31

Da Haugesund by feiret 150 år i 2004, bestemte Hanne seg for at hennes gave til hjembyen måtte bli en heidundrendes utekonsert med Bobbysocks og andre gode musiker-venner.

18. juni var de på plass, Hanne og Bettan, Åge Sten Nilsen, Jan Groth, Jan Ingvar Toft, Voice of Joy og dessuten flere unge dansere som var tidsriktig kledd for 50-talls-konserten. Godt over 3000 personer stimlet til foran utescenen, og fikk med seg en fantastisk konsert. Dette ble også den første Bobbysocks-konserten siden duen la opp på slutten av 80-tallet.

På programmet sto kjente melodier som “Waiting for the morning”, “If I fall”, “Midnight Rocks”, “Don’t bring Lulu”, “Radio”, “Little by little” og “The booglie-wooglie Piggy”. Etter hvert kom også Jan Groth på scenen, og da ble det mimring i Just4Fun´s repertoar. “Voice of Joy” var gode støttespillere under konserten, og er også et kor Hanne har samarbeidet med en rekke ganger, ikke minst årlig på hennes julekonserter i Haugesunds-området.

Avslutningen på festen måtte selvsagt bli “La det swinge”, og hele Haugesund swingte med, som de gjorde i 1985 da bysbarnet kom hjem med vinnerpokalen fra Melodi Grand Prix i Göteborg!

Bobbysocks mot Haugesundsbakgrunn
Plakaten til konserten var spesiallaget for anledningen med Haugesundsbakgrunn!
11
Swingende dansejenter fra danseskolen i Haugesund

22 8 23
Gode venner og gode kollegaer! F.v. Jan Groth (Just 4 Fun), Jan Ingvar Toft (Vamp) og Åge “Glam” Steen (Wig Wam)

24
Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen. Sammen vant de Melodi Grand Prix og reiste verden rundt i fire år. 18. juni 2004 var de gjenforent som Bobbysocks igjen.

Takk til Anne Brit Solland for info og utlån av bilder!