Kobenhavn04
Bobbysocks sammen med programlederne Katrina Leskanich og Renar Kaupers under det store Grand Prix-showet “Congratulations” i København. Fotos i København: Per Ingar Nilsen – Her&Nå

Da Bobbysocks gikk på scenen i København lørdag 22. oktober 2005, var det etter et bejublende år for 20-års jubilanten. De tyvstartet i juni i fjor i Hannes hjemby Haugesund, i anledning byens 150 års-jubileum, der de bød hele byen på full Bobbysocks-konsert med kor og orkester.

I mars i år var det tid for norsk finale i Melodi Grand Prix, og jentene stilte i pausen – denne gang med forsterkninger fra døtrene Anna Andreassen og Amalie Krogh Sundbø.
Neste opptreden var St.Hansaften under ”Pride”-uka som var i Oslo. Arrangøren hadde invitert tidligere Grand-Prix stjerner som Lise Haavik, Kate Guldbrandsen, Nora Brockstedt, Brotherhood of Man, Baccara m.fl. Og Bobbysocks fikk selvsagt æren av å avslutte showet. På etterfesten på Smuget ved ett-tiden på natten, gikk jentene på scenen igjen og ga et feststemt publikum en herlig Andrews Sisters-medley. Og de fikk selvsagt ikke gå før ”La det swinge” var besunget igjen, denne gang helt a-capella!

Så var det sommerferie, men i August ble de invitert over til Sverige og deres ”Pride”-festival som hemmelige gjester under Schlager-showet.
Deretter gikk turen til Momarkedet som også hadde Grand Prix som tema i år. Et fullsatt publikum reiste seg spontant da Bobbysocks entret scenen for å synge kveldens avslutningsmelodi.
Etter ”Congratulations” i København 22. oktober, bar det rett hjem for å sitte i telefonpanelet under søndagens TV-aksjon. Og lørdag 29. oktober var jentene hemmelige gjester da den norske Grand Prix-klubben hadde medlemstreff på St.Hans haugen i Oslo!

Vi gleder oss allerede til 25-års jubileet!!!

Kobenhavn01
Jubelen ville ingen ende ta da Bobbysocks tro til med den legendariske “La det swinge”

Kobenhavn02
Jentene hadde flere oppgaver under kvelden, bl.a. å presentere ABBA i konkurransen der tidenes Grand Prix-låt skulle kåres

Kobenhavn03
Elisabeth og Hanne rett før de entret scenen, selvsagt med glitrende rosa paljetter

pride stockholm
Bobbysocks var hemmelige gjester under Schlagerkvällen under Pride-uka i Stockholm

gpklubben
Gjester i den norske Grand Prix klubben “OGAE-Norway”