I år slår Hanne Krogh på stortromma! I anledning at det er 30 år siden hun holdt sin første julekonsert, har hun bestemt seg for å gi sitt publikum en julekonsertopplevelse uten like med gjestesolister i ypperste verdensklasse!
Fra Amerika henter hun Tata Vega – en av de største amerikanske soul- og gospelsangere av vår tid som har sunget med blant andre Michael Jackson, Andrae Crouch, Whitney Houston, Stevie Wonder og de siste fem årene med Elton John.
Vega ble håndplukket av Steven Spielberg til å synge hovedsangen i filmen “The Color Purple”, som førte til Oscar-nominasjon og solo-opptreden på Oscar-gallaen, og var en stjernene i dokumentaren “20 Feet From Stardom” som i 2013 vant både Oscar og Grammy.

Formidable og morsomme Thomas Ruud er blant tidenes beste norske tenorer med fortid i Staatsoperaen Stuttgart og solo-konserter med blant andre verdensstjernen Kiri Te Kanawa. Hans fantastiske tolkninger av “Nessum Dorma” og “O helga natt” er alltid blant høydepunktene under Hannes julekonserter.

Kombinert med Hanne Kroghs varme fremføring av de klassiske norske julesangene, samt hennes unike, kloke og humoristiske formidling av julens budskap, blir dette en konsertopplevelse for minnebøkene!

Musikerne er også av de beste i landet, kapellmester Stein Austrud, Tarjei Nysted på fiolin og perkusjon og Stig Espen Hundsnes på trompet.

Premiere blir i Kimen Kulturhus i Stjørdal den 21. november 2017.

LINK TIL BILLETTER HER