i den populære konkurransen, og hun benyttet anledningen til å hilsen på gamle kjente. Hannes dansepartner fra i fjor Asmund Grinaker (bildet) er med også i år, men måtte denne kvelden forlate konkurransen. Det er nå under en måned til Hannes neste store prosjekt – “Hanne Krogh og tre tenorer” – som skal holde julekonserter over hele landet, og flere steder melder allerede om utsolgte hus!

Hanne Krogh på rundtur i hjembyen Haugesund
PUBLISERT: 18.10.09
Team Hanne vant 500.000 kroner i «Det store korslaget». Fredag samlet Hanne Krogh utvalgte representanter fra åtte av regionens kulturkontorer samt ansvarlig redaktør Pål A. Berg i Haugesunds Avis for å tenke høyt om bruken av den halve millionen. Prisen har fått navnet “Team Hanne Kulturfond – røtter og vinger”.
– Meningen er ikke å etablere en hederspris, tanken er å løfte fram og synliggjøre unge kunstnere eller artister som har noe å gi oss. Ikke bare fordi de fortjener det, men fordi vi andre gjør det, forteller Hanne til Haugesunds Avis. Foto: Tor Lindset
LES MER HER

 

Hanne181
PUBLISERT: 18.10.09
Team Hanne jobber for tiden for fullt i studio med sin CD-plate som det er planlagt utgivelse på i begynnelsen av november. Vi kommer tilbake med dato så snart alt er klart. I mellomtiden kan vi anbefale en tur innom Team Hannes nye hjemmeside www.teamhanne.no som vil bli oppdatert med nyheter omkring koret.
Foto: Anne Brit Solland

Hanne179
PUBLISERT: 4.10.09
Signingsferden fortsetter for Team Hanne! Lørdag kveld rocket de for nesten 450 personer i Langevåg bygdatun på Bømlo, og publikum var i sånn ekstase over koret fra Haugalandet at de kvitterte med tre stående applauser gjennom showet.
I kveld opptrådte de i Sveio Kirke, og i morgen venter to utsolgte hus i Tysværtunet Kulturhus.
Foto: Ellinor Sandvik

Hanne178
PUBLISERT: 2.10.09
Team Hanne-feberen herjer igjen! I går åpnet Team Hanne sin turné i et Etne Kulturhus som var fylt til randen. Til og med ståplasser ble solgt! Fra Tysværtunet kulturhus og fra Festiviteten i Haugesund meldes det nå at også billettene til ekstrakonsertene som var satt opp er utsolgt. I kveld opptrer de i Falnes Kirke på Karmøy.

Hanne177
PUBLISERT: 1.10.09
I kveld går startskuddet for Team Hannes Vestlands-turné med i alt 11 konserter i løpet av 10 dager.
– Konsertpublikummet skal få se og høre andre solister enn de vi brukte i Det store korslaget, forteller Hanne Krogh til Haugesunds Avis.
– Vi har mange dyktige sangere som behersker ulike typer musikk. Mange av dem skal få vise seg fram i dagene som kommer. Men vi holder oss til kjente sanger. Selv om mange av medlemmene selvsagt skriver musikk og tekster selv. Det er korversjoner av kjente sanger Team Hanne er kjent for. Foto: Tor Andre Johannessen
LES MER HER

 

Hanne176
PUBLISERT: 28.9.09
Hanne Krogh var kunstnerisk tilrettelegger og konferansier under hyllestkonserten til Joralf Gjerstad i en fullsatt Nidarosdom søndag kveld. Under tittelen «Reis meg opp» fikk publikum høre kjente og kjære sanger presentert av musikere og hele 250 korister! Kveldens hovedperson Joralf Gjerstad var både rørt og takknemlig.
Bildet til venstre er tatt rett etter konserten og viser Team Hannes Ruben Espelid, Hanne Krogh, Marianne Antonsen og Snåsamannen Joralf Gjerstad med sin kone Signe.
LES MER HER

Hanne175
PUBLISERT: 21.9.09
Søndag 27. september blir det konsert i Nidarosdomen i Trondheim med Hanne Krogh, Marianne Antonsen og et stort sammensatt kor og strykere som sammen skal servere publikum konserten “Reis meg opp!”. Konserten er til inntekt for Marthe Sakshaug og Joralf Gjerstad (Snåsamannen) sitt Hjelpefond som støtter mennekser som er født med funksjonshemming.

