Hanne239

PUBLISERT: 23.11.10
For tre år siden ble Hanne Krogh kjørt til Sykehuset Levanger i hui og hast etter en konsert. I går ettermiddag takket hun med egen huskonsert, og storstua på barneavdelingen var full av pasienter, pårørende og ansatte.
Hanne hadde åpningen på sin juleturné i Frosta kirke søndag kveld og mandag var turen kommet til Levanger.
– Jeg gjør få slike opptredener som dette. Men det var veldig enkelt å si ja her, sa hun til Trønder-Avisa etter konserten.
Foto: Håkon Okkenhaug

Hanne238
PUBLISERT: 16.11.10
Torsdag 18. november gjester Hanne Krogh “God Morgen, Norge” på TV2.
Med seg tar hun tenorer, musikerne Stein Austrud og Tarjei Nysted samt koret Reflex og sammen byr de på smakebiter fra julekonsertene som har premiere søndag
21. november i Frosta Kirke. Billettene til årets juleturne har fått bein å gå på, allerede nå er det satt opp ekstrakonserter i Oslo, Tønsberg og Haugesund for å dekke etterspørselen!

Hanne237
PUBLISERT: 1.11.10
Olavshallen i Trondheim var sprengfull da Kirkens Bymisjon for 7. året på rad serverte sangkvelden “Lys i mørket” med tradisjonelle kristne sanger.
Hanne hadde en hektisk uke bak seg med premiere på “Maritime kvinner” på onsdag, Skolekor-jubileumsfeiring på Manglerud torsdag og Team Hanne-konsert fredag i Fitjar. Hun bød Trondheims-publikummet på sangene “Denne kilde”, “Klovnen”, og “Alle gode ting er tre” som Gustav Lorentzen skrev til henne.
Andre artister på konserten var bl.a. Rune Larsen og Marianne Antonsen.
Foto: Ellinor Sandvik

Hanne236
PUBLISERT: 1.11.10
Over 700 personer var tilstede i Idrettshallen i Fitjar fredag 29. oktober under konserten til Hanne Krogh og Team Hanne! Konserten var Fitjar kraftlag sin 75-års bursdagspresang til innbyggerne i Fitjar. Programmet var variert fra rock, via viser, rap, gospel og country til barnesanger. Og aldri før har det vært så mange folk i idrettshallen.

I tillegg til Team Hanne-låter hadde Hanne en avdeling krydret med opplevelser fra sitt eget liv, og flere av team-medlemmene hadde også egne avdelinger og sanger.

Publikumsfavoritten som flest ropte på var “Reis meg opp”. Og det var langt flere enn Hanne som måtte svelge en tåre og to da Lars Bårdsen og Ingebjørg Andrea Gismervik som solistar fremførte Rolf Løvlands kjente sang på haugesundsk. Som en verdig avslutning fremførte koret en gospelversjon av “Joyful”. Det første verset ble sunget acapella og var til å få frysinger på ryggen av, selv om det var aldri så varmt i hallen, skriv Fitjar-Posten etter konserten.
Som styreleder i kraftlaget Johannes Koløen sa etterpå:
– Eg hadde store forventningar, men Hanne Krogh og Team Hanne gav meg langt meir enn forventa!
Foto: Anne Brit Solland

Hanne Krogh Forside Familien 09
PUBLISERT: 30.9.10
Etter en kanonkonsert i Haugensund forrige helg sammen med bl.a. Team Hanne, er Hanne Krogh på farten igjen. Sammen med pianist Tor Egil Braseth drar hun nå til Spania for å holde to konserter.
Søndag 3. oktober skjer det i Minnekirken, Villa Joyosa i Albir og tirsdag 5. oktober er de på plass i Sjømannskirken i Torrevieja.
Foto: Esten Borgos

Hanne234
PUBLISERT: 21.9.10
Hanne Krogh, Ulf Risnes Øystein Dolmen, Arve Tellefsen, Kåre Ørnung og Dum Dum Boys var blant artistene mandag 20. september 2010 da Trondheim Kammermusikkfestival hyllet og mintes Gustav Lorentzen med konsert i Trondheim. Konserten var planlagt som en gjenforening av Det Norske Mosartensemble og et minne fra tida da Knutsen og Ludvigsen, Arve Tellefsen, Kåre Ørnung og Gerd Gudding turnerte. En livlig periode for 35 år siden. Etter at Lorentzen døde i april i år, ble planene lagt om til hyllest til Gustav Lorentzen.
Olavshallen var fylt til siste plass og fikk høre Lorentzens musiker-kollegar hylle alle barnas helt med kjente melodier.

