011
Mandag 13. mai inntok Bobbysocks byen Malmö for en eksklusiv opptreden under en stor Grand Prix-fest på utestedet “Moriska Paviljongen”. Malmö var som kjent vertsby for årets Eurovision Song Contest, mens “Moriska Paviljongen” var base for Euroklubben hvor Eurovisions-fansen fra hele Europa samlet seg på kvelden etter å ha overvært prøvene i Grand Prix-arenaen. Under følger dag til dag rapport fra besøket:

010
PUBLISERT: 11.5.13
Bobbysocks inntar Grand Prix-byen Malmö!
Mandag 13. mai gir Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen en eksklusiv opptreden under en stor Grand Prix-fest på utestedet “Moriska Paviljongen”. Malmö er som kjent vertsby for året Eurovision Song Contest 2013.
“Moriska Paviljongen”er base for årets Euroclub hvor Eurovisions-fansen fra hele Europa samles på kvelden etter å ha overvært prøvene i Grand Prix- arenaen.
Temaet for mandagskvelden er “The Biggest Eurovision Quiz Ever” og Bobbysocks står på scenen mellom kl. 24.00 og 02.00.  Foto: Robin Allard, Aftonbladet

009
PUBLISERT: 12.5.13
“Eldste GP fan jeg møtt. 103 år. Nydelige dame!”, skriver Elisabeth på sin Facebook-side om møtet søndag kveld.

004
PUBLISERT: 12.5.13
“Bobbysocks dök upp och det blev kaoz,
autografpanik och lång kö med olika europeer
som ville fotograferas bredvid kvinnorna bakom ”La det swinge” (1985)”,
skriver Dagens Nyheter.

002
PUBLISERT: 12.5.13
Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh har landet i Malmö, og var søndag kveld på plass under velkomstfesten på Euroclub. Bobbysocks-jentene var overveldiget over alle som ville prate med de.
– Så morsomt å være her i Malmö. For Sverige og Eurovisjonen hører virkelig sammen. Det var jo også i Sverige vi vant, fortalte Hanne til Tobbe Ek, schlagerblogger i den svenske avisen Aftonbladet.
Og “Schlagerprofilerna”, som er DJ’er på Euroclub, passet selvfølgelig på å spille “La det swinge”! Foto: Tony Lübeck, OGAE Sweden

001
PUBLISERT: 12.5.13
Bobbysocks sammen med en representant fra den svenske Grand Prix-klubben, Tony Lübeck fra Stockholm.

003
PUBLISERT: 13.5.13
Bobbysocks fra 1985 er ikke i tvil om at Norge har gode sjanser for å gjøre det svært godt i år.
– Om det er riktig format for Eurovision er alltid vanskelig å si, men uansett tror jeg Margaret kan glede seg til den tida som kommer, sier Hanne. Foto: Mattis Sandblad, VG

005
PUBLISERT: 13.5.13
Hanne Krogh møtte Margaret Berger for første gang da Eurovision-håpet var ei lita jente som opptrådte i kirka der faren er prest, hjemme på Hitra.
– Det er rart med de du har truffet da de var helt små, du føler på en måte at du har noen aksjer i dem. Jeg har på en måte litt aksjer i Margaret, og hun var allerede den gang oppsiktsvekkende god. Og hun er fremdeles oppsiktsvekkende god. Det blir morsomt å følge henne, forteller Hanne til Dagbladet.
Foto: Håkon Eikesdal, Dagbladet

006
PUBLISERT: 13.5.13
– Slapp godt av, ikke gå på alt av fester og vær ute til lenger enn klokka 23. Og ikke kom og se oss opptre i kveld, det blir for seint, var Elisabeth Andreassens råd til årets norske GP-håp da Bobbysocks møtte Margaret Berger og Dagbladet i Malmö mandag.
– Jeg pleier å si at det er tre ting som gjelder på en scene: Energi, energi og energi. Og er det noe hun har, så er det energi. Vi er veldig stolte over det norske bidraget, sa Hanne Krogh.
I kveld (mandag) skal Bobbysocks-duoen la det swinge fra scenen på Euroclub – Eurovisions offisielle festvenue – og legger ikke skjul på at de synes det er stas å være til stede i Malmø midt i sirkuset.
– Vi har fått mye ut av de tre minuttene fra 1985. Å ha vunnet Eurovision er som å ha vært president i USA. Man blir aldri glemt, fortalte Hanne til Dagbladet.
LES HELE INTERVJUET HER
Foto: Håkon Eikesdal, Dagbladet

008
PUBLISERT: 13.5.13
Midt i møtet mellom Margaret Berger og Bobbysocks på “Lilla Torg” i Malmö, dukket også Irlands Grand Prix-vinner fra 1992 Linda Martin opp. Hun står også på scenen på Euroclub mandag kveld. Foto: Tobbe Ek, Aftonbladet

007
PUBLISERT: 14.5.13
Natt til tirsdag stod Bobbysocks endelig på scenen igjen, på Moriska Paviljongen i Malmö. Hanne og Elisabeth sang “Waiting For The Morning” og selvfølgelig “La det swinge” til det entusiastiske Grand Prix-publikummet. Kvelden bød dessuten på “The Biggest Eurovision Quiz Ever” samt Irlands Eurovision-vinner fra 1992 Linda Martin. Foto: esctoday.com

YOUTUBE-LINKER:
– Bobbysocks-intervju med ScanSat – LINK

– Bobbysocks-intervju med Melodifestivalklubben OGAE Sweden – LINK

– Bobbysocks synger “La det swinge” på Euroclub – LINK

– Bobbysocks synger “Waiting For The Morning” på Euroclub – LINK