Torsdag 9. september var det premiere på Hanne Kroghs show “Lykken er å la det swinge” i Oslo, og anmelderne er strålende fornøyde og kaller det blant annet “Høstens schläger”!

Tor Hammerø i Nettavisen skriver bl.a.:
Krogh tar oss med på ei rundreise gjennom “alt” – sjølsagt er det mye som ikke er med her – hun har gitt oss i løpet av disse 50 åra fra “Lykken er” via “Kjære Kristine”, “Levende lys” og “Sonjas sang til julestjernen” til “La det swinge”. Det gjør hun med en troverdighet og evne til å by på seg sjøl, som både rører og berører...
Når så Krogh omgir seg fire medsangere/dansere og et band med strålende musikanter, så har denne forestillinga det meste i seg til å bli høstens schläger på en av hovedstadens aller mest ærverdige scener, Edderkoppen…
I løpet av knappe to timer med jubileumsforestillinga “Lykken er å la det swinge!” forteller hun oss hvilken eventyrlig karriere hun har bak seg – og veldig lite tyder på at den ikke skal vare i mange, mange år fortsatt.

Arild Rønsen i nettstedet Puls.no skriver bl.a.:
Hun holder det gående i en time og tre kvarter, og leverer et til fingerspissene proft show.
Showet er en herlig blanding av skjemt og alvor – «ditt og datt», som Arne Bendiksen formulerte det.
Hanne Krogh framstår som en ypperlig formidler – både som vokalist og som historieforteller. Om hun ikke hadde valgt sangkarrieren, ville hun blitt en ypperlig foreleser på universitetet. Og den som fortsatt går rundt og tror at hun er «dum og blond» oppfordres spesielt til å ta seg en tur til Edderkoppen.

LES HELE ANMELDELSEN FRA NETTAVISEN HER

LES HELE ANMELDELSEN FRA PULS.NO HER

Foto: Øyvind Ganesh Eknes/Over Norge