Hanne framførte en sang som Gustav Lorentzen skrev for henne, den aller siste sangen han skrev. Den har tittelen “Alle gode ting er tre” og Hanne fikk god hjelp fra Oslo Strykekvartett under opptredenen. De spilte også sammen under hyllningskonserten som ble arrangert i Konserthuset i Oslo i forrige måned.

“Alle gode ting er tre” er også med i Hannes planer angående en ny CD som hun skal gi ut i forbindelse med 40-års jubileet for “Lykken er” neste år.
Foto: Ellinor Sandvik

Hanne233
PUBLISERT: 10.9.10
Fitjar Kraftlag jubilerer i år og i oktober markerer de dette med å gi alle sine kunder en storstilt gratiskonsert med Hanne Krogh og Team Hanne! Konserten finner sted i Idrettshallen fredag 29. oktober kl. 18.00.
Hanne har har holdt konserter i Fitjar tidligere, bl.a. sammen med Osternes Mannskor og Fitjar barnegospel. Hanne er denne helgen i Haugesund for å forberede neste års utdeling av Team Hanne Kulturfond.
LES MER HER

Hanne232
PUBLISERT: 5.9.10
Mandag 6. september er det premiere på TV-programmet “4-stjerners reise” der Hanne Krogh, Marianne Antonsen, Oddbjørn Hjelmeset og Gaute Ormåsen er det første reisefølget. Turen går til vakre Toscana i Italia der de fire deltakerne har hver sin dag på å være reiseleder og legge programmet for de andre.
Det blir vinsmaking, sykkeltur, piknik, Ferrari-kjøring og en liten feiring av Bobbysocks-jubileet. Programmene med Hanne sendes mandag til torsdag kl. 19.30 på TV-Norge.

Hanne231
PUBLISERT: 3.9.10
Fredag ettermiddag åpnet Hanne Krogh Oslo Operafestival på Eidsvoll plass ved Stortinget foran et entusiastisk publikum. Operafestivalen er et årlig arrangement i Oslo, og skal pågå i 16 dager rundt om i hele byen. Etter åpningen tar Hanne turen videre til Folketeatret:
– I kveld er det premiere på “Carmen” i den gamle operaen, Folketeatret, med min kjære Thomas Ruud som Don José, forteller Hanne. Thomas er som kjent en av Hannes Tre Tenorer. De to har et godt vennskap og møttes tidligere i år i byen Lucca i Italia. Mer om det senere…
Foto: Øystein Vestre

Hanne230
PUBLISERT: 29.8.10
Hanne Krogh står i år for åpningen av Oslo Operafestival som finner sted fredag
3. september kl. 16.00 på Eidsvoll plass foran Stortinget. Programleder er Elizabeth Norberg-Schulz.
Festivalen feirer i år 5 års-jubileum, og helt frem til festivalen avsluttes 19. september blir det opera-arrangement over hele byen. Ikke minst ønsker arrangøren å bringe opera ut til folket ved å arrangere utendørs opera i Oslo!
Foto: Kjell Augestad

Hanne229
PUBLISERT: 25.8.10
Onsdag 25. august 2010 kl. 10. åpnet Hanne Krogh sin egen “Hanne Kroghs veg” i Haugesund. Veien ligger like ved Toppidrettsgymnaset i Haugesund, og det liker Hanne ekstra godt.
– Det er flott at veien kan lede til prestasjoner. Og måtte det stå som et symbol på at vi skal leve livet levende, og at man kan oppfylle drømmene sine, sier Krogh til NRK.

– Det var viktig for Haugesund å vise at vi setter enorm pris på den jobben Hanne Krogh har gjort gjennom fire tiår for å være ambassadør for byen og hele regionen. Og da er det en fin måte å ære henne på, sier ordfører i Haugesund Petter Steen jr.
Med på åpningen var også leder Jahn Trygve Urrang i planutvalget, rådmann Odd Henry Dahle, ordfører Petter Steen jr. og antikvarisk sakkyndig Trygve Eriksen jr. i Haugesund kommune.

