Hanne Krogh og Jan Schüssler møttes første gang under innspillingen av filmklassikeren “Reisen til julestjernen” i 1976. Siden da har de beholdt vennskapet, og 19. juni var Hanne gjest i utrolig vakre omgivelser på Mikrofestivalen i Holmestrand – der Schüssler er arrangør sammen med Kjetil Strandabø. 
Publikum fikk et nært møte med artisten Hanne Krogh, som hadde plukket på øverste hylle i sin fantastiske låt-katalog. Sammen med musikerne Knut Bjørnar Asphol og Svein Ragnar Myklebust skapte hun øyeblikk som sent blir glemt av et entusiastisk publikum.
Blant sangene hun fremførte denne kvelden var “Vår beste dag”, “Haugalandet” og “Høstvise”, men vi må også nevne “Trøbbel” (innspilt på Hannes plate fra 1980) og ikke minst den evige klassikeren “Lykken er” fra 1971 som sørget for kveldens kanskje største allsang!
Med et innrammet bilde av de begge fra “Reisen til julestjernen” i gave til Jan Schüssler (bildet over), takket Hanne for seg med ekstranummeret “Sonjas sang til julestjernen” til stående applaus!

Tekst og foto: Knut Webmaster


Hanne med sine to musikere, gitarist Knut Bjørnar Asphol (t.v.) og pianist Svein Ragnar Myklebust, i idylliske Kulturhaven i Holmestrand.