Hanne174 (1)
PUBLISERT: 21.9.09
Hanne Krogh og hennes Team Hanne er nå på vei tilbake til Norge, men har hatt en helt utrolig USA-tur de siste 10 dagene. Vi nevner opptredener ved Hudson River ved markeringen av 9/11, konserten på hovedscenen i Disney World som direkte resulterte i ekstra-konsert – som første artister noensinne og konsert til inntekt for byggingen av den nye sjømannskirken i Fort Lauderale som noen av høyedepunktene.

MER OM TEAM HANNES USA-TUR:

PUBLISERT: 21.9.09
“Team Hanne” hadde en heidundrende suksess da de lørdag hadde konsert til inntekt for byggingen av den nye sjømannskirken i Fort Lauderale. Med hele det norske miljøet i Syd-Florida i salen, fremkalte Hanne både tårer og latter med deler av sin Vestavindkonsert, før Team Hanne entret scenen og viste at et kor bestående av 20 solister kan begeistre både en og en – og i fellesskap. Etter en halv time med ekstranummer, endte konserten med et intenst ønske fra både arrangører og publikum at Hanne og gjengen skal komme tilbake til åpningen når den nye sjømannskirken står ferdig – om ca halvannet år. Team Hanne reiser nå hjem til CD-innspilling og turné på Haugalandet de første 10 dagene i oktober.

PUBLISERT: 17.9.09
Team Hanne ble onsdag historiske da de som første artister noensinne ble bedt om å gjøre ekstrakonsert på Walt Disneys hovedscene i Disney World, Orlando, Florida.
Korets opptreden kom tydeligvis som et sjokk på Disney-sjefene, selv om de flyttet konserten til hovedscenen etter å ha sett Team Hanne på YouTube. Med megatrøkk, sylskarp og oppfinnsom koreografi og vanvittig spilleglede, sang koret folk til sine hjerter. Hanne Krogh briljerte med innsiktsfulle, men kjappe mellomstikk og drivende, entusiastisk dirigering. Dermed ble korets besøk på EPCOT-senteret litt amputtert. For umiddelbart etter konserten, kom forespørselen om ekstrakonsert. Og Team Hanne sier ikke nei. De synger ja av full hals og til stormende jubel!

PUBLISERT: 15.9.09
Nå går det slag i slag for Team Hanne i New York. Hanne skriver følgende om suksess-turen:
“Dette koret er ubeskrivelig! Team Hanne gjør knallsuksess i New York City – med sin energi og musikalitet. De blåste taket av én av byens fremste jazzklubber i går kveld – og invitasjonene om ulike konserter haglet..!

En Broadwayproducer mente jeg ikke kunne ane hva jeg hadde “snublet” over 🙂 I dag er det tv-opptak på Manhattan – og i morgen venter hovedscenen i Disney World…
Hilsen fra Hanne”

Hanne173
PUBLISERT: 11.9.09
I dag er det åtte år siden terrorangrepet på World Trade Center i USA. Dette markeres med en stor tilstelning i New York hvor Hanne Krogh og Team Hanne skal delta.
– Vi skal synge «You Raise Me Up», og en låt til, forteller Hanne Krogh til tv2.no på telefon fra New York. – Veldig mange av de som ble berørt kom fra det stedet vi skal synge. Det ligger på Jersey-siden av Hudson River. Der har man fritt utsyn rett til Ground Zero, uttaler Hanne.

Hanne171
PUBLISERT: 3.9.09
Team Hanne er i vinden om dagen. 10. september reiser de med Hanne Krogh i spissen over til USA for konserter i New York, Orlando og Miami. Når de kommer tilbake til Norge, går turen rett i platestudio for å ferdigstille en CD-plate som kommer i løpet av høsten.
LES MER HER

korslaget14
PUBLISERT: 20.8.09
Hanne Krogh utsetter sin planlagte “Vestavind”-turné, og tar istedet med seg Team Hanne på en jublende “Reis meg opp”-turné til samme steder.
– Jeg vil at Team Hanne skal være mer synlig på denne høstturnéen enn de hadde blitt på en “Vestavind”-forestilling. Derfor slår vi til med denne jubel-forestillingen på vestlandet, forteller Hanne til hjemmesiden. Første stopp for Hanne og Teamet er USA i september, deretter lander de i Norge med premiere 1. oktober i Etne Kulturhus.

