Hanne46
PUBLISERT: 20.12.07
Just4Fun gjør comeback i Sarpsborg! Den 29. januar står Eirikur Hauksson, Marianne Antonsen, Jan Groth og Hanne Krogh på scenen i Folkets Hus i Sarpsborg, byen der 60-talls eventyret startet som et sommershow på restauranten “Oliver” i 1990. Just4Fun ga ut 2 CD-plater og representerte Norge i Melodi Grand Prix i 1991 med “Mrs Thompson”.
LES MER HER

Hanne45
PUBLISERT: 19.12.07
På vei fra Haugesund til Skånevik endte turnebussen med alt lyd og lysutstyr til Hannes julekonsert i grøfta. Heldigvis kom alle uskadd fra ulykken.
– Me måtte kasta oss rundt, få tak i ein stor varebil og henta alt utstyret som stod stranda i grøfta. Heldigvis fekk me frakta det til hotellet for rigging i god tid før konserten. Dermed kunne programmet gå som planlagt, opplyser dagleg leder Inger Karin Larsen ved Skånevik Fjordhotel til Haugesunds Avis. LES MER HER

Hanne dukket dessuten overraskende opp og sang for kommunestyret i Skånevik (bildet) Foto: Arne Frøkedal. LES MER HER

Hanne44
PUBLISERT: 17.12.07
I Tromsø blir det ikke jul uten at “Reisen til julestjernen” har vært satt opp på kino. I år går den for 31. året på rad!
Til Radio Tromsø forteller markedsansvarlig i Aurora IKS, Marion Røst Heimlund at filmen har blitt en tradisjon for flere generasjoner tromsøværinger.
– Det er en del folk som er innom kinoen og ber oss om å sette den opp fordi den er blitt en del av dere juletradisjon.

Hanne43
PUBLISERT: 9.12.07
Mandag 10. desember gjester Hanne Krogh TV2s “God Morgen Norge” der hun bl.a. skal synge “Sonjas sang til julestjernen” fra filmklassikeren “Reisen til julestjernen”. Med seg i studio har hun tenoren Torstein Sødal og dessuten et flott gospelkor! Hanne skal på lufta kl. 06.50 og kl. 08.45. Deler av programmet sendes også i reprise litt senere på formiddagen.
Hanne42
PUBLISERT: 23.11.07
Hanne Krogh er på plass i Salangen og forbereder julekonsert-premieren som er på lørdag. Torsdag stakk Hanne og Torstein Sødal med musikere innom radiostudioet til Salangen Nærradioforening og sang direkte på lufta.
Hanne er veldig fornøyd med at premieren finner sted akkurat i Salangen.
– Det er en velsignelse å få komme til Salangen, jeg vil si det så sterkt. Jeg føler at man blir tatt så godt i mot her av folk. Det er som en utrolig varm og deilig aura som møter deg når du kjører forbi kirken her, sa hun på pressekonferansen. Foto: Jon Henrik Larsen, Salangen-Nyheter
LES MER HER

Hanne38
PUBLISERT: 9.11.07
Haugesunds plass i Cupfinalen blir feiret med stor cupfinaleshow på Rockefeller i Oslo på lørdag. Markedssjef Svein Hegland lover et vanvittig show med Hanne Krogh, Matti Røssland, Vestlandsfanden, Helge Toft m.fl. på scenen. Hovedpersonene selv, cupfinaleheltene, tar selvsagt også turen innom en snartur før de rømmer tilbake til hotellet. Dørene på Rockefeller åpner kl. 19.00. TV2-programleder og haugesunder Øyvind Fjeldheim styrer showet fra scenen.
Foto: Ellinor Sandvik

Veteranene håper på Jostein
PUBLISERT: 27.10.07
I mars 2008 legger Hanne ut på sin kulturhus-turné “Salt”, og hun ønsker i den forbindelse å komme i kontakt med syngende menn med gode sangstemmer.

