Tata Vega på scenen i Amerika. Foto: Privat

– Har jeg egentlig fortalt dere hvem som blir med på juleforestillingene mine i år?
Dette spør Hanne Krogh på sin facebook-side og fortsetter:

Jeg har vært helt sprekkeferdig av lyst til å si det – men tenkte høsten måtte få lov til å falle på plass først. Og etter skolestart er vel sommeren over? Jeg kan i hvert fall ikke holde meg lenger!

Det blir altså THOMAS RUUD – Norges egen internasjonale stjernetenor – som synger mye mer enn bare opera. Men dere kjenner ham jo – og vet allerede at hans fremføring av “Nessun Dorma”, for eksempel, gjør et evig inntrykk. For ikke å nevne hans muntre, lattervekkende innspill 🙂

Dessuten har selveste TATA VEGA sagt ja takk til å komme hit fra solfylte California for å bli med på en reise gjennom vinterlandet!
Jeg teller allerede dager til jeg skal få sitte i en kirkebenk og lytte til en av verdens fremste soul- og gospel-sangerinner – og jeg gleder meg om mulig enda mer til at dere skal få oppleve dette!
Helt nært.
Uten filter.
Vet dere ikke hvem Tata er? Da kan jeg bare love dere en stor opplevelse!! Spør noen dere kjenner som vet noe om gospel.
De siste fem årene har hun stått på scenen sammen med Elton John…

Og så gutta selvsagt! De ytterst fine musikerne! De er også med!
Både Stein Austrud ogTarjei Nysted – på alle slags instrumenter – og, som sist år, Stig Espen Hundsnes – med sin sølvtrompet og sitt stemningsskapende flygelhorn. Og de to siste kunstnerne – på lyd og lys: Espen Alexander Husby og Espen Andersen. Og korene selvsagt!!! Mine kjære venner gjennom mange år.
Vi sees – når nettene blir mørke…

Hanne Krogh og Thomas Ruud under fjorårets juleturné. Foto: Anne Brit Solland