-Tiden var inne til å oppsummere lite grann, og jeg har aldri gjort det før. Jeg har bare gått videre og videre, forteller Hanne i et nytt intervju med journalist Erik Valebrokk i magasinet Tara. Her snakker hun om bakgrunnen til sitt nye show som spilles på Edderkoppen scene i Oslo denne høsten.

Men hun var ikke helt sikker på tittelen “Lykken er å la det swinge”:
-Jeg trodde det var litt for lite i forhold til det jeg har gjort. Men så kom denne pandemien, og nå etter halvannet år, føler jeg at det er akkurat det vi har lært, at lykken skal kunne bli å slå ut håret igjen!

-Showet blir fargesprakende, det blir muntert, det blir tempo, men det hadde jo ikke blitt mitt show om jeg ikke hadde ambisjoner om at folk også skal få noen ord til ettertanke og kanskje en tåre i øyekroken. Det blir alt jeg har gjort i karrieren min, og den er jo lang. Det er 50 år siden jeg vant Grand Prix første gang. Jeg ville jo ikke at det skulle handle bare om Grand Prix. jeg har gjort mye mer enn folk vet, sånn indirekte.

Hanne forteller også om hva som er lykke for henne:
-Den store lykken er når du har med deg folk, et band du vet kan mer enn det vi har tenkt å gjøre, og du kan trå til. På en god kveld er jeg bare en katalysator for folks egen energi. Jeg spiser energien deres og sender’n tilbake, og da er jeg lykkelig. Da er jeg skikkelig lykkelig!

Showet “Lykken er å la det swinge” spilles i hele høst på Edderkoppen Scene i Oslo. Link til billetter her: TICKETMASTER

Les hele Tara-intervjuet med Hanne HER

Fotos: Thomas Qvale