I forestillingen forteller hun om Norge som havland og ikke minst om kystkvinnenes historie, om utvandringen til Amerika hvor nesten halvparten av landets befolkning forsvant og om alle de unge guttene som dro til sjøs og kom tilbake som menn. Foto: Terje Pedersen, TA
LES MER HER

Hanne36
PUBLISERT: 27.10.07
“Med Henning Sommerro i kjent og fri utfoldelse og Hanne Krogh i superform, ble det på alle måter en gnistrende jubileumsforestilling for 20-åringen Svorka Energi på Surnadal kulturhus fredag kveld”, skriver avisen Driva. Hanne kom med fly fra Haugesund, men pga. tåke på Værnes ble flyet omdirigert til Østersund og dermed var det bare så vidt hun rakk oppvarmingen før jubileumsforestillingen.
Foto: Tor Helge Solli, Driva

Hanne35
PUBLISERT: 27.10.07
“Jeg elsker å kjøre bil!”, sier Hanne i et intervju med “Livsstil40pluss”. Her forteller hun om alle bilene hun har hatt siden hun fikk sertifikat som 23-åring.

Hanne34
PUBLISERT: 12.10.07
Som styremedlem i stiftelsen Galleri Weidemann, ble Hanne intervjuet av Adresseavisen i Trondheim om prosjektet. Hun fortalte at responsen så langt har vært helt fantastisk, og at de til nå har skaffet til veie 20 bilder av Jacob Weidemann (bildet).
– Vårt mål må være å få vist frem utviklingen i Weidemanns eget kunstliv og ikke minst formidle kunsten i hans ånd, sier Hanne.

Hanne33
PUBLISERT: 9.10.07
Artist og programleder Ravi er i gang med TV-innspillingene av en ny runde “Landeplage” for NRK1, og blant låtene som skal under lupen denne gangen finner vi “La det swinge”.
Hvert program omhandler en stor landeplage, og artister og fagfolk analyserer og synser hvorfor akkurat denne låten ble en så stor landeplage at den lever den dag i dag.
Første program i den nye serien sendes i februar 2008.

mardon bj¿rndalasbj¿rn sk¿ien hanne  krogh konsert vestheim
PUBLISERT: 1.10.07
“Det var så man kunne kjenne vestavinden stryke om kinnene og høre havet bruse”, skriver Farsund avis om Hanne Krogh og Norvestens konsert på Vestheim torsdag kveld. Hanne innledet konserten med diktet “Vest” av Kolbein Falkeid før hun tok publikum med på en vikingferd der de fikk høre om da drageskipene sto ut fra land.

Hanne31
PUBLISERT: 18.9.07
Lørdag 1. september 2007 holdt Hanne konsert på torvet i Trondheim i forbindelse med Homouka 2007. Rett etter at AP-ordfører Rita Ottervik hadde erklært uka for åpnet, tok Hanne over mikrofonen og innledet showet sitt med med Grand Prix-klassikeren ”Lykken er”. Og hun stoppet ikke der. I 1987 skrev hun ”Mitt Liv” sammen med Rolf Løvland, og trønderne satte stor pris på å få høre Hanne synge nettopp denne.

Foran scenen hadde en jentegjeng utkledd som pirater tatt oppstilling, og da kunne selvsagt Hanne ikke dy seg, og dro med seg jentene opp på en kanonversjon av ”Kaptein Sortebill”.

Vakre ”Tir na Noir” gjorde Hanne kvelden før, da hun under informasjonsmøtet for de frivillige overraskende dukket opp og bød på gode historier og en fantastisk fremføring av Vamp-klassikeren.

Konserten på torvet innehold dessuten Hannes hyllest til sin bestemor i sangen ”Ikke gi deg jente”, “Over the rainbow” og Åsa Jinders vakre ”Av längtan till dej”, før hun avsluttet med Norges første Grand Prix-vinner ”La det swinge”!

Foto: Ellinor Sandvik

104004A.TIF
PUBLISERT: 5.9.07
I radioprogrammet ”Øde Øy” på NRK P1 var Hanne gjest lørdag 1. september, og valgte seg plater hun ville tatt med seg om hun strandet på en øde øy. Det ble også tid til litt mimring i Hannes musikalske karriere hun startet som 5-åring på disken i godtebutikken på Lambertseter i Oslo.

