162016
Når Bibelen skal feires, er ingen scene for stor. Derfor inntar Hanne Krogh selve hovedscenen i Oslo konserthus lørdag 28. mai med to festforestillinger i anledning Bibelselskapet sitt 200 års jubileum.

– Jeg vil vise at Bibelen og Bibelens ord har relevans også for dem som ikke nødvendigvis kaller seg kristne, forteller Hanne.
– Det er nok én av de mest spennende utfordringene jeg har fått. Og jeg er beæret over at Det norske bibelselskap har gitt meg frie tøyler til å tilrettelegge festforestillingen i Oslo Konserthus! Dette blir den eneste dagen dere får anledning til å overvære en slik samling av våre fremste artister og musikere – i en helt annerledes sammenheng. Alle sangene er inspirert av den store boken – vår poetiske grunnmur – Bibelen.
Nært og storslagent – som Boken selv.

Festforestillingen Bibelen er en musikalsk reise i tid og rom, der grunntonen er den inspirasjonen som Bibelen har gitt til dem som har skrevet og framført musikk. Her blir det møte med klassisk musikk, amerikansk gospel, norske folketoner og lavmælt visesang.
Når Hanne begynte arbeidet med å sette sammen mannskapet til denne musikalske festforestillingen, gikk hun til sine artistvenner for å få hjelp. Alle som hun henvendte seg til, var positive. Dermed endte hun opp med et stjernelag bestående av henne selv, Ole Paus, Marianne Antonsen, Helene Bøksle, Thomas Ruud, gospelkoret HIM og Oslo Soul Children. I tillegg skal også det kritikerroste St. Laurentiuskoret delta.
Musikalsk leder er Øystein Lund Olafsen.

LINK TIL BILLETTER HER

152016