Hanne166
PUBLISERT: 10.8.09
Bobbysocks ble gjenforent i Göteborg da Lotta Engberg inviterte til sesongavslutning for sitt svenske allsangsprogram “Lotta på Liseberg”. I tillegg til Hanne og Elisabeth stod også den engelske “Britain´s Got Talent”-vinneren og verdensstjernen Paul Potts (bildet) på scenen på Liseberg. Bobbysocks fremførte “La det swinge” under TV-showet, og i en av reklame-pausene underholdt de publikum med klassikeren “The Booglie Wooglie Piggy”!


Hanne165

PUBLISERT: 6.8.09
Med “Team Hanne” fra Det store korslaget som mannskap, setter Hanne Krogh seilene og drar på turne med “Vestavind”-forestillingen sin.
“Vestavind” er ikke som andre konserter og fortellinger. Den var aldri skrevet eller planlagt, men ble til gjennom autentiske historier og opplevelser til hardbarkede kystfolk det er verdt å beundre. Hanne starter turnéen 1. oktober i Etne Kulturhus og spiller så frem til 10. oktober.

Hanne164
PUBLISERT: 27.7.09
Sangtalentet og stipend-vinner Maria Abrahamsen (16 år) fra Vanse fortalte til Farsund Avis at hennes største drøm var å synge duett med Hanne Krogh.
Nå går drømmen i oppfyllelse! Farsund Avis overrasket 16-åringen søndag morgen med en telefon fra Hanne som inviterte det nye talentet til å synge sammen med seg under den kommende juleturnéen!

Hanne163
PUBLISERT: 12.7.09
Hanne Krogh satte publikumsrekord under ”Hellesylt-dagane” fredag 10. juli da hun holdt konsert i vakre Sunnylven Kyrkje. Rundt 400 personer presset seg tett sammen for å oppleve Hanne sammen med prosjektkoret Hellesylt Songlag, et kor hun har hatt gleden av å samarbeide med to ganger tidligere.

Hun satte stemningen med ”Mellom bakkar og berg” før koret kom inn, og sammen gjorde de Rolf Løvlands vakre ”My land”.
Hanne er i disse dager i ferd med å avslutte skrivingen på ”Vestavind”-forestillingen som hun legger ut på turné med til høsten, og hun bød også på fragmenter herfra med sanger som ”Haugalandet” og ”Ellis Island”. Hun kom heller ikke utenom Kolbein Falkeids vakre ”Tir n´a Noir” som ”berre må syngast på Haugesundsk”. ”Ikke gi deg, jente” som Hanne nylig sang på ”Allsang på grensen” fikk også sin naturlige plass i konserten.
Nevnes må også Hannes dyktige musikere Øystein Lund Olafsen på piano og Tarjei Nysted på fiolin.

Hanne avsluttet den halvannen time lange konserten denne vakre sunnmørskvelden med ”Waiting For The Morning” sammen med dirigenten for Songlaget, Kristin Storstein, og ”Deg å få skode” (Irsk hymne) fra ”Vestavind”. Og publikum kvitterte med stående applaus!

Hanne162
PUBLISERT: 6.7.09
Det var allsang og stor stemning blant de mange tusen i publikum da Hanne Krogh var gjest i TV2-programmet “Allsang på grensen” torsdag 2. juli. Med “Kaptein Sortebill” og “Ikke gi deg, jente” fikk hun publikum med på allsangen! Og jammen fikk programleder Tommy Steine henne til å ta et refreng av Petter Stordalens favorittsang “Kjære Kristine” også!

Hanne161
PUBLISERT: 22.6.09
“Ei sprudlande Hanne Krogh fikk varmen i dei omlag 500 som hadde frøse seg gjennom fotballkampen i Straumen” skriv Tysvær Bygdeblad etter lørdagens konsert under Slusedagene i Skjoldastraumen. Hanne opptrådte både solo og sammen med Team Hanne fra Korslaget.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg, Tysvær Bygdeblad

Hanne160
PUBLISERT: 22.6.09
Store og små publikummere sto tett i tett da Hanne inviterte til mini-korslag i Hønefoss fredag kveld sammen med Trond Lien og Jørn Atle Støa.
Foto: Ayna Lile, Ringblad.no
LES MER HER