Hanne29
PUBLISERT: 1.9.07
Fredag 31. august presenterte styret for Stiftelsen Galleri Weidemann seg i Steinkjer Kirke, og der finner vi bl.a. Hanne Krogh. Galleriet skal sammen med et nytt hotell sørge for å trekke folk til Steinkjer.
– Å få være med i dette styret er et privilegium, vi får være med og danne en ramme for en av Norges største kunstnere, sier Hanne til Trønderavisa.

Hanne28
PUBLISERT: 21.8.07
Hanne var med og åpnet “Livsglede”-dagene i Kristiansand, der et publikum på over 1500 var møtt frem i Gimlehallen! Hanne sang kjente sanger som “Høstvise”, “Klovnen”, “Kaptein Sortebill” (!) og “La det swinge”. Andre artister på scenen var GT-Sara og Torstein Sødal – som stod for temasangen “Livsgledesangen”.

Hanne27
PUBLISERT: 13.8.07
“Salt” er tittelen på Hanne Kroghs nye konserterturné som handler om Norge som havland med bl.a. historier om kystkvinner. Hun er nå i full gang med å skrive på manuset, der alvor og latter går hånd i hånd og hun kombinerer historiefortelling og musikk i kjent stil.
Hanne satser på å legge ut på veien med konsertene i februar 2008. Hun er dessuten veldig interessert i å komme i kontakt med personer som sitter på gode historier om Norge som havland. Foto: Siri Walen

Hanne26
PUBLISERT: 14.7.07
Hanne utsatte sommerferien og turnerte med Alexander Rybak og Thomas Stanghelle på Sørlandet i juli. Resultatet ble fulle hus og stående applaus. Avisene skrev om “Sjelden konsertopplevelse”. I Lyngdal var det så stor pågang etter billetter at folk til slutt måtte benke seg i trappene for å få plass!
LES MER HER

Hanne25
PUBLISERT: 1.7.07
Årets “Eurovision Memory Lane” under Skeive Dager i Oslo gikk av stabelen torsdag 28. juni, og Hanne var selvfølgelig med. Publikum fikk ønskereprise på “Lykken er” og “La det swinge”, og senere på kvelden sang hun på utestedet “Smuget”.

Hanne24
PUBLISERT: 21.6.07
Hannes juleturne for 2007 ble i går revet bort på en eneste dag. Fjorårets suksess førte til at det bare var å sortere køen av arrangører, og dessverre var det mange kor og orkester som må vente til senere – rett og slett av mangel på dager.

Årets juleturne vil bestå av rundt 30 konserter og vil gå fra Troms, gjennom Nordland, Trøndelags-fylkene og Møre og Romsdal.
Etter noen dager i Oslo-området, drar gjengen til Bergen og sydover gjennom Rogaland og Agder før den siste konserten i Evje, nord for Kristiansand.

Hanne reiser på ny med musikerne Stein Austrud på keyboard og Tarjei Nysted på fiolin og perkusjon. Hun vil også ha med en gjestesanger på turen.

Hanne23
PUBLISERT: 11.6.07
I juli drar Hanne Krogh på miniturné sammen med Thomas Stanghelle og vinner av “Kjempesjansen” Alexander Rybak. 8. juli besøker de Lyngdal, 10. juli Arendal og 12. juli opptrer de i Kristiansand.

Hanne22
PUBLISERT: 8.6.07
I TV2s nye TV-satsing “Allsang på grensen” skal Bobbysocks delta i programmet som sendes torsdag 5. juli fra Fredriksten festning i Halden. Også Finn Kalvik og Trang Fødsel skal være med i samme program. Første program i serien sendes uken før, og “Allsang på grensen” går så hver torsdag i hele sommer. Programlere er Katrine Moholt og Tommy Steine.

Hanne20
PUBLISERT: 30.5.07
Hanne inviterte til storslått 50 års-feiring med festkonsert i Holmenkollen Kapell og påfølgende middag og dans ved Frognerseteren i Oslo. Bildet er fra kirkekonserten og vi ser Hanne sammen med Elisabeth Andreassen, Kari Gjærum, Mia Gundersen og Bjørn Erdal.

9timen
PUBLISERT: 14.5.07
Hanne Krogh ble bedt av NRK å fortelle om sitt forhold til litteratur, og å velge seg tidenes norske bok. Det var ikke så lett, som 10-åring “stjal” Hanne en bokklubb-bok og forsvant inn i litteraturens fantastiske verden, og der har hun vært siden. Hun debuterte forøvrig selv som forfatter i Aschehougs novellesamling “Skriv selv” i 1974!