Hanne er for tiden i Haugesund for å jobbe med filmen “Maritime Kvinner” som Sjøfartsfilm AS skal gi ut i slutten av året. Filmen handler om kvinnene som dro til sjøs og om kvinnene som var hjemme og passet hus og hjem. Etter seremonien var Hanne gjest i TV-Haugalands ettermiddags-sending.
 Foto: Niels Petter Solberg

Hanne227
PUBLISERT: 21.8.10
En eventyrfortellende bunadskledd Hanne Krogh ledet Moods of Norways visning under Oslo Fashion Week fredag kveld. Rett hjem fra ferie i Italia og Frankrike, innledet hun showet med de magiske ordene «Det var en gang…» og satte i gang en visning som hadde fått franskmennene til å sette baguetten i halsen, skriver kk.no. Foto: Per Ervland
LES MER HER

Hanne226
PUBLISERT: 14.8.10
Mandag 20. september blir det under Trondheim kammermusikkkfestival arrangerert hyllestkonsert for Gustav Lorentzen i Olavshallen i Trondheim.
– Hanne Krogh skal framføre en sang som Gustav Lorentzen skrev for henne; trolig den aller siste sangen han skrev før han døde, forteller festivallederne Sigmund Tvete Vik og Vegar Snøfugl til adressa.no

Hanne224
PUBLISERT: 15.7.10
Hele Halden feiret Bobbysocks’ 25 års-jubileum da Hanne og Bettan gjestet TV2-programmet “Allsang på grensen” 14. juni 2010. Jentene mimret fra den ville tiden etter Grand Prix-seieren, og bød publikum på “Swing it, magister’n” og selvsagt “La det swinge”. Dessuten fikk publikum høre en av de to låtene som ble nyinnspilt i anledning samleplaten “The Best of Bobbysocks” som kom i midten av mai – nemlig Rolf Løvlands vakre “Thank You”. Foto: Anne Brit Solland

Hanne221
PUBLISERT: 29.6.10
Hanne Krogh er blant artistene som opptrer i Oslo Konserthus den 27. august under konserten til minne om Gustav Lorentzen.
– Dette skal være en konsert for å hylle Gustav Lorentzen for det han, sammen med Øystein Dolmen, har skapt til glede for hele det norske folk, sier Arve Tellefsen som er kunstnerisk leder for konserten. Overskuddet av konserten vil gå til UNICEFs barnefond, som Lorentzen var ambassadør for.
Foto: Truls Brekke/Dagbladet

Hanne223
PUBLISERT: 22.6.10
Søndag 20. juni 2010 fremførte Hanne Krogh sin kjente ”Vestavind”-forestilling i Skjoldastraumen kirke for to utsolgte hus i anledning kirkens 100 års-jubileum.
Og det var ikke uten grunn at Hanne tok med seg forestillingen hit. Det første brudeparet som giftet seg i kirken for 100 år siden var Harald Kittel Hansen og Hanna Amalie Severine Kvale. De var Hannes besteforeldre.

Hanne219
PUBLISERT: 7.6.10
Søndag 20. juni feirer Hanne Krogh 100 års-jubileet til Skjoldastraumen Kirke med Vestavind-konsert. Kirken ligger i Tysvær kommune ved Haugesund og det er ikke tilfeldig at Hanne deltar her:
– Mine besteforeldre – som har en fremtredende plass i Vestavind-fortellingen – var de første som giftet seg i den kirken. Dessuten er Kvekerhuset – som sto sentralt i kretsen rundt Cleng Persson, han som kalles den norske utvandringens far – like i nærheten, forteller Hanne til hjemmesiden.
Konserten begynner kl. 19.30 og det er forhåndssalg av billetter på Aksdal Bok og Papir og på Lilleskog Bensinstasjon.

Hanne218
PUBLISERT: 7.6.10
Hanne og Elisabeth har bestemt seg for å feire Bobbysocks-jubileet litt til, og drar onsdag 14. juli til Fredriksten festning i Halden for å delta i det populære sommerprogrammet “Allsang på Grensen”.
Programmet blir i år som tidligere år ledet av Kathrine Moholt.

