352016
“Perfekt. Sånn, nå har vi skrevet det. Julekonserten med Hanne Krogh, to tenorer, tre musikere og en haug med oppdalinger var akkurat det som skulle til for å skape en perfekt førjuls-opplevelse i Oppdal kirke”, skriver avisen Oppdalingen etter julekonserten til Hanne & Tenorer i Oppdal Kirke.

“Det var mange flotte og fine øyeblikk i løpet av konserten, en av undertegnes favoritter var da Hanne lot oss få møte Alf Prøysens tekster som høytlesning, ikke som sang. Historien om Spelldåsen ble knyttet sammen med Romjulsdrøm, da kom både’n Alf og ‘a Hanne til sin rett.”

Hanne er heller ikke redd for å la de andre i ensemble få skinne og fremstå som de fantastiske sangerne og musikerne de er. Thomas Ruuds “Nessun Dorma” var så mektig at det formelig klirret i kirkevinduene, og da Jan Erik Fillans tok oss med inn i “Mitt hjerte alltid vanker” så noen hver måtte slite med klumpen i halsen og kjenne at øynene ble blanke. Og da de begge to stemte i “O helga natt” var det nesten så musikkopplevelsen ble fysisk”.

LES HELE ANMELDELSEN HER