Hanne14
PUBLISERT: 9.5.07
Hanne og Elisabeth tok Guri Schanke med på “bootcamp” i NRKs “Nitimen” og delte Grand Prix-erfaringer og ga gode råd på veien mot Finland. Torsdag 10. mai er det klart for semifinale i Helsinki og da gjelder det for Norge å komme blant de 10 beste for å få kvalifisert seg til lørdagens finale.<

 

Picture 006
PUBLISERT: 30.4.07
Årets internasjonale finale i Melodi Grand Prix avholdes i Helsinki i Finland lørdag 12. mai, og Hanne skal være på plass for å heie på Guri Schanke og ikke minst Eirikur Hauksson som synger for Island. På turen over til Finland blir det “Schlagerkryssning” med Silja Line fra Stockholm til Helsinki, der Hanne deltar samme med bl.a. Elisabeth Andreassen, Kikki Danielsson og Jessica Andersson. Hanne forteller at her blir det fullt show med Grand Prix-klassikeren “Lykken er” og selvfølgelig “La det swinge” sammen med Bettan. Cårejånni er dessuten i gang med å sy nye Bobbysocks-kostymer, og Hanne lover at det blir stor glitter og glam-faktor!

Hanne12
PUBLISERT: 22.4.07
Lørdag 28. april deltar Hanne Krogh i lørdagsunderholdningsprogrammet “Topp 10” på NRK1. Temaet for kveldens liste er “Sommerslagere”, og Hanne kommenterer listen som seerne har stemt fram på nettet. Dette er det siste programmet i denne serien som har blitt sendt siden januar. Programledere er Nadja Hasnaoui og Claus Wiese. Foto: Hege Bakken Riise/ NRK


Hanne11
PUBLISERT: 1.4.07
Helgen fredag 1. og lørdag 2. juni drar Hanne Krogh til Trondheim for å delta på “Frifo”-arrangementet “En opplevelse for livet” på Nova Hotell Kurs og Konferansesenter. “Frifo” er en Midtnorsk frivillig humanitær organisasjon med formål å fremme engasjement og interesse for frivillighetsarbeid innen omsorg og velferd. Frifo håper at de i løpet av denne helgen vil kunne få samlet inn nok midler til å kjøpe inn en helt ny spesialtilpasset turbuss for bevegelseshemmede. Konsertene vil tilby et sammensatt program fylt med norske artister av første klasse som er beregnet for alle aldersgrupperinger.
Foto: Siri Walen

BOBBYSOCKS 002
PUBLISERT: 10.3.07
Under NRKs avstemming om “Tidenes TV-øyeblikk” ble Bobbysocks´ seier under Melodi Grand Prix-finalen i Göteborg i 1985 kåret til tidenes fjerde beste, kun slått av Månelandingen, OL-åpningen på Lillehammer og Berlin-murens fall i 1989.
Flere kjente personer uttalte seg om Grand Prix-seieren, Linn Skåber fortalte at hun sprettet champagnen, mens Karen Marie Ellefsen betrodde at hun skrudde og skrudde på radioen med håp om å få høre “La det swinge” og seiers-intervjuet én gang til.

MOBEN_spellemann0210011461
PUBLISERT: 2.3.07
Lørdag 16. juni 2007 opptrer Hanne Krogh under den Nordiske Visefestivalen i Hangö i Finland. Her samles artister fra Finland, Sverige, Norge, Danmark og Færøyene til en helg i visens tegn. Innlagt i programmet er dessuten servering av egen ”visesuppe”!
Det er ikke første gang Hanne synger i Finland, i 1985 ga Bobbysocks flere konserter der i tillegg til en del TV-show. De var også med i  TV  i forbindelse med lanseringen av  ”Waiting for the morning”. Foto: Morten Bendiksen


