Nyheter 20182018-08-15T17:28:55+00:00


PUBLISERT 10. JULI 2018
Hanne Krogh står på scenen i Oslo Spektrum 23. september når ukebladet Se og Hør inviterer til en storslått jubileumskonsert for å feire «40 år på rød løper»!
Arrangøren lover en helaften med artister fra øverste hylle, i tillegg til Hanne dukker også Elisabeth Andreassen opp – sammen med Wenche Myhre, Alexander Rybak, Øyvind Blunch, Atle Pettersen, Oslo fagottkor, Jon Niklas Rønning og Trond Nagel Dahl. Og kanskje lar Hanne og Bettan det swinge igjen?

LES MER HERPUBLISERT 7. MAI 2018
Johnny Logan er gjesteartist når Hanne Krogh i år legger ut på sin tradisjonsrike juleturne!

Ideen om å bringe Johnny Logan til norske kirker og kulturhus i førjulstiden fødtes da de møttes på BBC sin feiring av Eurovision i London i 2015:

INNTRYKK OVER HELE EUROPA
– Johnny gjorde en opptreden på Apollo Theatre som gjorde inntrykk over hele Europa. Han sang bedre enn noensinne og hadde beholdt den hensynsløst vakre klangen i stemmen sin. Ham ville jeg ha med på juleturne, sier Hanne Krogh som straks satte i gang arbeidet med å få frigitt Johnny Logan for en reise over hele vårt langstrakte land i adventstiden.

Først i år, snart tre år senere, klarte hans internasjonale management, med unntak av et par datoer, å rydde plass.

YOU RAISE ME UP
Johnny Logan bor fremdeles i Dublin, men har konserter over hele Europa. Nylig signerte han kontrakt om en film som skal handle om hans liv. På nyåret kommer hans neste album, et samarbeidsprosjekt med et av Tysklands store symfoniorkestre. Logan var også den aller første som sang Rolv Løvlands monsterhit «You Raise Me Up» i studio, og det er hans versjon som er valgt ut til å være med på Secret Gardens kommende album, «Greatest Hits», i konkurranse med en rekke verdensstjerner.

– Med Johnny på laget, blir det mye jul, men også Eurovision-vinnerne «What`s Another Year», «Hold Me Now» og kanskje også hans uendelig vakre versjon av «You Raise Me Up» med i konserten, røper Hanne etter at de to hadde en uke med øvelser i Spania i mars.

PAVAROTTI-NIVÅ
Med på laget er også Thomas Ruud, en av landets fremste opera-tenorer gjennom tidene. Han holder Pavarotti-nivå og synger hovedroller verden over, senest på den store operaen i Singapore.

Nylig flyttet han hjem fra Berlin, men treffes lettest på en eller annen restaurant i nærheten av et operahus. For å løfte sin formidable stemme til øverste nivå, behøver han alltid en skikkelig biff, to timer før han entrer scenen.

VAREMERKE SOM VANSKELIG KAN KOPIERES
Anmeldernes seksere har alltid falt tett som snøkrystaller over Hanne Kroghs juleturneer. Hennes humoristiske og intelligente formidling av julens budskap er et varemerke som vanskelig kan kopieres. Hun er nær fullbooket i de to neste årene og vil synes i en rekke store prosjekter – så sant det ikke er adventstid. Da samler hun artister og musikere på høyt internasjonalt nivå for å besøke kirker og kulturhus over hele Norge.PUBLISERT 6. MARS 2018
På lørdag er det endelig norsk finale i Melodi Grand Prix igjen, og NRK-TV teller ned med Grand Prix-programmet «Norge Nå» hver kveld denne uken.
I kveld (tirsdag) er det Tine Solheim som er gjest i Spektrum-studioet. Tine var som kjent ansvarlig for de fleste av Bobbysocks-kostymene, ikke minst de rosa paljettjakkene til Hanne og Elisabeth! På NRK TV i kveld kl. 20.25PUBLISERT 26. JANUAR 2018
Lørdag 15. september 2018 blir det en helt spesiell og unik forestilling med Hanne Krogh i Festiviteten i Haugesund. Sammen med bl.a. strykeensemblet «Munor» skal Hanne se tilbake på sin karriere i ord og kjente toner!

Arrangøren skriver følgende om forestillingen:
«Vi gleder oss virkelig til denne konserten som vi endelig får til, Heilt innpå Hanne Krogh sammen med Munor.
Vi skal ta for oss store deler av Hanne Kroghs både liv og karriere, Haugesundsjenta som flyttet ut men som aldri sluttet å være Haugesunder. Hun har en formidabel karriere, startet som liten pike og holder fremdeles på i stor stil!
Det er ikke få godbiter som dukker opp denne kvelden i Festiviteten! Musikken for anledningen er spesialtilpasset Munor sammen med de musikerne hun ønsket med på laget, Svein Ragnar Myklebust og Torbjørn Økland.
Konferansier er Janna Kari Kvinnesland.»

Foto: Anne Brit Solland

Meny
Søk
Hanne Krogh