Hanne217
PUBLISERT: 19.5.10
– Det er en stor ære å få være på et frimerke. Det kjennes godt å representere en bransje og sjanger, sa Hanne Krogh tirsdag da hun, Elisabeth og Rolf Løvland (bildet) var samlet ved utgivelsen av de nye Grand Prix-frimerkene.
Merkene med Bobbysocks, Secret Garden, Alexander Rybak og Jahn Teigen er nå trykket opp i 35 millioner eksemplarer.
Foto: Truls Heilo/TV 2

Hanne216
PUBLISERT: 18.5.10
Flere tusen møtte frem på Rådhusplassen for å overvære det storslåtte Grand Prix-showet i regi av Sound of Oslo. Bobbysocks glitret som alltid og var ekstra glad for å kunne synge “La det swinge” nettopp på nasjonaldagen:
– Mange kaller jo «La det svinge» for den andre nasjonalsangen, så det er jo hyggelig å endelig kunne synge den på 17. mai, sa Hanne Krogh til TV2-nyhetene. Senere på kvelden opptrådte Bobbysocks i Nansenparken på Fornebu. Foto: Martin Berg-Isaksen/TV 2
LES MER HER

Hanne215
PUBLISERT: 17.5.10
Da «Over the Rainbow» og «La det swinge» runget ut av høytalerne med Hanne Krogh og Elisabeth Andreasson bak mikrofonene, steg stemningen i taket på Pride Cruise lørdag kveld.
– Vi har i overkant av 500 påmeldte, og Bobbysocks leverte åtte ganger mer enn de hadde lovet, sier styreleder i Skeive dager, Stein Runar Østigaard til Blikk.no
Foto: Margarethe Standberg

Hanne214
PUBLISERT: 14.5.10
Da Ford Norge skulle transportere 24 av bilene NRK skal bruke under den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix, ba de Hanne Krogh lede flåten opp til Marienlyst.
– Når Ford spør meg om noe, da svarer jeg alltid ja, sier Hanne. – Den hjelpen de, med Ford-sjef Ingvar Sviggum i spissen, ga Bettan og meg da vi vant Grand Prix i 1985, var enestående og uvurderlig. Blant annet hadde vi vår egen Ford Escort Cabriolet lakkert i Bobbysocks-rosa. Det er noe jeg ikke glemmer, og med glede gjengjelder når jeg har anledning.

Hanne213
PUBLISERT: 9.5.10
Det kokte i Bergen sentrum da Nordiske Mediedager inviterte til Grand Prix-show på Festplassen. Bobbysocks var i stor-form og bød Bergenserne på “Waiting For The Morning” og selvsagt “La det swinge”. Senere på kvelden var de med i “Gullruten” på TV2.
Foto: Ellinor Sandvik

Hanne212
PUBLISERT: 5.5.10
Bobbysocks er blant artistene i TV-showet “Gullruten” i TV2 lørdag 8. mai! Hanne og Elisabeth deltar tidligere på dagen under Bergens egne Grand Prix-show fra Festplassen, men dukker så opp som musikalske gjester i TV2-showet fra Grieghallen som har sendestart kl. 21.40.

Hanne211
PUBLISERT: 27.4.10
Bergen inviterer til folkefest på frigjøringsdagen 8. mai med Bobbysocks og Grand Prix-show på Festplassen. Tor Endresen leder showet der publikum bl.a. skal få lære seg Eurovision-dansen som skal danses i pausen under årets internasjonale finale. Endresen avslører også at Bobbysocks kommer til å fremføre en av sine to nye låter for første gang på Festplassen og legger til: “Det skal bli et kjempeshow, en folkefest slik bare bergenserne kan få til!”

Hanne210
PUBLISERT: 22.4.10
Bobbysocks topper artistlisten når det europeiske Grand Prix-nettstedet ESCToday.com inviterer til stor 10 års-jubileumsfeiring på “Latter” i Oslo fredag den 28. mai. Dette er dagen før Eurovision Song Contest skal sendes fra Norge. Denne konserten blir en av de få eksklusive konsertene Bobbysocks gir i forbindelse med 25 års-jubileet sitt og utgivelsen av samleplaten “The Best Of Bobbysocks”.

