14046
– Jeg ble veldig overrasket og trodde først at hun hadde ringt feil, sier filmskaper Leander Håvik (24) til TV-Haugaland. Hanne kunne fortelle han den gledelige nyheten om at han er vinner av Team Hannes kulturstipend 2015 som har en verdi på 100.000 kroner.

Den 24 år gamle haugesunderen jobber for tiden fulltid som frilanser i Oslo. Det er primært det fotografiske håndverket og lyssetting som opptar ham, men han behersker flere sider av filmfaget, deriblant manus og regi.

I juryens begrunnelse står det bl.a. “Leander Håvik har en unik forståelse av sitt medium. Han evner å fange øyeblikk som gir en dypere mening, på film, og han vet hvordan han skal bruke dem til å skape interessante, komplekse fortellinger”.

LES MER HER

 

 

2018-08-19T04:44:25+02:00

Én kommentar

  1. Helen 29. desember 2015 at 12:48

    Du reddet meg. Jeg har fått diagnosen bipolar, og ville bare dø. På julekonserten din fortalte du meg at når jeg hadde følt meg forlatt av ham, når det var som vanskeligst , hadde han løftet meg opp og bært meg. Du kjenner meg ikke, selv om jeg gikk på Håvåsen med deg. Jeg er deg evig takknemlig. Jeg har jo så mye å leve for. To flotte voksne barn og to herlige barnebarn. Jeg så det bare ikke da det så som som mørkest ut. TAKK.

Kommentarer er stengt

Meny
Søk
Hanne Krogh