Hanne159
PUBLISERT: 15.6.09
I forbindelse med avskjedsgudstjenesten til biskop Ernst Baasland i Haugesund søndag ettermiddag, var Hanne med og bidro musikalsk i Vår Frelsers kirke. Biskop Baasland har et nært forhold til Haugesund, og i et intervju med Radio 102 lørdag, innrømmet sørlendingen at han var var med og stemte på Team Hanne i “Det store korslaget” på TV2 tidligere i år. Foto: Tor André Johannessen

Hanne158
PUBLISERT: 15.6.09
Søndag 14. juni var Hanne Krogh gjest i det timeslange radioprogrammet “I henge-
køya med…” i NRK P1. Her valgte hun sine platefavoritter, oppsummerte bl.a. alt som har skjedd det siste året og fortalte også om alle planene videre for 2009.

Hanne157
PUBLISERT: 8.6.09
Mandag 10. august skal Hanne og Elisabeth tilbake til Göteborg der de swingte Norge til topps i Melodi Grand Prix for 24 år siden. Lotta Engberg har invitert Bobbysocks til “Lotta på Liseberg” som er et direktesendt allsangsprogram i TV4. Her blir det nok garantert “La det swinge” og kanskje noen flere Bobbysocks-godbiter fra 80-tallet.

Hanne156
PUBLISERT: 28.5.09
Når TV2 drar igang suksessprogrammet ”Allsang på Grensen” i sommer, er Hanne Krogh en av årets deltagende artister! Hanne deltok også for to år siden da Bobbysocks gjorde storsuksess bl.a. med ”Waiting for the morning” som de fremførte sammen med komponist Jon Terje Rovedal (bildet). Hvilken dato Hanne skal delta blir klart i løpet av en ukes tid. Foto: Anders Johansson, Halden Arbeiderblad

Hanne155
PUBLISERT: 23.5.09
Hanne Krogh var i New York og så årets Grand Prix-finale på storskjerm på irsk pub. Da Norge ble utropt til vinner ble Bobbysocks vinnerfremføring fra 1985 hentet frem, og Hanne måtte opp på stolen og synge med på “La det swinge” til publikums elleville begeistring!
LINK TIL YOUTUBE

Hanne154
PUBLISERT: 20.5.09
Til helgen blåses det nytt liv i “Vise og Lyrikkfestivalen” i Haugesund, og Hanne Krogh deltar på Gamle Slaktehuset, lørdag formiddag 23. mai.
Her blir det fullpakket program som dras i gang med “Det store barnekorslaget”, en konkurranse mellom barnehagene i byen. Hanne skal lede programmet.

Hanne153
PUBLISERT: 19.5.09
– Bobbysocks bør være programledere ved den internasjonale Grand Prix-finalen, sier GP-Jostein Pedersen til VG. – Jeg tror det er det eneste riktige. Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh er populære som aldri før på hvert sitt hold, og de kan dette med direktesendinger. Sånn jeg ser det, så kan det bare være ett programlederpar, og det er de to. Alt annet er rivende umusikalsk, slår MGP-eksperten fast. LES MER HER

– Nei, det har jeg faktisk ikke tenkt på, sier Hanne Krogh til Haugesunds Avis. NRK er et av verdens ledende TV-selskaper på å produsere, og jeg er sikker på at de finner fram til svært dyktige programledere til dette showet, sier Krogh. LES MER HER

Hanne146
PUBLISERT: 14.5.09
Sjømannskirken i New York inviterer til 17. mai-feiring, og i år venter de at den mest populære programposten blir 17. mai-talen som skal holdes av Hanne Krogh i forbindelse med festprogrammet som starter kl 18.00.
-Talen blir definitivt en noe utradisjonell 17. mai-tale, krydret med noen musikalske perler, forteller Hanne til Sjomannskirken.no

Hanne145
PUBLISERT: 11.5.09
Jubelen etter Korslaget har så vidt lagt seg før Hanne igjen er i gang med nye oppdrag. Tirsdag 12. mai skal hun holde foredrag for Innovasjon Norge om kvinnelig entrepenørskap på Olavsgård utenfor Oslo. Innlegget har fått den treffende tittelen “Ikke gi deg, jente!
Onsdag morgen setter hun og sønnen Sverre seg på flyet til Amerika for å feire
17. mai i New York. Foto: Tor André Johannessen