Hanne09
PUBLISERT: 25.2.07
I anledning kong Haralds 70 års-feiring var Hanne Krogh invitert til slottsballet lørdag kveld for å synge den gamle norske klassikeren “Sussebass” sammen med gode kollegaer i ballsalen på Slottet. Rett etter Kongen og Dronningen hadde tatt første valsen på slottsparketten dukket de opp, Hanne Krogh, Kirsti Sparboe, Guri Schanke, Britt Elisabeth Haagensli, Hege Schøyen, Kjersti Holmen, Bettan, Mia Gundersen og Marian Aas Hansen og sang av full hals “Sussebass vi elsker deg, du er vår store sjarmør…”. Det var ikke tillatt å fotografere under nummeret, bildet til venstre viser da Hanne sang for kongeparet i USA i år 2000.

just4fun
PUBLISERT: 18.2.07
Eirikur Hauksson gikk lørdag kveld til topps i den Islandske uttagningen til Eurovision Song Contest med låten Ég les í lófa þínum.
Eirikur representerte Island i 1986 med gruppen “Icy”, og i 1991 sang han for de norske fargene i gruppen Just4Fun (bildet) sammen med Hanne Krogh, Marianne Antonsen og Jan Groth. Låten var “Mrs. Thompson”.

Hanne Krogh London Moter
PUBLISERT: 15.2.07
Tirsdag 13. mars opptrer Hanne Krogh under Spansk-Norske Dager i Alfaz del Pi i Spania. Dette skjer sammen med Svein Ragnar Myklebust på piano og et lokalt kor fra Alfaz. Det er 6. gangen Spansk-Norske Dager arrangeres her, og profilen er å favne kultur på en bredest mulig måte. Ved siden av kjente og kjære artister fra Norge samarbeider arrangøren også med lokale norske og spanske profesjonelle kunstnere.
Tidligere har musikere som Åge Aleksandersen, Gøran Fristorp, Arve Tellefsen m.fl. besøkt festivalen.

Før Hanne drar til Spania, synger hun og Elisabeth Andreassen sammen på en konsert ved Radiumhospitalet i Oslo den 1. mars. Begge har de holdt mange konserter her tidligere, men dette blir første gang sammen.
Foto: Tor Kvello

MOBEN_spellemann0190011465
PUBLISERT: 9.2.07
Det var en stolt mamma Hanne Krogh som overvar premieren på “Spellemann på taket” på Oslo Nye Teater, der Amalie Krogh Sundbø (14) spiller i en av rollene. Amalie har jobbet mye med teater til tross for sin unge alder. Hun har bl.a. spilt i “Olsenbanden jr. på cirkus” både på scene og film, og også danset i Melodi Grand Prix jr.
Amalie spiller vekselsvis i stykket to og tre ganger i uken helt frem til sommeren.
På bildet ser vi Amalie og Hanne sammen med Dennis Storhøi som spiller hovedrollen i stykket. FOTO: Morten Bendiksen

videolykkener
PUBLISERT: 26.1.07
I disse Melodi Grand Prix-tider passer det å minne om Hannes debut i festivalen. Året var 1971 og Arne Bendiksen skrev “Lykken er” for henne. Hun vant den norske finalen, og for presentasjon i “Adresse”-programmet spanderte NRK en video-innspilling på 15-åringen fra Haugesund.
Denne videoen er nå lagt ut på nettstedet “Youtube” og du kan se den ved å følge linken under.
SE VIDEO HER

hallvardflatland
PUBLISERT: 22.1.07
Søndag 28. januar er Hanne Krogh gjest i TV3-programmet “Xperimentet” sammen med Ole André Sivertsen. Her får deltakerne ulike spørsmål innen fysikk og kjemi. De skal bl.a. sette kroppens indre organer riktig på plass i en menneskemodell, og blir dessuten lurt med skjult kamera. Programleder er Hallvard Flatland (bildet) og sendestart er kl. 15.15.
(Programmet ble også sendt i fjor vår).

frokost_tv_logo
PUBLISERT: 15.1.07
Mandag 15.1. var Bobbysocks gjester i NRKs Frokost-TV. Hanne og Elisabeth fortalte om sine GP-minner i forbindelse med at den første delfinalen i norsk Melodi Grand Prix starter lørdag 20. januar. En av årets deltakere, Torhild Sivertsen, var også gjest i sofaen.

