world of music02SM
Torsdag 9. juli går teppet opp for sommerens stjerneshow i Tønsberg “World of Music”. Hanne Krogh med Helene Bøksle, Marianne Antonsen og tenorene Jan Erik Fillan, Marius Roth Christensen og Thomas Ruud har allerede inntatt Oseberg Kulturhus for de siste gjennomkjøringene før premieren.

Onsdag 8. juli tar hele gjengen turen over til Halden for innspillingen av TV2-programmet “Allsang på grensen”, der de opptrer med et lite utdrag fra showet. Programmet sendes i TV dagen etter, samtidig som sekstetten står på premiere-scenen i Tønsberg.
Det er fremdeles plasser igjen til de seks forestillingene, og billetter kan bestilles HER

På bildet ser vi stjernegjengen i “World of Music: f.v. Helene Bøksle, Marius Roth Christensen, Marianne Antonsen, Thomas Ruud, Hanne Krogh, Jan Erik Fillan og danseren Lisbeth Espeland. Foto: HKP.

2018-08-19T04:44:28+02:00

3 kommentarer

 1. Anne Blekastad 11. juli 2015 at 00:51

  Takk for nok en flott konsertopplevelse med dere,vår 6.! Musikken overdøvet voksalen noe i starten,Helene er foreløpig ikke klar for opera men fantastisk i egen genre ! Hanne Krogh, husk å presentere dine artister og fantastiske musikere ! Marius,Thomas og Jan Erik fortjener langt mer enn å bli presentert som tre tenoner, de hsr alle utrolig særpreg ! Gleder oss til neste konsert !

 2. hanne krogh 11. juli 2015 at 17:57

  Kjære Anne!
  Takk for søte ord – og gode innspill!

  Jeg er helt enig i at gutta er tre fremstående sangere som ikke bør nevnes i en enhet av tre, men jeg kjenner at det nesten er å underkjenne Thomas, Marius og Jan Erik å skulle presentere dem på nåværende tidspunkt. De er jo stjerner!
  På samme måte som heller ikke jentene blir presentert.

  Men jeg skal vurdere det i kveld. Selv om jeg er redd det vil lage en forstyrrelse i flyten i forestillingen.
  Tanken bak “Scenen og vi” – der alle snakker om sin egen vei opp på scenen – er laget nettopp for at publikum skal få et enda nærere forhold til hver artist.

  Helene har nok ingen tanke om at hun skal kunne synge opera 🙂 – og forsøker seg ikke på det heller. Kanskje ordene hennes kom litt feil ut – og ble misforstått.. Hun har altfor stor respekt for et fag som krever at du 100 prosent går inn for nettopp den sangstilen. Men hun var mer nysgjerrig på hvordan en av nydelige italienske ariene ville fremstå ikledd helt andre klær.
  Hvilket jeg synes hun løste vakkert.

  Vi sees!

  Beste hilsen Hanne

  • Anne Blekastad 11. juli 2015 at 21:39

   Tusen takk for at du tok deg tid til å svare ! Gratulerer med flotte kritikker i pressen .de er absolutt fortjent ! Må fortelle at vår første opplevelse av deres konserter var en cd kjøpt på impuls på Smartclub. Etter å ha hørt den var vi solgt og har fulgt dere som groupies siden ! Håper vi får mange flere flotte opplevelser med dere ! Anne

Kommentarer er stengt

Meny
Søk
Hanne Krogh