Det populære musikkprogrammet “Hver gang vi møtes” er endelig igang på TV2, og i første program hadde Hanne Krogh oversatt Maria Menas kjente sang “All this time” til norsk.
Hanne skriver følgende:
-Jeg jobbet lenge for å få teksten slik jeg ville ha den, for jeg ønsket å beholde Marias stemning, men fortelle noe fra en annen synsvinkel. Som et svar til Maria på hennes egen sang.
Det passet så godt å benytte denne anledningen til å si noe viktig til alle som kjenner på utfordringene dette året. Det er altfor lett å miste taket i seg selv – og selve livsmotet – i denne ensomme tiden.
Å kunne få ta utgangspunkt i Marias vakre «All This Time» var en ren gave

Hovedpersonen satte tydelig pris på den norske versjonen, ikke minst for vennskapserklæringen helt på slutten av teksten.
-Men å fortelle meg at: Slapp av – du er akkurat der du skal være – gjennom min melodi! sa en tydelig rørt og overrasket Maria Mena etter fremføringen.
Den første dagen inneholdt dessuten innføring i alkoholholdige bobler, der Hanne ble utfordret til å åpne en Champagne-flaske med sabel – og leverte! (Se bildet under)

Her kan du se hele sangen YOUTUBE

Fotos: TV2