EML01
Publikum kokte da Hanne kom inn på scenen i samme “Lykken er”-kostyme som i 1971. Her med danser Mats Bratlie (t.v.) som sammen med Bjørn Holthe hadde laget en utrolig underholdene koreografi.

Godt over 1000 personer fikk med seg Grand Prix-showet fra Rådhusplassen i Oslo torsdag 22. juni. Regnet øste ned, men la ikke noen demper av betydning på publikum som virkelig fikk den ønskekonserten de kom for å høre.

Konferansier Jostein Pedersen åpnet “sendingen” med “Fångad av en stormvind”, Carolas vinnerlåt fra 1991. “De lengste 3 minuttene i mitt liv” sa han ironisk etterpå. Og så kom de på løpende bånd, Lotta Engberg, Queentastic, Geir Rønning, Jorun Erdal, Kari Gjærum, Birgitte Einarsen… Merete Trøan hadde til Grand Prix-fantastenes store glede lagt inn det lille latterutbruddet hun fikk midt i “Visjoner” under finalen i Malmø i 1992.

Hanne Kroghs “Lykken er” var nok et av kveldens store høydepunkt. I samme kjole og parasoll som under finalen i Dublin i 1971 ble hun hilst velkommen til stormende jubel. Hun benyttet også denne Grand-Prix-mimre-anledningen til å for første gang synge sangen “Mitt Liv” som hun og Rolf Løvland skrev for Kate Gulbrandsen i 1987.
Jostein Hasselgård – noe kortere på håret enn sist – sang sin “I´m not afraid to move on”.
Belgiske Kate Ryan hadde meldt avbud, men landssøster Sandra Kim stilte sporty opp med sin “J´aime la vie”. Elisabeth Andreassen sang “I evighet” og en svensk versjon av “You raise me up”, og hadde dessuten i hemmelighet fått med seg Jan Werner til å synge “Duett”. Et annet trekkplaster, Kikki Danielsson, var innlagt på sykehus og kunne derfor ikke delta sammen med Bettan & Lotta på “Vem e´ det du vil ha”.

Konserten gikk mot avslutning, og da måtte det bare bli “La det swinge”. Hanne og Elisabeth hadde hentet paljettjakkene sine fra glassmonteren på “Hard Rock Café” og satte dermed et verdig punktum for årets “Eurovision Memory Lane”.

EML04
Hanne stortrivdes da hun mimret tilbake til Dublin i 1971 da “Lykken er” representerte de norske fargene i Melodi Grand Prix

EML02
Hanne fikk god sanghjelp på “Mitt liv” av Oslo Fagottkor og Dagfinn Hovland som medsolist. 

EML05
Avslutningen på showet var selvfølgelig “La det swinge” med Hanne og Elisabeth i originaljakkene fra 1985

EML03
Kari Gjærum ble med på avslutningsnummet sammen med Bobbysocks – hun var også med i vinnerteamet i Göteborg i 1985.