harstad-tidende

“Drivende dyktige musikere og et Korkompagniet i storform, var sterkt medvirkende til at nærmere 350 tilhørere i Kulturhusets storsal fikk julestemningen tredd nedover ørene. Og takk skal du ha, Hanne Krogh, for at du ikke bare spiller på lokale krefter. Du lar dem også få skinne”, skriver Harstad Tidende etter konserten søndag kveld og gir terningkast 6 i papirutgaven av avisen.

De fortsetter:
“På en lun og behagelig måte ledet Hanne Krogh oss gjennom en konsert der alle fikk muligheten til å vise seg fram. Ikke handlet det bare om julemusikk heller. Det var også rom for ettertanke, hvilket manifesterte seg i en høyst uvanlig og andektig avslutning på det hele. Det var kanskje ikke genialt, men ganske tett opptil”.

“Ja visst, var det julestemning i betydelige doser, men i en innpakning og med en variasjon som fikk den halvannen time lange konserten til å fortone seg som 30 minutter. Scenografi, regi, lyd og lys satt som et skudd. Rett og slett. Hanne Krogh har gjennom tiår vist hva hun er god for. En førjulssøndag i Harstad ble aldri noe unntak.”

LES HELE ANMELDELSEN HER