Lykken er, sang Hanne – som hadde byttet ut silkeparasollen med en regnbueparaply i anledning arrangementet! Foto: Christer Rikenberg

– Å opptre for et Eurovision-publikum er som å bli dynket i kjærlighet, sier Hanne Krogh. Torsdag 3. august var hun og Elisabeth Andreassen i Stockholm i anledning Schlagerkvelden under den årlige Pride-uken.
Elisabeth stilte i år som programleder sammen med Claes-Johan Larsson, mens Hanne var invitert til å synge noen av sine største hits fra Grand Prix-konkurransen. Og for en kveld det ble!
Til tross for at kvelden holdt på å regne bort, fikk det trofaste publikummet oppleve nettopp det de hadde kommet for å se og høre.
Artister som Sarek, Owe Thörnqvist og Lotta Engberg bød på sine kjente sanger fra tidligere år, mens bl.a. bulgarske Poli Genova og Ace Wilder sang fra årets finaler.
Hanne sang først “Lykken er” – for anledningen med en ekte Pride-paraply, og deretter “Mitt liv” som hun skrev sammen med Rolf Løvland på 80-tallet.
Ingen skikkelig schlager-kveld uten dramatikk, midt i konserten gikk strømmen, men programlederne fikk publikum med på allsang med Carolas “Främling”, og like etter fortsatte stjerneshowet.
Bobbysocks avsluttet selvfølgelig kvelden, og fikk alle artistene og de regnvåte publikummene med på kjempeallsang i “La det swinge”!

LES MER OM KVELDEN HER


Hanne sammen med programleder Claes-Johan Larsson og Elisabeth Andreassen.


God stemning bak scenen! Her er Hanne flankert av årets bulgarske Grand Prix-stjerne Poli Genova og hennes manager Alon Amir.


En stjernefylt avslutning der alle artistene sang “La det swinge” sammen med Bobbysocks!
Foto Ronny Larsson, QX.se (Link til QX her)