BOBBYSOCKS 023
PUBLISERT: 12.1.07
Det blir ingen Bobbysocks-gjenforening i Sandnessjøen 30. januar. Veldedighetskonserten til inntekt for Krisesenteret i Sandnessjøen er avlyst. Årsaken er at man ikke har fått på plass de store sponsoravtalene, og derfor ser det som økonomisk uansvarlig å avvikle konserten.

Haugesundkommune01
PUBLISERT: 1.1.07
Første nyttårsdag 2007 ble Hanne Krogh tildelt Haugesund Kommunes hedersbevisning “De fykende måker” sammen med Leif Ove Andsnes. Dette er en pris som går til personer som har gjort en særskilt innsats for byen og dens innbyggere. I begrunnelsen står det “For Fortjensfullt virke som musiker og kulturambassadør for Haugesund og Haugalandet”.
Prisen ble utdelt under kommunens årlige nyttårsarrangement i Bystyresalen i Haugesund Rådhus. Prisutdeler var Bjarte Nesheim. “De fykende måker” har vært utdelt siden 1931.

Hanne07
PUBLISERT: 28.12.06
Søndag 14. januar er trafikkofrenes dag i Buskerud, og dette markeres med fakkeltog og minnegudstjeneste i Haug Kirke, Hokksund. Her medvirker bl.a. Hanne Krogh og Øvre Eiker mannskor.
Hanne ble tidligere i år tildelt Trygg Trafikks høyeste utmerkelse “Gullnålen” for nettopp sin deltagelse i flere trafikkaksjoner.

Hanne03
PUBLISERT: 28.12.06
I programmet “En kjuagutt i norsk musikkhistorie” om Arne Bendiksen på TV2 onsdag 27. desember deltok flere av Bendiksens artister fra 60- og 70-tallet med gode historier. Hanne Krogh var også med og fortalte bl.a. om da hun representerte Norge i Melodi Grand Prix i 1971 med “Lykken er”. Programmet sendes i reprise på TV2 lørdag 30. desember kl. 14.00.

Hanne02
PUBLISERT 9.12.06
Hanne synger på Pride-scenen også i 2007! Fredag 8. desember ble programmet for “Skeive Dager 07” presentert for pressen, og som de to siste årene blir det også denne gang “Eurovision Memory Lane” – en mimring i Melodi Grand Prix-historien. Hanne var med både i 2005 og i 2006 og gleder seg veldig til neste års arrangement. Hva hun skal synge forblir en hemmelighet frem til konsertstart. På scenen stiller også Wenche Myhre, Kikki Danielsson, Elisabeth Andreassen, Kirsten Siggard og Gina G.

Hanne01
PUBLISERT: 17.11.06
I NRKs nye TV-satsing ”TOPP 10” skal vinnere i ulike underholdningskategorier kåres. Hanne er foreslått som ”Norges beste kvinnelige artist”. I tillegg er Bobbysocks´ Grand Prix-seier nominert av juryen til ”Tidenes TV-øyeblikk”. En lignende programserie er nylig sendt på Svensk TV, der bl.a. Grand Prix-stjernen Shirley Clamp var programleder.
Avstemmingen er nå avsluttet, resultatet kommer på NRK på nyåret.

Amalie
PUBLISERT: 2.11.06
Eplet faller ikke langt fra stammen! Hannes datter Amalie Krogh Sundbø blir å se på teaterscenen i Oslo igjen. Tidligere har hun medvirket i oppsetningen om Olsenbanden jr, og 31. januar 2007 er det premiere for musikalen “Spellemann på taket” der Amalie spiller en av døtrene til hovedpersonen “Tevye”. I hovedrollen spiller Dennis Storhøi.

godjulCD2006
PUBLISERT: 18.10.06
Hannes juleplate “God jul” kommer i nytt opplag og med nytt cover i år! Det er “Barneselskapet” som har tatt over en del av Hannes katalog og som står bak denne utgivelsen. “Barneselskapet” har tidligere re-utgitt Hannes barneplater i tillegg til “Julens vakreste” som kom i fjor. Melodiene på platen er hentet fra “Julens vakreste” og fra “Julestjerner”.

peergynt
PUBLISERT: 5.10.06
Hanne er i New York i forbindelse med oppsetningen av “Peer Gynt” i Central Park og har sendt denne stemningsrapporten:

“Peer Gynt-oppsetningen skal ha premiere i kveld, og det tegner til å bli flott.
American Symphony Orchestra spiller, etter hva ryktene sier, vidunderlig – og skuespillerne har byttet ut gudbrandsdalsdialekten med engelsk. Svein Sturla Hungnes’ versjon av Ibsens verk om verdensborgeren Peer, én av teater-norges aller største suksesser, har inntatt verdensmetropolen. De hvite trollene fra Dovregubbens hall er kommet til Central Park.

