h-avis
1. mars drar Hanne Krogh igang sin nye kulturhusturné, der suksessforestillingen “World of Music” skal spilles i de store byene i landet. Med seg på scenen har hun tenorene Thomas Ruud og Kristian Krokslett, samt Helene Bøksle og Marianne Antonsen. I tillegg er haugesunderen Rikke Westerlund Lie med som danser. Haugesund er ett av stedene som får besøk av ensemblet, og i et stort intervju med Haugesunds Avis forteller Hanne om forestillingen.

–  Dette showet er noe av det jeg er mest stolt over å ha laget. Her nyter jeg også godt av å ha hatt en lang karriere i denne bransjen; jeg kan be flere av landets beste artister om å jobbe med meg – og så sier de faktisk ja.

Kort fortalt er «World of Music» en hyllest til musikken, der en rekke kjente sanger presenteres av noen av landets største stemmer. Et viktig moment er å presentere bakgrunnshistoriene til sangene.
– Ta for eksempel «Time to Say Goodbye», en sang jeg har tenkt på som temmelig intetsigende helt til jeg fikk høre om bakgrunnen. Den ble laget til avskjedskampen til den tyske bokseren Henry Maske, som var ubeseiret helt til hans aller siste kamp som han altså tapte, forklarer Krogh til Haugesund Avis.

SE KONSERTOVERSIKT HER

LES HELE INTERVJUET HER (Krever innlogging)