eidsfjord blandakor01

Sangerne i Eidsfjord blandakor har startet innspurten for julekonserten «O helga natt» med Hanne Krogh og hennes Tre tenorer på Kulturfabrikken på Sortland i slutten av november.
– Å opptre sammen med så mange profesjonelle er utrolig utfordrende og lærerikt. Det skjerper oss og er med på å løfte koret. Det gir oss nye erfaringer og øker selvtilliten i koret, sier leder i koret Frida Gundersen til nettavisen Vol.no.

Dirigent Tove Blokhus Haaheim:
– Det skaper et samhold som gjør koret i stand til å ta fatt på hvilke som helst slags oppgaver, tror hun. De tre fremragende tenorene arbeider til vanlig ved de mest anerkjente operahusene i Europa, og det blir en lærerik opplevelse å synge sammen med dem.
– Det kommer til å bli en fabelaktig konsert. Hanne og de tre tenorene har fått fantastiske kritikker år etter år, og det skal ikke bli noe dårligere i år, lover hun. Koret er i «god trim» og ei lang og konsentrert øvingshelg gjør underverker. Jeg tror sant å si at vi skal ta mål av oss til å løfte taket på Kulturfabrikken når Hanne med Tre tenorer og et 40-talls korsangere trår til med for eksempel «O helga natt».

LES MER HER