Jeg er stolt av å bare ha bidratt med et bittelite dytt til at denne storslagne oppsetningen skal vises her borte.

Det blir umåtelig spennende.

Blant de profesjonelle skuespilerne finnes blant annet Svein Sturla Hungnes (også regissør), Mari Maurstad, Kari Simonsen, Linda Øvrebø og Karoline Krüger.
I tillegg har 180 frivillige, statister og hjelpere, reist hit fra Gudbrandsdalen.

Hilsen fra Hanne”

DanBorge
PUBLISERT: 22.9.06
Hanne deltar i “Kjempesjansen” på NRK1 lørdag 23. september.
Ikke blant de konkurrerende deltagerne, men i juryen i programmet der unge talenter innen sang, dans eller musikk får en gyllen sjanse til å vinne store premier.
Programleder er Dan Børge Akerø (bildet).

Programmet sendes i reprise søndag 24. september kl. 17.00 i NRK2.

hvisjegkunnefly
PUBLISERT: 31.8.06
“Hvis jeg kunne fly” er tittelen på en ny CD hvor Hanne medvirker med en helt ny låt “Tenker på deg”. Prosjektet er en CD som skal være til trøst for barn i sorg, og platen er i salg fra mandag 4. september.
LES MER HER

fotoBobbysocks10
PUBLISERT: 02.8.06
30. januar neste år arrangerer Grand Prix-kommentator Jostein Pedersen en solidaritetskonsert for krisesenteret i hjembyen Sandnessjøen. Bobbysocks er forespurt om å opptre, og Hanne og Elisabeth reiser med stor sannsynlighet nordover. Andre artister på gallaen blir Wenche Myhre og Bjørn Jens m.fl.
MaxiIfIfall
PUBLISERT: 03.7.06
At Bobbysocks fortsatt selger hersker det ingen tvil om. Søndag 2. juli gikk vinyl-maxisingelen “If I fall” fra 1987 (se også diskografisiden) for utrolige kr. 5010,- på den norske internettauksjonen QXL! Dette er en av de mest sjeldne platene til Bobbysocks, og den platen samlere er mest på jakt etter. Av andre Bobbysocks-objekter er CD-utgavene av deres tre plateinnspillinger også veldig ettertraktet når de dukker opp på auksjonene. I juli gikk f.eks. Hanne og Bettans første CD-plate på den engelske nettauksjonen E-bay for kr. 3100,-.

hannePride06
PUBLISERT: 23.6.06
“Lykken finnes på vår jord” sang Hanne i samme kjole som i 1971. “Eurovision Memory Lane” på Rådhusplassen torsdag 22. juni ble en musikalsk suksess, med rene ønskekonserten for Grand Prix-elskere.
I tillegg til Grand Prix-vinneren fra 1971 sang Hanne “Mitt Liv” som hun skrev teksten til i 1987, og “La det swinge” som avsluttet den fantastiske mimrekvelden.

Hannepride05
PUBLISERT: 21.5.06
Hanne er på plass under årets “Skeive dager” på Rådhusplassen i Oslo. Dette skjer torsdag 22. juni kl. 19.00. Andre artister på scenen blir bl.a. Kikki Danielsson, Lotta Engberg, Elisabeth Andreassen og årets belgiske Grand Prix deltaker Kate Ryan. På bildet ser vi Hanne sammen med finske Riki Sorsa fra fjorårets arrangement.

tryggtrafikkfoto
PUBLISERT: 26.4.06
Under en seremoni på Radisson SAS-hotellet i Oslo fikk Hanne tildelt Trygg Trafikks høyeste utmerkelse – “Gullnålen” – for sin deltagelse i flere trafikkaksjoner. Dette dreier seg om minnestunder, lysaksjoner mm. Foto: Simen Slette Sunde