solgaarden02
Minnekirken på Solgården på Costa Blanca i Spania feirer i år 40 år, og lørdag 10. oktober ga Hanne Krogh sitt bidrag med den utsolgte konserten “Livets fasetter – skynd deg å elske”. Med seg hadde hun invitert tidligere Bobbysocks-makker Elisabeth Andreassen, og sammen med pianist Svein Ragnar Myklebust sørget de for både latter og tårer blandt tilhørerne under jubileumskonserten.

– Jeg måtte jo si ja, og det er en ren selvfølge for meg å delta i Minnekirkens jubileumsfeiring. Sjømannskirken som drifter Minnekirken gjør en fabelaktig jobb. Solgården tilbyr unike muligheter og er et sted ikke minst for mennesker som trenger rekreasjon eller ønsker å slappe av i vakre, rolige omgivelser med et fantastisk vennlig og hyggelig vertskap. Det de står for er utrolig viktig, fortalte Hanne til Spaniaavisen.

Hanne åpnet konserten med “Vår beste dag” – som ble skrevet av Erik Bye og som Solgårdens administrerende direktør Pablo Sbertoli har en liten aksje i. Videre fikk publikum høre kjente sanger som “Høstvise”, “Haugalandet” og “Ikke gi deg, jente”, men også “Å, denne kilde” og ikke minst Tonje Unstads vakre “Jeg ror alene” som var et spesielt ønske fra en av Sjømannskirkens unge frivillige.
Elisabeth Andreassen sang både akkompagnert med egen gitar og sammen med pianist Myklebust bl.a. “I evighet”, “Danse mot vår”, “Jolene” og Evert Taube-klassikerne “Så skimrande var aldrig havet” og “Så länge skutan kan gå”.
Avslutningsvis hentet de frem sine klassiske rosa paljetter, og ga den sprengfulle kirken Bobbysocks-klassikerne “Waiting for the morning” og “La det swinge” til full allsang og trampeklapp.

Foto: Sjomannskirken.no

LES MER HER

solgaarden01
Elisabeth Andreassen med “Jolene” under konserten i Minnekirken på Costa Blanca.

solgaarden03
Full trykk under Solgårdens jubileumsfeiring! Elisabeth og Hanne i ekte Bobbysocks-paljetter avsluttet konserten med “La det swinge”

svein ragnar
Hanne sammen med Norges lengste (?) pianist Svein Ragnar Myklebust under  en tidligere konsert.