worldofmusic fv0
Kilden kulturhus i Kristiansand var smekkfull torsdag 3. mars, da Hanne Krogh med Helene Bøksle, Marianne Antonsen og tenorene Thomas Ruud og Kristian Krokslett, samt danser Rikke Westerlund Lie, kom på besøk med den kritikerroste forestillingen “World of Music”.

“Artistene, fem fremragende sangere, et dyktig og rutinert band, en flott danserinne og mannskoret Gaasehud, de gav alt i mer enn to timer og ble behørig bejublet da siste tone svant hen”, skriver anmelderen i Fædrelandsvennen og gir terningkast 5.

“Det var mange høydepunkt denne kvelden. Det absolutt viktigste for meg var Marianne Antonsen i “Gabriellas song”, og det skyldes mest måten hun sang den på, men også introduksjonen hun gav. Den var dypt personlig og ærlig, og det var neppe et menneske i salen som ikke ble berørt av dette. Før det hadde vi blitt forført, nok en gang, av Rolf Løvlands “You raise me up”, og av “Amazing Grace”. “Bring him home” fra Les Miserables ble en selvsagt suksess, Helene Bøksle fortryllet oss med sin hyllest til havet og Thomas Ruud tok pusten fra oss med “Nessun dorma”. Og til slutt fikk vi jo noen takter fra den uovervinnelige “You’ll never walk alone”. Vi kunne godt fått hele. Men vi fikk Hanne Krogh med Erik Byes vidunderlige dikt om “Vårherres klinkekule”. Så egentlig hadde vi fått det viktigste”,
avslutter avisen.

Dette var tredje stopp på kulturhusturnéen for “World of Music”, som hadde sin premiere i Tønsberg i juli i fjor.
Forestillingen er både skrevet og regissert av Hanne Krogh.
Musikalsk leder er Stein Austrud og med seg har han Tarjei Nysted, Bernt Rune Stray og Kristian Tybakken.

LES HELE ANMELDELSEN HER (Krever innlogging)

SE OVERSIKT OVER TURNÉEN HER