042016
– Haugesund vil alltid være hjembyen min. Jeg trives veldig godt i Oslo, men det er aldri noen tvil om hvor jeg skal når jeg sier at jeg er på vei “hjem”, forteller Hanne Krogh i et stort helgeportrett-intervju med Haugesunds Avis.

Lørdag 5. mars stod “World of Music”-ensemblet på scenen i en utsolgt Maritim Hall i nettopp Haugesund. Men Hanne er langt fra alene på turnéen. Når Hanne Krogh Productions ruller avgårde, er det en mellomstor bedrift som er ute på veien.
– Akkurat det blir ofte oversett, at dette faktisk er arbeidsplassen til en god del mennesker, forteller hun til avisen.

Hanne er ikke så opptatt av tidligere meritter, f.eks. det faktum at hun gjennom karrieren har solgt rundt 1,5 millioner (!) plater.
– For meg er det alltid det neste prosjektet som er mest spennende. Drivkraften er å skape noe nytt og prøve det ut for publikum. Vil de forstå det jeg har på hjertet? Det er der spenningen ligger, sier hun til Haugesund Avis.

Mandag står Kolben Kulturhus på Kolbotn for tur, deretter Lillestrøm Kulturhus på tirsdag, Bølgen Kulturhus i Larvik på onsdag, og til slutt City Scene i Fredrikstad på fredag den 11. mars.

Foto: Tor André Johannessen

LES HELE INTERVJUET HER (Krever innlogging)

032016