052016
I år jubilerer Bibelselskapet, og dette blir bl.a. feiret lørdag 28. mai med to festforestillinger i Oslo Konserthus under ledelse av Hanne Krogh.

– Denne konserten skal bli en musikalsk storslagen fest. Det er fint å løfte opp Bibelen i en tid som denne, sier Hanne til avisen Dagen.
– Det er både ærefullt, interessant og spennende. Alle som jeg har kontaktet har sagt ja. Jeg synes det er gøy at jeg har fått med meg så spennende kolleger, forteller hun videre. Med seg i Oslo konserthus har hun Ole Paus, Helene Bøksle, Marianne Antonsen, Thomas Ruud og Oslo Soul Children.

Om programmet røper hun følgende:
– Det blir jo sanger som alle baserer seg på tekster fra bøkenes bok, Bibelen. Her snakker vi om alt fra Bach til bedehussanger. Det er ærefullt å vise hvor mye av vår kultur som baserer seg på boken med stor B. Jeg vil vise at Bibelen og Bibelens ord har relevans også for dem som ikke nødvendigvis kaller seg kristne om en skal forstå vår egen poesi og det som gjør at vi har fotfeste, avslutter hun i intervjuet med Dagen.

LES HELE SAKEN HER