Hanne143
PUBLISERT: 8.5.09
Applausen ville ingen ende ta da Hanne Krogh og Team Hanne gjennomførte to konserter i Festiviteten torsdag kveld. Alle billetter var revet bort, og publikum fikk høre både kjente ting fra Det Store Korslaget, og soloopptredener fra de enkelte medlemmene. Hanne bød både på “La det swinge” og – selvfølgelig – sin kjærlighetserklæringen til hjembyen i “Haugalandet” . Foto: Tor André Johannessen

Hanne142
PUBLISERT: 5.5.09
“Hun klarte gjennom hele konkurransen, å formidle en sterk kjærlighet til hjembyen Haugesund – og til distriktet rundt”, skriver Haugesunds Avis på lederplass i dag om Hanne.
“Hanne Krogh har i alle år vært en god ambassadør for Haugesund og Haugalandet. At Haugesund vil benytte denne anledningen til å ære henne gjennom å gi en av byens gater hennes navn, synes vi hun har fortjent”. Foto: Tor André Johannessen
LES MER HER

Hanne141
PUBLISERT: 4.5.09
– Du er kanskje den fremste ambassadøren vi har, du fortjener en “Hanne Kroghs vei”, sa ordfører Petter Steen (bildet) til en rørt Hanne Krogh på ordførermottakelsen på rådhuset i Haugesund søndag kveld. Hanne og koret ble mottatt som helter da de ankom hjembyen og rådhuset. Her fikk Teamet overrakt byvåpen-nålen som takk for innsatsen i Det Store Korslaget.
LES MER HER
korslaget36

PUBLISERT: 3.5.09
Etter den fantastiske seieren i Korslaget i går kveld og den påfølgende gull-festen, landet Hanne og hennes vinner-team i hjembyen Haugesund ved halv to-tiden søndag ettermiddag. Her blir det lite tid til avslapping, for allerede kl. 20.00 i kveld skal jubelkoret hylles på en stor mottagelse på Rådhuset! LES MER HER
Foto: Håkon Eikesdal, Haugesunds Avis

korslaget09
PUBLISERT: 2.5.09
– Jeg kan ikke huske sist jeg var så glad, jubler korleder Hanne Krogh til Haugesunds Avis i kaoset etter at koret fra Haugalandet stakk av med seieren i “Det store Korslaget” på TV 2!

Hanne140
PUBLISERT: 27.3.09
Arne Bendiksen gikk bort torsdag 26. mars etter kort tids sykeleie. Han ble 82 år gammel. Arne var den som oppdaget 14 år gamle Hanne Krogh i 1970 og ga henne platekontrakt. Året etter skrev han Grand Prix-vinneren “Lykken er” til Hanne.
– Dette var veldig trist, sier Hanne Krogh til VG Nett. Arne var starten på min artistkarriere, og plasserte meg midt i spotlighten. Han hadde noe helt unikt. Et stort talent for å oppdage talent. Og han gjorde også en innsats for å bringe disse menneske frem i lyset, forteller Krogh.
– Arne turte å gi mennesker en sjanse innenfor en bransje hvor veldig mange andre sitter på gjerdet og ser på om de har bevist noe uten dem først.
LES MER HER

Hanne136
PUBLISERT: 14.3.09
Hanne Krogh gjør en ny og storslagen vri når hun i år reiser på juleturne med tre av landets fremste tenorer.
– Jeg har lenge båret på drømmen om å bringe våre største og flotteste stemmer ut av operahusene og frem til folk der de bor. Den drømmen blir til virkelighet i år, sier Hanne som fikk ja fra alle de tre navnene øverst på ønskelisten sin: Nils Harald Sødal, Thomas Ruud og Marius Roth Christensen.

Hanne135
PUBLISERT: 8.3.09
Med Queens gamle rocke-hitlåt “We Will Rock You” ble “Team Hanne” ett av to kor som fikk flest telefonstemmer under premiereprogrammet til “Det store korslaget”!
Ingen kor ble stemt ut, men alle tar med seg stemmene fra kveldens sending til neste uke når første kor må forlate programmet.
– Jeg er inderlig glad og vanvittig stolt av koret mitt, fortalte Hanne etter at sendingen var over. I glitrende gullfarge sjarmerte gjengen fra Haugalandet TV-seerne rundt om i landet og vi gleder oss til neste program. Gratulerer!