Hanne209
PUBLISERT: 16.4.10
Hanne Krogh tok pause fra plateinnspilling med Bobbysocks og dro til Finnøy for å delta under sjøsettingen av en nøyaktig kopi av “Restauration”. Den orginale sluppen fraktet de første utvandererne til Amerika. Ryfylke Trebåtbyggeri har siden 2007 jobbet med å bygge en nøyaktig kopi av båten. Foto: Kjell Augestad
LES MER HER

Hanne207
PUBLISERT: 15.4.10
Tirsdag 13. april var Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen gjester i NRKs “Nitimen” i radioen. Her mimret de om den ville tiden på 80-tallet og fortalte om samleplaten som slippes i midten av mai. De avsluttet intervjuet med å fremføre en strålende live-versjon av “Swing it, magister´n” sammen med pianisten Petter Anton Næss.

Hanne206
PUBLISERT: 9.4.10
Hanne Krogh, Elisabeth Andreassen og Linda Eide (bildet) er gjester i første program av “Destinasjon Fornebu” som sendes på NRK1 lørdag 10. april kl. 20.55.
Dette er et nedtellingsprogram til finalen i Eurovision Song Contest, der hvert program er viet et eget tema og årets bidrag til den internasjonale eurovisjons-
finalen blir presentert i utdrag eller sin fulle versjon.
Programleder er Per Sundnes. Foto: Tom Hansen/NRK

Hanne205
PUBLISERT: 23.3.10
Det swingte til tusen da over 800 barn klemte til under korfestivalen “Kor i Fokus” i Knarvik i helgen. Festivalkonserten hadde rundt 2900 menneske innenfor dørene!
På en 30 meter lang scene gnistret det av energi, glød og bevegelse. Og det tok helt av da Hanne Krogh fikk barna og folk i salen med seg på ”La det swinge”.
– Det er en ære og et privilegium å få synge med et slikt kor. Måtte Bjarte få mulighet til å fortsette med denne fantastiske festivalen, som bare vokser seg større og større, sa Hanne til Nordhordaland. Foto: Arthur Kleiveland, Nordhordaland
LES MER HER

Hanne204
PUBLISERT: 19.3.10
Lørdag 20. mars opptrer Hanne Krogh under korfestivalen “Kor i Fokus” i Nordhordalandhallen i Knarvik utenfor Bergen. Her blir det bl.a. et kjempekor med 750 barn som skal synge sammen med Hanne, Jørgen Dahl Moe (vinner av Melodi Grand Prix Jr.), Ragnhild Hiis Ånestad (leder av Oslo Soul Children) og Bjarte Leithaug.

Hanne203
PUBLISERT: 19.3.10
Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen blir det store høydepunktet når Skeive Dager inviterer til “Pride Cruise” på Stena Saga 15. mai.
– Dette blir et kjempespennende cruise og helt i Skeive Dagers ånd. Ved siden av Bobbysocks har vi fått på plass et program som vi virkelig tror vil fenge begge dagene, sier en fornøyd styreleder Stein Runar Østigaard til skeivedager.no

Hanne202
PUBLISERT: 14.3.10
Bobbysocks glitret i stjerneparaden under finalen i Melodifestivalen lørdag 13. mars. Pauseunderholdningen bestod i en landskamp mellom kjente Grand Prix-stjerner fra Norge og Sverige med bl.a. Shirley Clamp, Åge Sten Nilsen, One More Time, Alexander Rybak, Kikki Danielsson og Hanne og Elisabeth.
Foto: Aftonbladet.se

Hanne201
PUBLISERT: 10.3.10
Bobbysocks deltar i et stjernefyllt pausenummer under lørdagen svenske Grand Prix-finale! Nummeret er lagt opp som en landskamp mellom Norge og Sverige hvor bl.a. Kikki Danielsson tar opp kampen mot Hanne og Elisabeth mens The Poodles kommer til å forsvare den svenske fanen mot hardrockerne i Wig Wam.
Programmet sendes på SVT1 lørdag kl. 20.00.
LES MER HER

Hanne200
PUBLISERT: 2.3.10
Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen går denne uken i platestudio for å spille inn to nye låter som skal være med på samleplaten med Bobbysocks som er planlagt utgitt i midten av april! Det er nå 23 år siden Hanne og Bettan sist spilte inn noe sammen som Bobbysocks, og resultatet vil også bli sendt ut som singel i forkant av CD-platen.
Foto: Se & Hør

