-Lykken er å bringe yngre jenter sammen og få være med å løfte de opp, forteller Hanne Krogh til hjemmesiden. Nylig var hun “hjemme” på Haugalandet hvor hun i tillegg til å holde konserter, medvirket i en podkast fra kulturhuset Festiviteten.

I 1970 sang Hanne ved åpningen av Haugesunds-hotellet “La Mer”. Siden den gang har hotellet skiftet navn til Maritim hotell, og nylig feiret de nyåpning i ny kjede som Quality Hotel Maritim med stor fest i bankettsalen.
-Dette har nærmest blitt mitt hjem når jeg er i Haugesund, og jeg er stolt over at de har oppkalt en av suitene etter meg. Det var derfor med stor glede jeg tok med noen av mine gode musikervenner for å opptre under banketten, sier Hanne.
Sammen med Hanne og musikerne Svein Ragnar Myklebust og Knut Bjørnar Asphol deltok stjernetenor Thomas Ruud og det musikalske fyrverkeriet Anna Lisa Kumoji. Hun kom rett fra en imponerende deltagelse i den norske finalen i Melodi Grand Prix.

PODKAST
Til høsten blir det turnépremiere for suksess-showet “Lykken er å la det swinge” på kulturhuset Festiviteten i Haugesund. Petter Losnegård og Bjarne Laastad benyttet derfor anledningen til å ta Hanne med på en tur i sin egen “Memory Lane”, med gode minner og morsomme historier til en kommende podkast.
-Jeg lurer bare på om de klarer å få redigert det ned i passe lengde, sier Hanne og ler. – Det var uansett gøy å få kikke tilbake i nettopp det kulturhuset i den byen der det hele startet, forteller hun.

MAGISK KONSERT I SKÅNEVIK
Det å kunne bringe unge kvinner sammen så de kan fortsette et skapende samarbeid, er typisk for Hanne. Med konserten “Venner på veien” som ble avholdt på Skånevik Fjordhotell skjedde nettopp dette.
-Jeg inviterte med meg Anna-Lisa Kumoji og Ingebjørg Andrea Ådnanes, en av jentene fra Team Hanne og som også deltok i talentprogrammet “The Voice”.

Konserten åpnet med to av Hannes signaturmelodier “Haugalandet” og “Ikke gi deg, jente”, før hun tok publikum med til “Hver gang vi møtes” og hennes vakre norske oversettelse “Alt du har”.
Anna-Lisa imponerte i bl.a. Etta James store klassiker “At Last” og ikke minst i “River Deep, Mountain High”, mens Ingebjørg viste sitt store talent i en soloversjon av “Reis meg opp”.

Aldri har vel teksten til “Levende lys” vært mer aktuell enn nettopp i disse dager, noe som ble helt tydelig hos publikum under Hannes fremføringen denne kvelden.
Duettnummeret “When You Believe” mellom Anna-Lisa og Ingebjørg var spart nesten til slutt, og ikke uten grunn.
-Selv om de aldri har sunget sammen tidligere, ble det rett og slett en uforglemmelig musikalsk opplevelse, forteller Hanne.
Til avslutningsnummer sang de tre solistene sammen med publikum “I natt jag drömde”. Et sterkt øyeblikk i en magisk konsert!

Tekst: Knut Webmaster


Hanne laget podkast i Haugesund sammen med Petter Losnegård og Bjarne Laastad

Fra konserten i Quality Hotel Maritim i Haugesund. F.v. Anna-Lisa Kumoji, Thomas Ruud, Svein Ragnar Myklebust, Hanne Krogh, Knut Bjørnar Asphol og administrerende direktør ved hotellet Reidar Westre.

Anna-Lisa Kumoji, Ingebjørg Andrea Ådnanes og Hanne Krogh.