“Det var til tider magisk i kirka mandag kveld”, skriver avisen Arbeidets Rett etter konserten “A Magical Moment” i Røros kirke 26. november.
Avisen fortsetter:
“Hanne og Johnny drar i gang skikkelig irsk stemning med A fairytale of New York. Thomas Ruud viser fram sin fantastiske stemme i Nessun Dorma. Det blir humor når Johnny skal prøve å synge Julekveldsvisa på norsk, og vi får høre Tir n’a Noir av Vamp i engelsk, eller rettere sagt irsk versjon. Noen av de store høydepunktene er Carol of the Bells, You raise me up, O holy night/O helga natt (både på engelsk og svensk) før Auld Lang Syne glir over i Deilig er jorden og konserten er over.”
“Hanne Krogh er en fantastisk formidler. Måten hun binder sammen konserten på mellom sangnumrene viser virkelig hvor god hun er til å prate, kanskje det er skuespilleren som skinner gjennom her. Med seg har hun tre fantastiske musikere som trakterer rundt 20 instrumenter tilsammen, skriver de og avslutter med “Vi får gåsehud og tårer i øynene fra flere flotte nummer, Sonjas sang til julestjernen er selvfølgelig en av dem.”

SE FLERE BILDER FRA ARBEIDETS RETT HER