Hanne134
PUBLISERT: 6.3.09
Hanne Kroghs Haugesundskor “Team Hanne” er på plass i Oslo, og i full gang med forberedelsene til TV2s store lørdagssatsing “Det store korslaget”.
– Jeg har forventninger til at det skal bli veldig moro. Jeg synes jo det er gøyalt at jeg skal gjøre noe jeg har litt erfaring fra, i motsetning til det jeg har drevet med i året som gikk, forteller Hanne til TV2.no

Hanne133
PUBLISERT: 3.3.09
Bli med i “Team Hannes” gruppe på Facebook! Det nærmer seg lørdag og “Det store korslaget”, og Hanne kor “Team Hanne” har nå opprettet egen profil på Facebook. Søk på “Det store korslaget” så får du opp profilen!

Hanne132
PUBLISERT: 26.2.09
Lørdag 7. mars deltar Hanne Krogh i “Den store klassefesten” på NRK1!
Det populære tv-programmet er endelig i gang igjen, og Hanne har samlet dramaklassen sin fra Nissen Gymnas for å kjempe om seier og mimre fra gamle kunnskaper. Bildet til venstre viser en dramatime på Nissen. Hanne er helt til høyre i bildet. Sendestart for “Den store klassefesten” er kl. 19.55.

Hanne131
PUBLISERT: 19.2.09
Sent onsdag kveld ble Hannes 20 kormedlemmer til ”Det store korslaget” valgt ut.
– Det er noe av det verste jeg har vært med på. Jeg ville helst ha med alle fremmøtte, men måtte altså velge ut bare 20 personer, forteller Hanne.
– Det var ikke noe hyggelig å måtte sende flinke folk hjem igjen, sier hun til hjemmesiden. Hun forteller videre at hun er utrolig stolte av det som er blitt et fenomenalt bra kor. Hannes oppgave blir – som hun sier – å motivere, dirigere og å inspirere! Første øving skjer allerede i kveld (19. februar) og de kommer til å kjøre på helt frem til første sending som er lørdag 7. mars.

Hanne130
PUBLISERT: 3.2.09
Nå kan du være med og heie fram Hanne Krogh i “Det store korslaget”!
I mars braker det løs når Hanne og hennes Haugesunds-kor skal kjempe i TV2s nye programserie. Første program er lørdag 7. mars og det går så frem til finalen 2. mai. Vil du være publikum under direktesendingene på Gardermoen Congress Centre
(ved Thon Hotel Airport) tar du kontakt med korslaget@rubicontv.no (OBS: Ny adr.)
Det er gratis inngang. Oppgi ditt navn, antall billetter og hvilken dato du ønsker billetter til.

Hanne129
PUBLISERT: 28.1.09
Søndag 1. februar er Hanne Krogh gjest i TV2s livssynsprogram ”Gudene vet”. Kveldens tema er forfengelighet, og Hanne er hos stylist sammen med programleder Monica Øien (bildet) for å snakke om nettopp dette. TV2 filmet også deler av Hannes julekonsert i Akershus Slottskirke i fjor, og vi får se klipp herfra.
Sendestart for programmet er kl. 18.00.
MERK: Programmet ble ikke sendt 1. februar som oppsatt, men kommer senere i serien!

Hanne127
PUBLISERT: 25.1.09
Hanne Krogh feiret bursdagen sin lørdag 24. januar på Spellemannsprisen i Oslo Spektrum! Hanne var invitert for å dele ut prisen for årets populærkomponist som hun gjorde sammen med Arne Hurlen fra “Postgirobygget”. Vinneren ble forøvrig Thom Hell som fikk to priser denne kvelden.
Foto: Eub.no

Hanne Krogh
PUBLISERT: 4.1.09
Lørdag 7. mars starter TV2s nye reality “Det store korslaget” der 7 kjendiser skal dra tilbake til hjemstedet for å plukke ut 20 mennesker til å danne kor bestående av amatører. Hanne Krogh drar til hjembyen Haugesund for å finne sitt kor!

– Dette blir kjempegøy, jeg elsker kor, forteller Hanne til VG. – Først tenkte jeg: Har jeg tid til dette, så kort tid etter “Skal vi danse?”, men jeg greide ikke å si nei da de spurte. Jeg har jo gjort julekonserter med kor fra hele landet i 20 år, så jeg kommer nok til å kjenne de fleste som blir med i korene, tenker jeg, fortsetter hun.
I tillegg til lystig korsang skal artistene rusle på barndommens gjengrodde stier og treffe igjen folk de ikke har truffet på lenge og som har betydd noe for dem i oppveksten.