Det er bare to og en halv uke til premieren på showet “Lykken er å la det swinge” og Hanne Krogh og resten av ensemblet er nå i full gang med prøvene på Edderkoppen scene i Oslo.

Til ukebladet Se & Hør forteller Hanne hvor rørende det er nå folk forteller henne om hvor knyttet de er til hennes sanger.
– Under en forestilling jeg hadde Haugesund, begynte jeg så smått å se gjennom alt jeg hadde gjort. Og da jeg var med i “Hver gang vi møtes” denne vinteren, tok jeg et større tilbakeblikk over karrieren min. Tenk, nå på showet mitt kommer for eksempel sangen “Kjære Kristine”, som jeg har gjemt på loftet helt siden 1980. Jeg gleder med så mye!

Det blir en leken, vakker og morsom festkveld sangere, dansere og musikere, og de serverer høydepunkter fra en karriere som strekker seg over hele fem tiår.
Det blir høydepunkter fra hele reisen, selvsagt inkludert hits som «Levende lys», «Høstvise», «Vakker når du sover», «Ta meg til havet», «Vakker når du sover», «Lykken er», «La det swinge», og nyere hits fra hennes opptreden i «Hver gang vi møtes».

Hanne lover mye humor, men det blirnok en og annen tåre i øyekroken underveis.

LINK TIL BILLETTER HER