Hanne199
PUBLISERT: 21.2.10
Ballettdanser Martin Grainger ble utropt til første vinner av Team Hanne Kulturfond under en stor festforestilling i Festiviteten i Haugesund lørdag kveld.
Både Hanne Krogh og hennes Korslagsvinnere “Team Hanne” underholdt, i tillegg til seks scenekustnere som alle var aktuelle som Kulturfondvinnere.
Foto: Tor Andre Johannessen

Hanne198
PUBLISERT: 20.2.10
Her er Bobbysocks-frimerket! Under et arrangement i Oslo i går kveld offentliggjorde Posten de fire Grand Prix-frimerkene som skal gies ut i forbindelse med den internasjonale GP-finalen i Oslo i mai. Og det er ikke få konvolutter som kommer til å bli prydet av Grand Prix-frimerkene:
– Vi skal trykke opp 35 millioner frimerker, opplyser Elisabeth Gjøme til nrk.no

Hanne197
PUBLISERT: 10.2.10
For ett år siden vant Hanne Krogh “Det store Korslaget” med Haugesundskoret “Team Hanne”. På fredag vant Åge Sten Nilsen fra Wig Wam årets sesong med sitt “Team Åge”. Til Fredrikstad Blad avslører Nilsen at de to korene har planer om en felles turné!

Hanne195
PUBLISERT: 10.2.10
18. mai kommer endelig CD-platen fansen har ventet på i årevis: “Best of Bobbysocks”!
I anledning 25 års-jubileet er Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen i full gang med å velge ut de beste Bobbysocks-sangene til denne samle-platen. Mer info følger!

Hanne194
PUBLISERT: 2.2.10
Det er i år 25 år siden Bobbysocks vant Eurovision Song Contest for Norge med “La det swinge”, og jubilantene Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh utelukker ikke at de stiller opp i Melodi Grand Prix flere ganger.
– Man kan aldri si nei til Melodi Grand Prix, så lenge sangen er god nok. Kommer noen med den rette låten, kan jeg overtales til nesten hva som helst, sier Hanne Krogh til NRK.no.
– Det ble kaos med Alexander Rybak i fjor, men det var kaos i 1985 også skal jeg si deg. Det var jo bare én TV-kanal, og 96 prosent av alle som hadde TV, så på finalen, forteller Elisabeth Andreassen. – Det ble fire travle år etter dette. Vi reiste verden rundt på turné, og deltok i over 40 TV-show. Det var fantasiske år, minnes hun.
Førstkommende lørdag arrangeres den norske finalen i Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum. Før det kan du høre Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh snakke om 25-årsjubileet sitt i «MGP Vorspiel» som sendes på P1 klokken 17.03. Foto: Inger-Marit Sæby/NRK
LES MER HER

Hanne192
PUBLISERT: 11.1.10
Leserne av Haugesunds Avis har kåret Hanne Krogh til årets navn! Etter det fantastiske fjoråret med bl.a. Korslags-seier og jubelturné med Team Hanne på vestlandet, slo Hanne både sildakongen og FKHs Jostein Grindhaug i årets kåring.

– Å bli valgt til Årets navn varmer hjertet mitt mye, sier Hanne til Haugesunds Avis.
– For meg er dette nesten større enn å få en Spellemannspris. Haugaland står meg nær. Det varmer meg å bli sett av de menneskene jeg er glad i.

Den som blir Årets navn får gi bort kr. 25.000 til et veldedig formål. Hanne ønsker å gi pengene til Veiledningssenteret for pårørende, avd. Haugesund.
– Dette er en organisasjon for pårørende til rusmisbrukere og innsatte, og dekker hele Haugalandet. Pårørende er en kraftressurs i erfaring og kjærlighet, forteller Hanne videre.

– 2009 var fabelaktig. Jeg er takknemlig for å ha fått et slikt år. Gjennom Team Hanne har jeg fått vært mye mer i hjembyen min Haugesund enn jeg vanligvis har tid til. Veldig gøy for meg å definere min egen kunnskap og gi den videre til talentfulle sangere, avslutter Hanne.