Endelig er de tilbake! Lørdag 25. november 2023 synger Hanne Krogh & Tre Tenorer igjen i en eksklusiv konsert! Stedet er i Vestby kulturkvartal rett utenfor Oslo.

Hanne & Tre Tenorer er blant norsk kulturlivs største og mest bejublede suksesser. Med både julekonserter og sommershow har de satt publikumsrekorder over hele landet. I år blir det bare én konsert, og det skjer i Vestbys ny storstue “Vestby Kulturkvartal”. Gruppen ble til etter Hanne Kroghs originale idé, å la solist-stjerner fra de største operahusene, få boltre seg fritt og storslagent i musikkhistoriens store klassikere og vakreste julesanger.

TENORENE
Thomas Ruud er blant våre fremste tenorer gjennom alle tider med fast ansettelse som solist i Tysklands største operahus, Staatsoper Stuttgart og Staatsoper Hannover. Han har sunget hovedroller over hele verden,
er av svenske Expressen kalt «vår tids Jussi Björling» og sunget solokonserter med verdensstjernen Kiri Te Kanawa. Samtidig besitter han en sjelden sans for humor, og har null problemer med å bevege seg mellom sjangerne opera, musikal og crooner – alt perfekt til fingerspissene.
Få i verden synger «Nessum Dorma» (operaens store klassiker) bedre enn nettopp Thomas Ruud. Den vil publikum i Vestby Kulturkvartal få oppleve!

Jan Erik Fillan kommer fra Porsgrunn og er utdannet operasanger/tenor ved Statens Operahøgskole i Oslo. Har har etter studier vært en av landets mest ettertraktede tenorer, og har gjort roller i inn og utland. Han har gjestet de fleste operascener i Norge og gjort hovedroller bl.a på Den Norske Opera. Han har mottatt flere priser, deriblant Erling Krogs sangerlegat og Porsgrunn Kommunes Kulturpris. Nå i høst spiller han den mannlige hovedrollen Edwin i Czardasfyrstinnen i Rogaland. Jan Erik er også en fantastisk musikalsanger, hvilket dere vil høre i Vestby Kulturkvartal 25. november.

Markus Bjørlykke (28) er et av de nye stjerneskuddene på den norske operahimmelen og er nettopp ferdig med sin mastergrad på «Operahøgskolen» i Oslo. Siden hans uteksaminering i fjor har han gjort roller i Puccinis «Madama Butterfly» og «Gianni Schicchi», Mozarts «La finta giardiniera» og nå sist Trygve Brøskes «Krenket». Sist sommer mottok han kr. 100 000 i stipend fra GC Rieber-fondet for å utvikle sitt unike talent videre. Også musikalverdenen har oppdaget Bjørlykke og hentet ham til en av hovedrollene i The Phantom of the Opera på Folketeateret i Oslo.

Når disse tre blandes med Hannes vakreste julesanger – samt varme og unike fortellerevne ,blir det en festkveld av de sjeldne i Vestby. Stjernelaget kommer dessuten sammen med vokal og musikallinja på Follo Folkehøgskole.

LINK TIL BILLETTER HER